26

Анонимен

преди 4 години

Ако продължава да се сече така безхаберно и безконтролно скоро в БГ гори няма да останат. Остави ти туристическата пътека. Както винаги само експлоатираме а няма кой едно дърво да засади - нали трябва да инвестира тоест да даде пари а не да взема. Къде се е чуло и видяло такова нещо досега? Така е и язовирите и с предприятията и с какво ли не. Защо се чудите - българският бизнесмен не е научен да дава - дори когато става въпрос за собствената му фирма. Това ми било бизнес - как ли не

25

Анонимен

преди 4 години

*** ще реже дървета и ги гори през зимата, даже и след 100 години ако има няколко останали

24

KZL

преди 4 години

Уважаеми, колкото и да пишете по форумите срещу герб, бате ви бойко ще управлява още 10 години минимум. Пък вие си го сваляйте виртуално...

23

Хххх

преди 4 години

Да живее Винету вожда на всички българи...

22

Хххх

преди 4 години

До КарагуйХахахах с такива номера, ДПС а сега ГРОБ изсякоха половината гори на България....

21

Хххх

преди 4 години

След 10г. ГРОБ остава само тишината.

20

Хххх

преди 4 години

До Анонимен 20Айде посмали малко...много са малко частните гори в България...и едва ли са огромни като площ и...да ако не знаеш дори да е частна не можеш да сечеш произволно...това не ти е нива...трябва да имаш разрешително....

19

мафията не и пука

преди 4 години

от 30 години не съм в България, като си дойда у нас това е заради приятелите и планината. Много е тежко да видиш това което е сега в сравнение с това което беше. Дори от година на година има огромна разлика. Това на снимките е типично за цяла България. В родопите е същата картинка, гората е на половина от това което беше преди, кални пърища където или е имало пътеки или дори нищо. Слагат предупредителни табели да не се влиза защото има сеч, все едно си е тяхна гората и планините. Долу мафията!

18

Анонимен

преди 4 години

Асам Веган!Омръзна ми само в къщи с амарамтуса и куркумата, реших да излезна на чис въздох земах 300 лева жобни и в гората стотици години гората е давала обежище на Българинът и за това да си прасна един бърз кросфит на горе по пътеката а то некакъв ужас то клони то камъни то кал разроших си прическата закачих си клинчето и си накалях найковете ужас няма ли кой да пооправи малко не се издържа няма каде едно селфи да си изпраскам.

17

Анонимен

преди 4 години

Знам как е там на Върховръх горе-вода няма,напрежението на тока там е много ниско под 220 волта,така е-крушките там на Върховръх едва светят вечер,като има много хора по вилите !

16

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Това не е само в Перущица. Елате в Еленския балкан да видите има ли една горска пътека, по която да може да мине автомобил или дори джип.Няма такава !Фирмите, които поголовно изсичат гората, всеки ден изкарват с едни стари руски джугани стотици кубици дърва.На всичко отгоре същите тези джугани правят коловози дълбоки по 70-80 см по горските пътища.На практика те стават непроходими ...Това е ГЕРБ по време на пандемия.Техните бизнеси си вървят, докато вие стоите затворени.

15

Бойко

преди 4 години

За вас какво е по-важно - няколко дървета или Короната. Не ме занимавайто с глупости, аз се опитвам да ви спася вие тука ми правите номера.

14

Наблюдател

преди 4 години

Автора на снимките е за глоба. Бяга от изолацията, разхожда се в гора, нарушава забраните!

13

ДДТ

преди 4 години

Така не става.Слагайте големи пирони,забити с чук с главата надолу.Още по-добре арматурно желязо,отрязано косо,така че гумите нямат оправяне.Поставят се в коловозите и се замаскирват с малко пръст и шума.Изпробвано е и това е начина,а не вайкане само.Действайте ,да спасяваме природата с активни контрамерки,че друг няма да помогне!

12

мадагаскар

преди 4 години

Разораха пътечките.Направиха ровове на околовръстните пътища на областните градове.Проверки и декларации до скъсване на хората,само и само слушане,подчинение и смирение във вярата,че всичко е за доброто на народа.Проклета ***!

11

Анонимен

преди 4 години

Аз, ако тръгна да го правя много бързо ще ме задържат и хвърлят в тъмницата. Кой плаща за да може всичко да се случва без да има проблеми с властите?

10

123

преди 4 години

Цялата партия Герб е за разследване, заедно с прокуратурата.

9

Карагуй

преди 4 години

Това е законен обект за добив на дървесина, след приключването на дейностите пътеката и гората ще изглеждат още по добре от преди. Това е все едно да недоволствате когато правят ремонт на една сграда, че не изглежда добре!

8

сън ли е или истина

преди 4 години

Всички министерства са за закриване !! Само Слънцето може да оправи *** без ничия помощ !!Ама извинявайте , ние държава имаме ли !

7

Щаба

преди 4 години

Няма значение кой и защо - слагайте маските у си стойте вкъщи