50

Баш Майстора

преди 4 години

Говори глупости.Границите между Белгия и Нидерландия са затворени преди повече от 3 седмици. Не можеш да пътуваш свободно. Поредни манипулации за прокарване на ограничителни мерки, които ограбват личната ти свобода.

49

браво

преди 4 години

браво Мони! Пак да хванеш за гушата смешния български народ и да му покажеш кой е евроатлантическия господар!Шалом

48

Анонимен

преди 4 години

ТА СЕ СЕЩАМ ЗА СКВЕРНИТЕ ДУМИ,ИЗРЕЧЕНИ ОТ ТОЗИ НЕБЪЛГАРИН-МАЙНАТА МУ НА ПРАВОСЛАВИЕТО.ХИЧ НЕ МИ ГО ПОКАЗВАЙТЕ,ЧЕ НИ ОТВРАЩАВА.

47

Язвата

преди 4 години

Соломончо ! Бил Гейтс ли ти се обади? "Медицински Шенген" кайш! Задължителни ваксинации с наночипове барабар! Тц тц тц! Вярно е казал Св. Йоан Златоуст...наричайки юдеите.."Язва на цялата вселена".Та и ти така! Макар по Талмуда да не се смяташ за евреин,защото *** не е еврейка.

46

Анонимен

преди 4 години

Не бе ***.Трябва просто да излезе един лидер и да поведе останалите срещу комунистически Китай така както Буш младши обяви война на ислямския терор.Или както Трумън обедини запада за борба с империята на злото.Но няма да видиш един лидерда направи това затова ще ви учат как да се хилите на истината в студията на БНТ или да си миете ръцете.Повече няма да направят.

45

Анонимен

преди 4 години

Млък бе предател

44

Анонимен

преди 4 години

До Хм.....Да,много са активни от тази банда по въпроса за корона вируса. Като се казва престъпниците винаги се връщат на местопрестъплението.

43

Анонимен

преди 4 години

Спрете да давате думата на този луд човек-. Само луди идеи слушаме от това нещо.

42

Анонимен

преди 4 години

ааахахахаха ! И се излази из дупката си едно същество и започна да ръси вирусна зараза ! Миризмата около него е остра задушаваща и въпреки това продажни медии му дават трибуна за заразяване! Като му видях противната физиономия ме пресече та тичах до тоалетната

41

Анонимен

преди 4 години

Ти не си добре,бе,най-голяма свобода и самостоятелност имахме през социализма, западните държави,дори не знаят какво е истинска пълноЦенна свобода и никой да не те командва,а да ти помагат,бай Тошо беше направил България рай за населението.Поклон пред великия бай Тошо!А *** Горбачов да мре бавно!

40

Анонимен

преди 4 години

До АнонименТи не си добре,бе,най-голяма свобода и самостоятелност имахме през социализма, западните държави,дори не знаят какво е истинска пълносенна свобода и никой да не те командва,а да ти помагат,бай Тошо беше направил България рай за населението.Поклон пред великия бай Тошо!

39

Туршиеф

преди 4 години

ЕС - "Медицински Шенген" --*** шингун

38

Анонимен

преди 4 години

Ей яд ви е, че ви вкара в НАТО, още не можете да осъзнаете че не сте във Варшавския договор. Разликата е, че такъв коментар против другия блок нямаше да можете да направите по онова време.

37

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 44Това с "Циклон- Б" е навно и не помага на никой, освен на същите. Този газ се е използвал за обезпаразиряване с цел борба с въшките, които са разнасяли коремен тиф в лагерите. Същия гас се ползвал в целия свят за същата цел а в Ню Йорк го е доставяла същата компания, която и за Германия. Престанете с тези подобни коментари, задочно повтарящи лъжата за убиването на когото и да било в газови камери в лагерите. Отдавна се доказа, че това е лъжа с цел финансова и политическа спекула.

36

НЕ СМЕЕ НОСА ДА СИ

преди 4 години

покаже , че вируса не пита колко предателства си извършил. Пак ще те умори. Като гледам има предпочитания към НАГЛОСАКСИТЕ

35

НАЙ–МРАЗЕНИЯ

преди 4 години

ЕВРОАТЛАНТИК в БЪЛГАРИЯ е тая Т.В.А.Р

34

Анонимен

преди 4 години

Коментар 28 ме изпълни със задоволство и вяра в българския дух. Само да добавя че преди да му затворим ковчега на Сюлейман Паси трябва да му боднем един дървен кол в сърцето, връзка чесън около врата и два сребърни куршума в челото. И на 10 метра дълбочина, не на два.

33

Я ТОЯ ВИРУС

преди 4 години

е още жив. Аз мислех, че тая ГА.ДИНА е сложила короната

32

Хм.....

преди 4 години

Защо ли е незная, но все евреи без грам медицинско образование и опит, като Бил Гейтс, Джордж Сорос и сега нашия Соломон Паси натискат толкова силно за масово ваксиниране на населението в християнските държави и дават съвети в областта на здравеопазването. Странно!

31

Антинато

преди 4 години

съслите да си стоят по дупките,че най-много зарази те пренасят