12

Анонимен

преди 4 години

Жените на 20г българки ли са били... или румънки?

11

Анонимен

преди 4 години

Хм, 7 мъжи, 3 жени.. Хм.

10

direct

преди 4 години

Правилата са си правила трябва да се спазват , за мен това е едно голямо браво какво като са богаташи? 25 дни самоизолация ,децата като дивачета станаха затворени у дома.Ревът на 4 години няма как да те разбере ,гледат се с комшийското и си мислят че родителите са виновни да не играят заедно, бие с ръце по-колата иска да се качи.....Дошъл мизерника богаташ и си помислил че за него не важи хаха...Знам че много хора ще ме уплуете ама ако бе в България щяха си затворят очите срещу някой лев в джоба

9

ПроСоТо

преди 4 години

е стига де!..Както би казал бай ви *** (НЕ "барба Ганьос"!..Тоя последния може само да мучи..).."Имали са бол пари,платили са си екскурзията"....Това ми напомни на "Гаврош"..(от Смирненски ли беше?...Толкова време мина от "Ония години",че човек фатя да губи спомени..)..Та там го е написал поета:-"Два свята,единия е излишен"..как мислите,кой е излишния?-Светът на бедните,или светът на богатите?

8

anonimen

преди 4 години

ИСПУСНАЛИ СА ГИ , ТОВА СИ Е ГРУПА ЗА НАРКОРАСПРОСТРАНЕНИЕ , КАТО ГЛЕДАМ САСТАВА ЛОКАЦИТЕ И ХАР4ЕНЕТО НА ПАРИ . ФРАНСЕТАТА ПАК СЕ ОАКАХА.

7

Анонимен

преди 4 години

да беха дошли тука при бат си порко на слънчака. щеше да прати и правителствения да ги вземе срещу съответния бакшиш. щеше и мис *** да им докара да ги олаби малко от напрежението. къде одите на тая задръстена ривиера бе. че и точно в кан. мали мали.

6

One

преди 4 години

ХАХАХХАХАХАХАХА нещо спряха д аги взимат на сериозно, защо ли?!

5

Анонимен

преди 4 години

До 2Затова са британски, а не английски...

4

dmx

преди 4 години

Някой пройдоха сигурно би търкал наровете в ареста, докато му мотаят документите за изгонване. А тези се прибрали леко ядосани..

3

бай ганю

преди 4 години

какво им е британското?очевадно са преобладаващо източноевропейци за които правилата не важат

2

Анонимен

преди 4 години

британски богаташи пък единия румънец, другия украинец, третия французин, четвъртия хърватин, англичанин изобщо дали е имало в компанията?

1

Анонимен

преди 4 години

Умиран от радост знаеки, че тези смели полицаи ме защитават.