92

Истината

преди 4 години

Само дето не е била ритната от кон в челото.

91

любовта поевтиня

преди 4 години

В САЩ обмислят санкции за граждани на други държави които отказват да се върнат по родните места като се оправдават със страх от заразяване с коронавирус.Руски момичета които заработваха в САЩ не могат да заработват поради социалното дистанциране което беше наложено в САЩ.

90

Анонимен

преди 4 години

Ми чи то след две години хемодиализа и дните ти са преброени.

89

Анонимен

преди 4 години

Ако се разболее някой властимащ пак ли ще се лекува у дома докато стане в тежко състояние,както ни лекуват нас.Всеки здравно грамотен знае,че при такова сериозно заболяване адекватно лечение трябва да започне веднага.В Русия има открит център ,болните се тестват веднага,приемат се болница и започва лечение възможно най-бързо,а тук чакат да умираш за да те приемат и ако оцелееш си пишат актив.

88

Пижо

преди 4 години

- Докторе, причина за смъртта?- Коронавирус!- А огнестрелните рани в главата?- Те са придружаващо заболяване!

87

ovi

преди 4 години

5 години с остра бъбречна недостатъчност, и ся си е отишла от Корона вирус.......... . От глад ще умрат повече скоро...... Грабвайте коловете и бой по богатите.13869

86

От Сливен

преди 4 години

Не е вярно нито това за кръвосмешението, нито другото на номер 85. Каракачаните са гръцки римляни.Кара означава черен.Те се мислят за гърци, но в Гърция ги приемат за техни роми.Те не могат на едно място.Едно време са се движели с овцете, когато е лошо времето в България пасат овцете в Гърция, когато е хубаво в България се местят със стадото при нас. Познавам каракачани, има и светли има и ***, както при нашите роми.Когато имахме визи, гърците ги пускаха защото ги считат за техни

85

ЧИТАТЕЛ

преди 4 години

Каквото стане все вируса виновен, като на б.б БСП му е виновно. Много задръстенни ще прогледнат когато падне от власт, и ще са като напи..но мушкато.

84

Анонимен

преди 4 години

Поредна журналястка глупост.....

83

Анонимен

преди 4 години

... супер издръжливо племе. Изучавал съм етнология доста време, и знам малко повече от цитираните драскачи тук. Мир на праха на женицата!

82

Анонимен

преди 4 години

Не знам кой болен мозък е написал коментара за кръвосмешенията при каракачаните, но със сигурност трябва да вземе мерки за психичното си здраве! Това е етнос с изключително строги етични правила, особено при избора на бъдеш съпруг/съпруга! До преди няколко години се е практикувало "проследяването" на рода на бъдещия жених до "10-то коляно", за да се гарантира здраво и пълноценно семейство. Освен това начина им на живот и годините, прекарани на Балкана, сред дивата природа, ги е направил супер...

81

КОй

преди 4 години

Я зарази търсете нулевия.

80

Анонимен

преди 4 години

Бог да пази България от тази чума!!

79

Анонимен

преди 4 години

До !!!!!И как искаш да ти помогне някой при самолечение? Двустранна пневмония не се прави за 3 часа! Мрем си, защото не ходим когато трябва на лекар, аз съм също в това число! Ходим само вече когато няма накъде! Но тогава може да е прекалено късно

78

Дзъ

преди 4 години

Не знам на какво се основава оптимизма на повечето българи твърдо убедени, че са здрави като канари... значи ако носиш на кило кюфтета, литър ракия и туршия си мега здрав... колко от вас са си правили сериозни изследвания, за да са сигурни? Колко? ..или повечето ходят на лекар когато едва мърдат?.. *** пушил, *** не пушил - на вируса не му дреме кви сте, от къде сте и колко яката работа сте.

77

От Сливен

преди 4 години

Гледам днес в парка в центъра поне 20 души се разхождаха и седяха по пейките. На никой не му пука, че някой е починал. Живота е такъв-един се ражда, друг умира. Оцеляват по-силните и по-здравите, който спортува и не пуши няма от какво да се притеснява.

76

Тиква

преди 4 години

Който вярва на "доктори",лекари, той много се заблуждава, все едно да вярваш на вожда от Банкя, те само пари от Българи взимат,както застраховките, винетките, всеки плаща, а какво получава? Позор.

75

Анонимен

преди 4 години

вирусите не убиват , отслабват имунната система на организма и я правят податлива на бактерии които са способни да разболеят човека и да доведат до фатален край.

74

Анонимен

преди 4 години

Значи в София не може да се казва как са разпределни по квартали,недопустимо било,каза генерала.. За Сливен-може. Защо?

73

Анонимен

преди 4 години

пРИ ХЕМОДИАЛИЗА ОТ 4-5 ГОДИНИ...СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ НА БЛИЗКИТЕ!