11

Баи

преди 4 години

Що няма статия за испитанието в - бг метрото кьм летището и обратно

10

Анонимен

преди 4 години

Тази нощ бай Дончо въведе режим на мащабно бедствие в 50 щата.

9

Питър

преди 4 години

До КокоБийч/СаутБийчАлоу, баровеца..... Ти, същия.... В България има ток от 1879-а година, когато е светнала първата крушка в двореца.... Градско осветление от 1900 година. А когато арбанашките къщи са имали тоалетна на втория етаж, още не е имало УСА... Ай, бегай на тръстиката.

8

Анонимен

преди 4 години

Трябваше да го преведете като 6 крака и щяхте да сте още по-смешни. Неграмотници!

7

Анонимен

преди 4 години

Който е превеждал да се самобичува. 6 фута се казва ...

6

Анонимен

преди 4 години

До Рамзан Кадиров1-во ако го имаш2-ро ако има гориво3-то ако е категория дето евро-ценностите позволяват4-то ако няма пропусквателни пунктове на пътищата5-то ако няма джигити като теб6-то ако няма задръствания при които пеш е по-бързо да стигнешАбе прав си, ама не съвсем!

5

Извод:

преди 4 години

По-добре балет в кухнята в Русия, отколкото път към моргата с метрото в Ню Йорк!

4

Метрото им

преди 4 години

Това е едно от най-неприятните места,които съм виждал!

3

Анонимен

преди 4 години

Ми че и аз така правя в София.Въобще не искам да се доближавам до някакви непознати на улицата.Няма значение как изглеждат.Щом не носят маска която е поставена правилно и ръкавици това е показателно че нямат никаква хигиена и не им пука колко ще заразят и дали са болни. Въобще не ми се занимава с доктори болници и така нататък ако го хвана.Ще мине малко време-ще му измислят лекарство.Или ваксина.Тогава вече смело кихайте кашляйте, ако искате клубче на короновирусясалите си направете стадно.

2

КокоБийч/СаутБийч

преди 4 години

В Нови ЙОРК в метрото пътуват рамо до рамо милионери и прошляци;хоумлес смърдят, но на никой не му дреме Най-големите баровци излитат от Пиъра на Лоуър Менхетън с чопърс, средните баровци с ферибота до островитеВсичко останало е на трена,нормално е да има толкоз заразени.Все още помня първия ми трип до NYC. Незабравимо преживяване беше. ЕмпайрСтейтБилдинг е построена га у Бугарско не е имало ток и плъминг-1931гАко живееш в Новия свят и не си видял Нови ЙОРК, значи напразно си бил в Хамерика

1

Анонимен

преди 4 години

Тръмп се скара на Швеция, че искат да се сдобият със стаден имунитет. Ако се сдобият после няма да могат да ги ваксинират.