951

Анонимен

преди 4 години

чиба от ефира, *** генералски!!

950

Анонимен

преди 4 години

Не виждам какво има да се чудим - планът за спасение, измислен от мишоци, може да бъде само един: "всички да се изпокрият по дупките си и да се молят проблемите да изчезнат от само себе си". По-интересно е как все става така, че се оставяме да ни водят мишoци?

949

здрасти

преди 4 години

ходи да си пускаш кардиограми не си за тая работа

948

Анонимен

преди 4 години

МАХАЙ СЕ ПОРЕБАЛЕН АГЕНТ - ОСТАВКА!!!

947

ISTINA

преди 4 години

ВСИЧКО БЕ ПРОВАЛЕНО С УНИЩОЖАВАНЕТО НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

946

Анонимен

преди 4 години

Какъв генерал е тоя ***, като дори не е служил в армията....

945

добре дошли в БНА...

преди 4 години

До Стар набор....дупе да ви е яко! От майките ни взимаха и в ковчези ни връщаха!!!Вечно икономии и старо въоръжение и имущество! Слаба храна- порцион.Шопи и власи-службогонци - разделяй и владей!

944

извращенията

преди 4 години

До Стар наборКолкото си искаш! Целта на занятията беше да се е.е майката на войника!Характерна черта бяха взаимните кражби за набавяне на имущество и доносите!Армията - комунистическа а не народна! Българска - придатък към червената ормия!Историята написана от съветски историци. Победителите не са военопрестъпници!

943

ВОЕННА ХУНТА

преди 4 години

НЕ ПРЕВРЪЩАЙТЕ БЪЛГАРИЯ В КАЗАРМА А СТАДИОН ЗА БКП!!!!!!!

942

Solar Power

преди 4 години

До 1032: Просто погледни другите държави и сам ще се убедиш :)

941

Анонимен

преди 4 години

Тоя един ден ще го съдят че е разсипал държавата!!Тези глупости за "пик" след 2-3 седмици е за *** !!Така както вървят нещата 2-3 години го виждам това извънредно положение.Не че ми пречи. Рабоата ми не е социална. Кинтите валят. Никакво харчене (разходите за живот са практически нулеви).Егати кефа.

940

Стар набор

преди 4 години

Служил съм през 70-те в БНА. Мислех си, че всички издиващини които съм преживялнавремето са останали в историята. Сега разбрах, че съм се лъгал !

939

мишо бирочето

преди 4 години

много знаеш ти какво правят в европа. в швейцаряи всички са на вън. по планини, езера, паркове. никой не вярва на менте пандемията тук. улиците са пълни с хора, супермаркетите също.

938

Анонимен

преди 4 години

За месец трябваше да има хиляди заразени , за да се оправдае пандемията , но у нас явно я няма . В нашия град има само 12 установени ??

937

Ани

преди 4 години

На това стадо - това му трябва. *** все трябва да реве,все е ощетен - искал да се разходи, рибата му ще избяга, в планината му се ходела. ***, *** иначе пари за хляб нямал! И *** не осъзнава, че колкото повече се прави на интересен, толкова по зле за него.

936

Анонимен

преди 4 години

Как Швеция и швейцария Какво правят,даваха по тв

935

Анонимен

преди 4 години

Карантина и като свърши цените в евро !Честито на печелившите !

934

Вирус няма

преди 4 години

ако някой не е съгласен че вирус ковид 19 не съществува и ми покаже кога и със какъв тест вирусът е изолиран и доказан ще отговоря и ще си призная че не съм бил прав но за сега чакам.

933

Анонимен

преди 4 години

Повярвай не са *** ,нито са от БСП , хората им писна от наредби и заповеди и най вече начина по който се поднасят!Никога не съм имал нищо общо с БСП и комунизмът ,но това не означава ,че харесвам ГЕРБ !

932

Пророк Илия

преди 4 години

Ще се сетите драги ми фенове на Годжи!Никой не го е еня. Още първия ден омразния на Боко президент каза:Ще дойде денят в който гладът ще победи страха! Е този ден настъпи и ще настъпва с все по страшна сила.Реално 50% от хората безработни т.е. без доходи.Няма значение дали си в неплатен,предизвестие или вече си на борсата-все си гладен.Цели семейства са без доходи а скоро и на улицата.В райони разчитащи на туризма ще става страшно лятото като всички надежди се изпарят.Банки ще гърмят и прочие.