71

Анонимен

преди 4 години

Аз ходих в социални да кандидатствам за тази помощ ...... но ми казаха че не ми се полага въпреки че съм самотна майка и живеем Аз и синът ми под наем защото съм в ме платен отпуск а трябвало да ми се изплати първо платения отпуск . Аз какво съм виновна че живея в такава държава и не ми е платен отпуска 😢😢😢😢

70

Моля ви,

преди 4 години

До бай онзиспрете да "вкарвате"; или "вкарвайте" колкото искате. Само че не ви стиска да се пробвате в сивия сектор, страх ви е, защото сте мишки. Казва ви го човек, който е живял от "сивата" икономика години.

69

Анонимен

преди 4 години

Eдно куче домашен любимец в Европа на месец излиза 150 евро,в България при европейски цени ти дават 200 евро на месец за дете?Тези извънземни политици,който разказваха за икономически РАЗСТЕЖ?Браво ГЕРБ още 20г. да сте в управлението.

68

Анонимен

преди 4 години

375 лв. за родители, грижещи се за децата си по време на пандемия-------------------------------С други думи.Огризки за мишоците, които са се затворили доброволно. Свиквайте, взеха ви поминака, сега ще зависите от подеянията им.

67

Jdndjs

преди 4 години

Искам да попитам тъй като не успях да разбера,аз съм майка на дете на 2,5 г живеем двете и съм на бюрото по труда .Имам ли право да кандидатствам за тази еднократна помощ? Ако някой знае от личен опит ще съм благодарна да сподели!

66

Totenkopf

преди 4 години

Древно персийците трябва да бъдат обгрижвани и так далееее Отново ще има кючеци със зурни и тъпани из махалите, яко ще се веселят те ядат и пият, ние плащаме!

65

Анонимен

преди 4 години

Тези мислели! А могат ли? Епидемията ще вземе да свърши, а тези още не знаят какво да правят.

64

Адвокатов

преди 4 години

Ний колегите съ събрахме на вилата с две-три котенца, п сцените гледат децата и така ...ю

63

бай онзи

преди 4 години

ей на мен как не ми дадоха ейатака подарък 375 лева от държавата ..oh, wait работя за 2800 и от мен държавата само взима да ме псуват някакви форумни плъхове ...Мишоци и ние като спрем да вкарваме пари и данъци няма и 1 стотинки да вземете ....

62

Анонимен

преди 4 години

аиде пак грижи за кюмурите 99на сто тази така наречена помощт отива при тях

61

Анонимен

преди 4 години

Е какво ти на месец, то еднократно и ако имаш под 610 на човек бруто, т.е под 450 нето да речем ........Думи нямаме вече, как ги измислят тези подигравки гадни унизителни

60

отСидней,Австралия!

преди 4 години

Оставям ви мойте 375 лева с здраве да ги харчите. По3драви от сидней на 4км от операта 2км по права линия, зимам 6 цифри годишно долари чисто, 5 цифри месечна заплата, а климата спокойствието и красотата ми идва бонус към заплатата

59

тоти

преди 4 години

То много от тия дето реват и досега не са работили и са на помощи,а и милиони да им дадеш те пакл ще си живеят като куче!!!

58

ffffffffff

преди 4 години

Харесва ли ви или не днк може да мутира когато поиска, човек може за половин до няколко живота да си смени националността, но повечето не искат.

57

До 58

преди 4 години

Казва се дегенеративизъм.

56

-

преди 4 години

Усетиха че гладните ще излязат на улицата - с мъка, но чуха Президента!

55

Анонимен

преди 4 години

Едните реват, че дават пари на хората, другите реват, че бели малко. Какво да говорим. Работата ясна. Хем боли, хем сърби.

54

Анонимен

преди 4 години

Има ли някой лекар във форума да квалифицира с какъв синдром е тази жена? Има нещо много нетипично в пропорциите между нейното чело/изпъкнали очи и тн. За психическите засечки няма да споменавам, то е видно. Хубаво е, че не е жертва на дискриминация заради положението си, за разлика от десетките хиляди жертви на програмите на воденото от нея монистерство

53

Анонимен

преди 4 години

Еееее.. *** те няма да искат да се връщат на работа с тия 375лв. Рахат! Не, не мога. Такова стимулиране не е имало и по времето на социализма. Каква заезда е тази красавица Сачева и как само ще промени социалните услуги за бедстващи родители. С нетърпение очаквам следващите й предложения. Апропо, на нея колко служебен бензин й отчитат на колата на месец? 3 или 5 пъти по 375лв? Не, нека не разваляме благородния й жест, няма да повдигам въпроса

52

Анонимен

преди 4 години

Такъв култ към личността не е имало дори по времето на Сталин.А в сравнение с Бойко Борисов,Тодор Живков си беше направо репресиран.Засрамете се,*** такива.