127

Анонимен

преди 4 години

да, тези който следят интернета в момента да разгледат добре порно сайтовете.ТЕ СА за тях. ДОБРЕ СТЕ ГО ИЗМИСЛИЛИ ТОВА С БЛОКАЖА.

126

ченгеджийница

преди 4 години

щщд

125

Анонимен

преди 4 години

безобразие

124

Анонимен

преди 4 години

УМИШЛЕНО ПРОТАКАНО ДЕЛО.То щеше да приключи много бързо, ако ......

123

Анонимен

преди 4 години

До ТошоКакво спокойствие бе човече? Ей, като не си пиете гинкобилобата ще е така. След тази статия ми попадна статията в 168 часа за синчето на номенклатурчик, избил в студентско общежитие през "спокойното"време 11 човека с едно влизане. Аз служих в поделение, от където бе избягал син на номенклатурчил и ОТВЛЯКЪЛ самолет! Всяка седмица сменяха изложения пред КАТ тотал при катастрофа автомобил с друг. Един път бяха 2мотора. Челен удар!! "И това на 6 метра път". Гласеше надписа! Ай стига!

122

Анонимен

преди 4 години

Пиши го поредния духнал от правосъдието. Майка му журналистка, баща му митничар. За съда какво трябва? Кадри от СРС как го коли? Плюс свидетелски показания на свидетел и т.н.! Неизпълнимо! Да си адвокат по наказателни дела в България! Брата е казал къде е ножа и е намерен. Брата се отказва от показанията си, след като тези показания са потвърдени от намерените неща. Цялото училище го е разпознало, барбар с даскалите. Сменил си е веднага визията без друга причина. Е!

121

4epa

преди 4 години

ЕДИНИЯ ЖИВ И МОЖЕ ДА ДАВА ПОДКУПИ А ДРУГИЯ ПОД ЗЕМЯТА !!!!!!!!!!!! КАКВО ГО УСУКВАТ-ВИНОВЕН !!!!!!!!!!!!! КАК БРАТ МУ ПОКАЗА КАДЕ Е НОЖА АААААААААААААААА33

120

Ангел

преди 4 години

След тези 3 г арест по 1 обвинение няма никакво значение той ли е виновен или не. !Автоматичо Йоан ще осъди България защото е надвишил многократно максималния престой в ареста за 1 обвинение който е 8 месеца.Дори и той да е убиеца след тази съдебна издънка ще бъде оневинен и доста пари ще има да взима!

119

Тоягов

преди 4 години

Има кадри,че е бил на местопрестъплението.Намерен е ножът,явно и отпечатъци по него и генетичен материал.Признанията на брат му,не са доказателства по закон,но това няма значение.Изводът е,че семейството му са връзкари и тоя ще духне зад граница....с гривната де!

118

Признай си покай се

преди 4 години

Признай си, покай се, поискай прошка, изгони дявола, освободи сърцето си. В противен случай този грях ще бъде цял живот на раменете ти, няма да имаш покой ден и нощ, кой ще иска да бъде до теб, кой ще ти се довери кой ще ти повярва, кой ще те обича. Родителите ти явно не са зрели хора, щом са допуснали да стигнеш до тук, явно искат да изкупят вината си като се опитват да те "отърват", но това е грешния път. Ти си човека който трябва да избере верния.

117

Как

преди 4 години

Защо какво се е случило на директорката.

116

Анонимен

преди 4 години

Пуснали са го за да го праснат. Този е пътник.

115

Atanas

преди 4 години

да намерят доазателства които съда да приеме.

114

До 115

преди 4 години

След 100 години:))Хахахахахахахаа

113

1071

преди 4 години

Този убиец не трябва да е на свобода.

112

мдааа

преди 4 години

Няма такава "държава"!!!!

111

селянин

преди 4 години

Значи за убийците свобода а за честния данъкоплатец , който хранеше този *** в затвора. Терор с маски.

110

Анонимен

преди 4 години

Хора събудете се. Време е.

109

Явно

преди 4 години

За да го пуснат, е резултат на дирижиран избор на подходящ съдебен състав.Докога ще търпим подкупни съдии !!!

108

Анонимен

преди 4 години

И ние сме под домашен арест а никои ме сме отрепали все още.