22

Анонимен

преди 4 години

Седя си Аз на терасата и гледам как народа движи насам натам и седи по пейките навън!Дойдоха Полицай и ги накараха да си тръгнат а като си тръгнаха Полицайте от другата страна на улицата излязоха други.

21

Анонимен

преди 4 години

Айдееее, загубиха следващите избори! Отече им йелектората на ГЕРБ! Край, няма да гласуват за тях повече!

20

до 25

преди 4 години

Е малко въображение вложи как да го напишеш де. Caпyн, например. Сега, жокери няма да даваме повече.

19

до 25

преди 4 години

Caпyн ли? Хаха

18

Анонимен

преди 4 години

Малко са пробите,трябва поне 3000 или 5000 проби на ден.Какви са тия 300 проби?С това темпо 4-5 години ще ни трябва извънредно положение.Ние не знаем докъде сме стигнали с толкова малко проби.Това е мотаене на властите.Седят и се озъртат като прасета в тръстика!

17

Анонимен

преди 4 години

За НаплашенитеЧаст 3Защо възрастните хора и младите с хронични заболявания са във висока опастност?Защото имат ослабен имунитет кайто не може да се справи с бойците на Вируса които го превъзхождат по численост!Затова те трябва да спазват карантина!ПССпазвате правилата на здравното ни министерство!Не пипайте лицето си когато сте навън, носете маски и очила и мийте ръцете си със сaпун - при това правилно.

16

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

крайно време е да се пречупи гръбнака на ромската престъпност

15

Анонимен

преди 4 години

За НаплашенитеЧаст 2Защо млади и здрави леари загиват от Вируса?Когато се срещнат Имунитета на лекаря и Вируса започва битка.Имуитета на младият лекар скоро започва да побеждава Вируса, но лекарят продължава да работи в зараена среда и Вируса получава подкрепление от събратята си, и постепено взема връх над Имунитета.Но лекарят продължава самоотвержено да работи.Скоро омаломощения Имунитет на лекаря е разбит от обединените сили на Вируса!

14

Анонимен

преди 4 години

Е какъв е смисъла от тази религия ако щом този в който вярваш не ти помага по никакъв начин :)))) малко нещо се губи идеята на цялата работа :)) когато спрете да вярвате в литературни герои и си хванете живота в ръце тогава ще се оправите.

13

ЧумоПроказа Китай

преди 4 години

*** от Китай сме Атеисти - победихме още един Враг - Християнската Религия!!

12

Анонимен

преди 4 години

За "Наплашените"Част 1Простичко и достъпно.Срещнали се вашия Имунтет и Вируса!И започнали битка!100 боеца има Имунитета ви, 100 боеца има и Вируса.Но вие не пушите, пийвате си умерено, не прекалявате с вкусната храна и всяка сутрин си вземате Мултивитаминчето.След около 3-4 дни хрема, сополи и зачервено гърло, Вирусът е победен!Но, Имунитета ви има нужда да се въстанови от биткатаПиете Зелен чай с мед и лимонче, хапвате си пилешко бульонче и си почивате 3-4 дни с придобит имунитет

11

Браво

преди 4 години

Колкото по-строги мерки,тошкова повече спасени хора!

10

Анонимен

преди 4 години

От 300 проби 24 нови.Колко са 300 проби?Нищо не правят само си седим вкъщи!Много слабо търсене.Пробите трябва да са поне 3000 на ден поне!

9

6

преди 4 години

До Анонимен Браво бе ***. От такива чугунени глави като твойта сме на това дередже. Да вземат и да ви затворят некъде да си живеете весело.

8

Анонимен

преди 4 години

Как само 24000 са под карантина? Нали оня ден писахте, че са 70000, а би трябвало да са над 200000 - над 200000 дошли от чужбина за последните две седмици плюс лицата, с които са контактактували, примерно цялата махала.

7

Анонимен

преди 4 години

Най-добре танковете да дойдат!

6

Сделано в Китае

преди 4 години

Кога е Великден, ние само за Пасха знаем, щото най-продаваната книга в Китай е Вавилонският Талмуд?!

5

Анонимен

преди 4 години

Нека затегнат мерките по максимум. Който го хванат 5 хиляди + затвор, ако тръгне да бяга да им разрешат ползване на оръжие. Само така се действа и това е. Ако на някой не му харесва, през границата и да се маха!

4

Анонимен

преди 4 години

Много сериозно са се заели с нас използвайки "вируса" като повод за достигането на нечии цели!Май в крайна сметка богатите държави ще станат по-богати, а бедните по-бедни!А, ние направо ще го "отнесем".

3

ДртПрч

преди 4 години

Овчарските кучета "пазят" стадото да не излиза от кошарата. Овчарят щял да дава курбан. Овцете блеят доволно.