32

Полицая

преди 4 години

Ми няма да ходиш на работа. Кое не разбра? Да дойда да ти го кажа лично?

31

Доктора

преди 4 години

Ей това да си полицай не е лесно, ама да си тъпо ченге е фасулска работа. Другарю полицай, я ми кажи как ще ме спреш да отида на работа, при положение че повече от 30 години работя на смени, без значение дали е делник или празник!?!?

30

Анонимен

преди 4 години

МВР вместо да се занимава с църквите, да пусне служителите си малко да се разходят около блоковете. Пейките са пълни с възрастни хора на групички, на които никой не прави забележка.

29

От Мен

преди 4 години

Те безтуй са в отпуска 365 дема

28

Шапкар

преди 4 години

Ало мвр-то, милиционерчета, купете ми принтер и хартия за да ви давам жалките декларацийки на още по-жалките ви и измислени кпп-нца, ве минцифайки мръсни.

27

роб на влаЗта

преди 4 години

Феноменът МВР-След като министъра със заповед обясни на служителите че раздадените гумени маски от 10лв.са бест оф дъ бест.....най-добрите и качествени в света и служителят трябва да ги носи 12ч. и да работи нормални -докторите и министрите не ги носят.Министъра каза да се избягват контакти с лица а министъра на МВР иска минимум 70справки на лице за карантина ...70 пъти служителят да отиде до лицето да му опипа ЛК и да му я върне...

26

до 25

преди 4 години

Не, нямат. Те са държавни хрантутници, нямат изобщо идея как се случва производството... а и не могат да мислят повечето от тях.

25

Анонимен

преди 4 години

anatema

24

L.

преди 4 години

Тия *** милиционери имат ли представа, че има предприятия с 24-часов режим на работа?

23

1

преди 4 години

Да Ви е честита... мутро-милиц. държава! Даже повечето хора им харесва! За инако-мислещите - глоби, затвор, порицание... за послушните овчици - трева! Не мога да повярвам, че след 30 години пак сме в режим!Браво, другарки и другари, отлично пързаляте българина вече 30 години!

22

SS

преди 4 години

За какво ви е да ходите на църква по великден?Бог е в сърцето и душата на всеки от нас.Лошото е че църквите няма да направят оборот от продажба на свещи,и дарения от върбови клонки.Касичките с дарения ще са малко празни.Не се заблуждавайте Религията Е НАЙ СТАРИЯТ БИЗНЕС В СВЕТА!!!

21

Анонимен

преди 4 години

Каракачанов предлага да се спре вноса на храни до изчерпване на българската продукция. И това по време на криза. Титани на мисълта..

20

Анонимен

преди 4 години

народа:Ще ходим на църкваМутафчийски:Не няма да ходите!

19

Анонимен

преди 4 години

За милиционерите разбрахме, а за повдигнатото от прокуратурата обвинение на шефката на фармацевтичния съюз "за всяване на паника" няма ли да пишете? Защото жената имаше смелостта да критикува глупавите акции на Гешев

18

Анонимен

преди 4 години

Ми отивам да си купя яйца и козунаци - това не е ли основателна причина да изляза?На църква не съм ходил на Великден откакто се помня - винаги в къщи пред телевизора, тъй че няма да ми липсва.

17

Отпускар

преди 4 години

Втори натовски самолетоносач стана огнище на коронавирусна инфекция,след "Тошо Рузвелт" сега и френският "Шарл Перо" е вируслясъл!

16

Сериозно

преди 4 години

Затваряйте хората, като ***, ограничавайте, глобявайте, какви са тези "безцелни пътувания"... Сега ви е падало да се правите на милиционери! Такава възможност не сте имали дори и през 45 г. уж "диктатура"! То ще дойде време някои да носят наказателна отговорност за днешните безобразия...

15

От 15

преди 4 години

Пазете и домашните любимци които разхождате!Щом е за пари хунтата е безскруполна.

14

ВНИМАНИЕ!

преди 4 години

Напръскаха навсякъде с некви отрови!От вирус няма да ***,но от отровите не се знае.

13

Данъкоплатец

преди 4 години

Всички калинки, дето се връткаха по цял ден на въртящите столове по канцелариите да ги строят по КПП-тата да проверяват документи. Да си заработят и те заплатите.