124

Котки

преди 4 години

Вчера като бях до магазина две лапета, тийнейджъри пред мен (на 2 метра от мен но не и един от друг) си купуваха бира, с намерението да я изпият с техни приятели на пейката наблизо и после да върнат шишетата. Не знам къде и как се налага това извънредно положение, кой го следи, кой е в изолация, аз лично с очите си не го виждам да се случва.

123

Анонимен

преди 4 години

пенсионерите щъкат по пазарите като ЛУДИ.за 1 салатка и 1 лукче без маска и ръкавици и не спазват никакви отстояния.като се заразят и вдигнат 39 градуса няма да могат да хрупкат салатките дето са подивели да купуват в момента..

122

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 137Казано е "РЕГИСТРИРАНИТЕ" случаи, а не активните

121

Анонимен

преди 4 години

Случаите не са 635, а са 560 - като се махнат излекуваните и умрелите. Като цяло нито има епидемия, нито някакво масово заразяване.

120

За страшния вирус!!!

преди 4 години

Тъй като повечето в този форум са русофили и вярват само на руснаците моля всички вас да намерят време по кабелните телевизии да погледат новините по Руските канали.Моля ви да видите какво става днес в Москва.Километрични опашки от линейки не смогват да доставят новозаразените от корона вируса.Говорителя на 1 канал умоляваше хората да спазват карантина защото само за 2 дни пик на заразата и болниците са се напълнили.АКО НЕ ИСКАТЕ ТОВА ДА СТАНЕ И В СОФИЯ СТОЙТЕ У ДОМА!Умолявам ви бъдете разумни!!

119

До 116

преди 4 години

Аз пък се моля причиняващите войни и убиващите милиони САЩ, НАТО и техните сателити да получат накрая възмездие. Дано избухне Йелостоун, Да започнат брожения и стрелби в САЩ и накрая да се разпадне това гнездо на ОСИ, живеещо паразитно с напечатани хартийки, наречени Петр-долари. Амин дай БОЖЕ!!!

118

Абе...

преди 4 години

Ще излезе че сме на файда от короната!!Пестим от ходене по кръчми , молове...бензин , ..кино театри !! Най важно до края на годината ще има 300 жертви по малко от ПТП- та над 4500 ранени. Кражбите са по малко ( е герб си крадат колко искат)...намаляват изневери,ще се родят повече деца, хиляди " български гении" се върнаха в гетата!! Ще им хареса с тези ползи всяка година- да обявяват карантина

117

СРАВНЕНИЕ

преди 4 години

От доктор-разбирач. А от грип за един месец се разболяваха десетки и стотици хиляди, а смъртните случаи, особено при хрониците и свинския грип бяха в пъти повече. Накрая като огладнее народа и като дойдат накуп сметките от банките, от Енергото и от ВИК, някой ке го тепат с тояги, ско се сберат 100-120 000 души, ама де да видим.!!!

116

Анонимен

преди 4 години

Хора стойте си вкъщи или всички ще измрем като в Италия!! Смъртта броди по улиците!!

115

Анонимен

преди 4 години

Докога ще ни облъчвате с глупости, драги журналясти?Вие сте по-страшният вирус и заплаха!

114

Анонимен

преди 4 години

Има едно лесно лечение дишане на настърган лук от найлонова торбичка лично съм го изпитвал

113

Анонимен

преди 4 години

11 са новите заразени с COVID-19, общо 635 са потвърдените случаиИ КВО МЕ ИНТЕРЕСУВА

112

Анонимен

преди 4 години

Не мога да разбера защо изобщо ги пускате тия статия. Очевидно ако заразените са 11, няма никаква причина нито за паника, нито за карантина. Всички знаем, че не е такава бройката, а е много по-висока. Само че им слушаме лъжите и им гледаме сеира. Ми не ме интересува дали са 11 или 12. Докато не купят тестове и не започнат да тестват масово за да се види какво става, няма никакъв смисъл да ни губите времето с изказванията им.

111

Шумкарин

преди 4 години

Аре бе колеги от щаба,има мандри за обиране!Нас червеното знаме роди ни,нас не ще ни уплаши смъртта -ние сме на всеки километъри така - до края на света.

110

Анонимен

преди 4 години

Всички сме обречени!! Бог да ни е на помощ!! Дано управляващите ни спасят от тази зараза!!

109

Анонимен

преди 4 години

Някой замислил ли се как двама полоцаи имали антителатоест са го прекарали как така не са засечени ? Значи и преди мерките го е имало

108

Анонимен

преди 4 години

"Ако не беше Бойко Борисов и Герб...България сега щеше да е, като Италия. Ясно е, като бял ден, че народа ,пак ще гласува за тях..." Че ние пак ще сме като Италия бе гл.упак, разликата е че при тях ще мине за половин година, а при нас ще се точи 1-2 години. Мангъров ви го каза отдавна всички ще се заразим с Кови 19

107

Анонимен

преди 4 години

До Контакт с природатаТва скоро ще стане, но не мисля, че това е голям проблем. Не съм забелязал планините ни да пращят по шевовете, когато няма никакви забрани, а доста обикалям. На планинарите даже леко им се смеят като будали.

106

Анонимен

преди 4 години

Никога не съм си стоял в къщи ... Само като валеше през другото време съм миткал из града или за риба аз корона вируса го прекарах оше декември и сега имам антитела като двамата полицаи

105

АНТИ

преди 4 години

Един се хвалеше, че ще кара само на хляб и сол.Ще го питам след 3 месеца, дали се е научил да яде въздух и вода.