508

ДОПЪЛВАМ

преди 4 години

ОПЕРЕТНО ЧУ ЧЕЛО!

507

Я,СЕ РАЗКАРАЙ ББ

преди 4 години

ИНТЕРЕСНО ДОКЪДЕ ЩЕ СТИГНЕ В БЕЗУМИЕТО СИ МУТРАТА? ДНЕСКА С МАСКИ, УТРЕ С КАЧУЛКИ, ВДРУГИДЕН - САМИ ДА СИ СЛАГАМЕ БЕЛЕЗНИЦИТЕ! ТОЗИ ГЕНЕРАЛ ЛЕЙТЕНАНТ,/С ИЗВИНЕНИЕ/КАК ОТ КАПИТАН СТАНА ГЕНЕРАЛ, А ПО МИЛОСТТА НА ДОГАН С АКТИВНОТО ПОСРЕДНИЧЕСТВО НА ПРЕЗИДЕНТА ПЪРВАНОВ СЛОЖИ И ДРУГИТЕ ЗВЕЗДИЧКИ НА ПАГОНА. ТА ТОЯ НИКОГА НЯМА ДА ИЗЛЕЗЕ ОТ МУТРЕНСКО *** СИ МАНТАЛИТЕТ, ДА КОМАНДВА, ДА СОЧИ И РАЗМАХВА ПРЪСТ.И ТУК Е ОГРОМНАТА РАЗЛИКА М/У ИСТИНСКИЯ ГЕНЕРАЛ ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ И ТОВА ОПЕРЕТНО ***

506

Анонимен

преди 4 години

Ама тук наистина важи клишето:"ТИ ЛИ ШЪ МИ КАЖЕШ!"

505

Анонимен

преди 4 години

А аз вече 1 месец нося маска...

504

Анонимен

преди 4 години

Снимката в статията е показателна - за n-ти път виждаме тиквата да не носи маската си правилно.

503

вили

преди 4 години

Когато свикнете с тези безсмислени заповеди от щабове,вождове и министри,много молядалеч сме още от онази заповед!След спасението-гласувайте за нас!

502

Анонимен

преди 4 години

Е щом не искаш маска, остани си в бърлогата мир-излива!!!

501

Демокрация

преди 4 години

Нас ни лъжат, братя. Нас ни лъжат.Лъжат със загрижени очи.,пише в стихотворението Видовден изключителния поет Валери Станков. А когато не лъжат, просто си траят гузно. Никой от хунтата и никоя българска масмедия не информира обществеността за вчерашното изключително остро изявление на заместник председателя на Европейския парламент Катарина Барли, член на ГСДП, която поиска незабавни твърди мерки срещу страни-членки на ЕС заради поведението им в периода на кризата с коронавируса. Понастоящем правителствата в някои държави правят сериозни опити под прикритието на борба с пандемията д

500

точка

преди 4 години

Носете маски, за вас тестове няма!

499

неразбрал

преди 4 години

Имам чувството ,че 2-3 мата герберасти пишещи във форума ,са пълни мазохисти.Няма друго обяснение за техните робски стремежи.Явно обичат да ги командват, газят ,мачкат ,обиждат и ругаят.При това , от един изключително примитивен и нагъл тип.

498

РАЗУМЕН

преди 4 години

АКО СИ НА УЛИЦАТА И НА 5 М НЯМА НИКОЙ -= ДРЪПНИ МАСКАТА.НО В ЗАТВОРЕНИ ПОМЕЩЕНИЯ - МАГАЗИН, АПТЕКА, ОФИС - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО С МАСКА.

497

Анонимен

преди 4 години

Е как 21век с тази медицина и свят на технологиите,борим вируси с методи от,, преди Христа" ?!В Италия си умират средно на ден около 1500 човека ,без коронавируса! Като спреш целият социален и икономически живот е нормално да виждаш само ковчезите и колите който ги изнасят,то друго навън няма!Парите са движещата сила ,кой каквото иска да приказва ,на краят винаги става въпрос за пари! Раждат се рая и умират рая,винаги искат някой да ги управлява !

496

ОХ

преди 4 години

САМО, КОЙТО НЕ ПОНАСЯ СОБСТВЕНИЯ СИ ДЪХНЕ НОСИ МАСКА!

495

One Man Gang

преди 4 години

*** противопоставя егото си на седем милиона българи

494

Анонимен

преди 4 години

Е тия фашаги прекалиха !!!!! Ако ми подарят маски ще нося инсд си *** !!!

493

Анонимен

преди 4 години

Какво е това умолявам. Или се спазва или не забраната. Борисов не смее, пък и поповете не желаят, да затворят храмовете. А това е най- разумното, к. следва да се направи в тази ситуация. Ясно е, че много хора ще предпочетат да се разходят до черквите, за разнообразие.

492

Хе хе хе

преди 4 години

До Добре Значи хирург ,ръководи епидемиологично разузнаване ??? ......СЪЧИНЕНИЯ ,СИРЕЧ ЛЪЖИ.....ЗАТОВА СМЕ НА ТОВА ДЕРЕЖЕ ,ДА НЯМА СЕРТИФИЦИРАНИ МАСКИ ПО АПТЕКИТЕ И ДЕЗИНФИКЦИОННИ СРЕДСТВА ..... А другият тъпан ,гасил ХИЛЯДИ пожари ,при дадени 300 дежурства ,докато е работил в пожарната ,преди чичо му ,К Войнов да го прибере в Симеоново . Я СЕ СКРИИ , ВАКСАДЖИЯ !

491

Анонимен

преди 4 години

И аз умолявам н.пр.Боко Тикфуций-Моля те Боко ,*** си!Моля те ,скрий се!Просто изчезни от живота ми!Не съм гласувал за теб ,нита за платените пАтреоте ,нито за другите от твоята Хунта!Не ми натрапвай всеки божи ден по няколко пъти противната си мутра и глупостта си .Уверявам те Боко ,това ще е най-правилното нещо ,което си свършил в твоя жалък живот.Няма да липсваш на никого.

490

Годжи

преди 4 години

Стига с тия глупости.Кой ви заповядва да държите това измислено положение.Какъв вирус кви 5 лв

489

aaa

преди 4 години

Този лъжец и крадец откровено се гаври с тебе българино,докога ще го търпиш!