27

Анонимен

преди 4 години

Започва новия комунизъм. Боко Тиквенската диктатура. Той вече има всичко, прокурор, медии, полиция и пожарна. Сега започва да прибира по арести и затвори всички несъгласни с него, всеки който го изобличава или който говори нещо което не му харесва отива на съд. Най вече интелигентните и образовани хора защото те са опасни Да не забравяме, че на примитивната мутра от Банкя, учител му е не друг,а *** Тодор Живков. Боко си е червена комунистическа мутра и половината ГЕРБ е комунисти

26

Анонимен

преди 4 години

А на оня със 75 милиона - кога?

25

хмм

преди 4 години

къде са маските и лекарствата, жената не е излъгала?

24

Анонимен

преди 4 години

Овчаря с каскета тоя път просто прекали с тъпизмите си. Като е толкова праведен и ербап защо не обвини началника си от Банкя който ни плашеше с камари от трупове в случай че не харесваме действията му?

23

Пижо

преди 4 години

До Анонимен 25Т.е. да не казва нищо, което може да злепостави правителството? Няма значение на какъв пост си. И мен ще ме арестуват, ако кажа, че правителството и лично Кабинетът създаде условия за спекула и масова психоза с маските, които се появиха в деня, в който ги обявиха за задължителни!Явно Борисов не е разбрал Урсула фон дер Ляен, която го нарита именно заради репресиите в България! След като откраднат и 10-те млрд., после ние ще плащаме и обезщетенията от Европейския съд!

22

Анонимен

преди 4 години

Най много паника внасят медиите всички го виждат,в някои държави им забранено да говорят за вироса

21

Анонимен

преди 4 години

Утре кой да е в коментарите може да бъде обвинен, че всява паника. Защото се е паникьосал и споделя мнението си. А анонимността в нета е трудно достижима. Това е светлият път към цензурата. Радвайте му се, нали ходихте там на един контра-протест да викате за знаеге кой. Пък си късаха ризите съдии и прокурори, пък писаха писма в негова прослава. Ами това е. С обвинение, защото споделяш факти. Ти да видиш.

20

Анонимен

преди 4 години

Ами да си мери приказките , като е на този пост.

19

Анонимен

преди 4 години

Короната може и да не ни засегне много, но фашисткото управление на Борисов и генералите му, ще ни довърпи!

18

+-

преди 4 години

Хубав работа,ама......... . Даа,това е си чисто нарушение на закона и при сегашното положениае -полувоенно-си засужава 1 година условно... и 3 години да не заема държавни дължности.

17

Ген. Проф. Др. Муфта

преди 4 години

В Аптеките има спирт.

16

Анонимен

преди 4 години

За какво всяване на паника иде реч? Базови лекарства са опоскани от аптеките, факт. В Медея една лелка с мъж- англичанин пзаруване до мен с рецепта и търсеше 2 вида антибиотици, един изчанчвн и Оспамокс. Изчанчения го имаше, но Оспамокс в цялата мрежа на Медея няма, а те са голяма верига. Не останах да й слушам мякането, понеже според мен бяха зьравни турсити и се лекуваха домашнп от ковид, но тази женица абсолютно неправомерно и задържана

15

Анонимен

преди 4 години

Конституционният съд ще се произнесе до седмица за Радев и предчуствам, че това ще влезе в световните новинарски емисии, като първия действащ президент, осъден за престъпления

14

Анонимен

преди 4 години

Чух интервюто и много се паникьосах.

13

Анонимен

преди 4 години

Хахахааааа!!!Един и същ гербераст пуска постове срещу Генерал Радев.Сопри се, бе хаиpcъзино! Паниката я всява оня доктор-генерал-незнамсикво и банкянския цъpвyл.

12

House M.D.

преди 4 години

Уважаема проф. Стоименова, нима забравите, че Гешефтурата е гей-клуб?

11

Анонимен

преди 4 години

До бай ПешоА Годжито не всява ли паника? А Тиkвата не всява ли? Трупове, смърт, ще се видим в ада? Хм?Аре, гербераст недоkлaтен, вентилирай кожената палка!

10

От Германия

преди 4 години

Щастието ,рядкото щастие Гешев се е снишил докато мине бурята, ама после като ги метне бабичките бандитки дето варят незаконно ракия ,ще видят те... боко барселонския ,пеевски, доган, домусчийски горанов, караниколов и сие? Ко речи ко?

9

Анонимен

преди 4 години

Бокич, май извънредното положение ти хареса а? Ред дисциплина...после терор и произвол. ...глупавите послушковци които те избраха треперят от страх...а? :)) това е съвършенството за теб нали ???? хаха

8

Шойгу

преди 4 години

Затворете Радев!Гешев искай му имунитета от КС