13

8 до 13

преди 4 години

предполагам, ти си белоснежен и безгрешен ангел...

12

Анонимен

преди 4 години

Аз много се притеснявам за 24ти април, когато Бил Гейтс е казал, че ще дойде пикът на вълната в България и искам да попитам тази Giгантска вълна спира ли се от дърво, храст или мини водопадче?

11

Анонимен

преди 4 години

До 7В най-лошият случанси заминават 4500-5000 пенсионераниноше 500 болни хора. Не е края на мцията им, макар да ти се иска.

10

Анонимен

преди 4 години

По голяма глупсот от това че чуек умира от старост не бях чел.Все едно да пишеш че всички са починали от смърт.

9

мишо бирочето

преди 4 години

глупости на тйркалета. хората са по улиците и планините, в супермаркетите. майки с деца обикалят, без маски, без паника. доста хора тук са много скептични към медийния цирк корона. държавата отказва да прави повсеместни тестове защото ще се окаже че голяма част от населението тества позитивно а тези 1000 човека са умрели от съпътстващ заболявания или старост. всяка година умират доста старци от грип тук. а политицте тук нито маски, нито костюми, полицаите и те. мислите ли че ако беше опасно най богата държава на света нямаше да уим намери скафандри....

8

Д-р Исня

преди 4 години

"В сряда правителството удължи смешните мерки"И аз смятам, че мерките са смешни. По-стегнато трябва!

7

Анонимен

преди 4 години

Те понеже са много отворени и глобалисти и бръмчат напред-назад.Лошо няма. Естественият отбор (а не Подбор, както някои разбиратели пишат) ще им покаже къде зимуват раците.

6

Ами...

преди 4 години

Да спрат да щъкат разглезените швейцарци. Ако не искат, тяхна воля.Има чували за всички.

5

Тео

преди 4 години

Браво Днес, браво БГ ... с тия смешни мерки развеселявате аудиторията. Да илядите ви пожелавам и все така да ни радвате! Хем с никому не полезни новини, хем с подобни освежаващи изречения!

4

Анонимен

преди 4 години

И ,...какво ми казва якобинката. А?????????????Ще спре ли швейцарският часовник.Никой ,на никого невярва,камо лида е съпричастен.Ако се въведенорматив на фейковете,може дапомисля.

3

Анонимен

преди 4 години

Бля бля бля....

2

Пацо Коня

преди 4 години

Точно така!Домашните условия и най вече домашната са точната формула.

1

Читател

преди 4 години

Не смешни, а спешни мерки. Моля, оправете грешката.