25

Xaxaxa

преди 4 години

Дааа тези платени отпуски са бездънна яма!!!

24

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 20ПЕРСОНАЛА КАК ТОЧНО УЧАСТВАШЕ В ОБИКОЛКАТА, ЗА УЧИТЕЛКАТА КАК ДА ЕПРОБЛЕМА Е ЧЕ СЕ ДАВАТ И ПОЛУЧАВАТ ЗАПЛАТИВЪПРОСА Е МОРАЛНО ЕТИЧЕН НЕ САМО ПРАКТИЧЕН

23

Любка

преди 4 години

Не забравяйте, че учителите имат най дългия платен отпуск оти 56 дни!Кой друг го има в държавата! Не всички родители не са в момента на работа, има такива който работят,кой ще занимава с техните деца!

22

975

преди 4 години

Може и да съм невеж, но мъничко ум имам. Аз също съм "за" дист. обуч. То обаче, за малко дете е 1-2 часа дневно. Не трябва това да коства на данъкоплатеца 1500 лв. месечно. Заплата е за положен труд. Всички плащаме цена, а вие?! Не съм чул за учител доброволец или дарител. Затова, на 4 часа и икономии за по-смислени неща, от каквито имаме нужда, особено днес.То, образованието, и до сега толкова струваше, пари,пари, пари.Не се хабете да ме коментирате, все пак сте учители, не очаквам полож. палец

21

Анонимен

преди 4 години

Към номер 975 само един невеж човек като теб може да напише такъв коментар

20

Анонимен

преди 4 години

Нищо, че децата ви висят по цял ден пред телефоните. Но щом вие трябва да се занимавате с тях и да ги обучавате,тогава не може. Аз съм родител на дете 4 група и съм "за" дистанционното обучение. В петък направихме един урок по "Околен свят" и на детето много й хареса.

19

123

преди 4 години

До 975: Ти някога работил/а ли си с деца? Да, лесно е да съдиш. Щом е толкова лесна работа, учи, стани учител в детска градина и след това ще кибичиш по 4 часа в нета и ще си взимаш огромните заплати. Успех ти желая. 😀

18

975

преди 4 години

Не стига, че имат почти три месеца платен отпуск; че работят реално по 3-4 часа на ден; че вземат незаслужено високи заплати, а само кибичат в нета, сега пък ще работят по 1 час на ден срещу надник 60 лв. Пари, наши пари, а реално заниманията ще си провеждаме ние. После, "затваряме градината, щото трябва да се ползват отпуски"И пак ние. В дни, когато хората останаха без работа и нямат пари да нахранят децата си, по-добре учителите да са на 4 часа, пак ще вземат повече от минимална заплата.

17

Pipi

преди 4 години

Аз не съм съгласна, фективно отчитане на дейност и пестене на и без това доста дни за отпуск в годината. Лично мнение. Само да не кажат, че лятото и градините затварят.

16

Анонимен

преди 4 години

ХАХАХА, елате сега и обяснете на ц....те какво е дистанционно обучение!!!те през другото време не ги пращат на градина

15

roki

преди 4 години

То пък каквото и да се предложи му намирате веднага кусури.Такава негативна мисъл не е здравословна.Може би положителното е, че сега е време да оцените труда на "елементарните"учители??????

14

Рамщон

преди 4 години

Прочети медиатор и се сети... Норвежките ни събратя.

13

Само питам

преди 4 години

Тия пък психолози какво пък ще обучават малки деца? На психоза ли?

12

Анонимен

преди 4 години

абе тези министри акъл имат ли???те учениците не се справят с дистанционното обучение, сега и малките!!!ТОВА СА ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ

11

До 8

преди 4 години

Неграмотен си ти. ДеТСка градина е правилното. Идва от дете,детски.

10

Анонимен

преди 4 години

Какво казва основния закон може ли да се дава и съответно да се получава заплата за фиктивно присъствие защото нали заплатата олицетворява труда.

9

Бааа го

преди 4 години

Глупости под шипковия храст!

8

Анонимен

преди 4 години

Пише се децка градина, защото идва от деца.

7

Анонимен

преди 4 години

И детските градини стартират дистанционно обучение-------------Това Виц ли е?????

6

Totenkopf

преди 4 години

Стартират.. ахахахахахах що не стартират космическа програма направо.