9

Таню

преди 4 години

През зуум ми хакнаха комп-а... Честно, не бях го очаквал, толко да са зле. Ама служебен комп, не съм човекът, дет ги е наинсталирвал тия програми. Изтрих го, турих макафий и работата се оправи. Инак, аз има бях виновен, че хакер флъдва през моя 365 акаунт...

8

Рамзан Кадиров

преди 4 години

Шефът на Зуум е китайски шпионин. Трябва да напълно луд да ползваш подобен софтуер.

7

Анонимен

преди 4 години

Ползвайте Discord вместо Zoom - позволява чат канали с до 2000 и видео-разговор на живо с до 50 човека.Това е ограничението за безплатната версия. Оказва се че е най-доброто и сигурно приложение към момента. Ползва се от ТУ-София за дистанционно обучение.

6

Munchen_DE

преди 4 години

До АнонименПомня Ликос, даже имах поща там.Само да споделя, че наскоро дойде някакъв ъпдейт на Zoom и ми затри всичко (история и номера на конференции и обучения). А в Германия май ще го забраняват.

5

Анонимен

преди 4 години

Да, кой си спомня сега Ликос, Инктоми или Олдъуеб...

4

Munchen_DE

преди 4 години

Откога има понятие като "срамно много" пораснала коса? При това в Ню Йорк.Явно покрай мерките и карантините, извънредните положения се ползват за връщане на позабравени и.диотии.

3

До 1

преди 4 години

Много ясно,че ще им забрани Мъск.Аз се обзалагам,че преди да туитне забраната е шортнал бая акции на зуум при това на сериозен леверидж...нали и той заплати трябва да плаща.

2

Анонимен

преди 4 години

Статията ми звучи като жално скимтене на Майкрософтската и Гугълска платфоми...Подобен подход по отношение на браузърите и мобилните операционни системи демонстрираха преди гореспоменатите: да си спомнят че всеки има своя звезден миг!

1

Анонимен

преди 4 години

Мъск е забранил на служителите си да ползват Zoom. Препоръчал им Тесла.