91

Анонимен

преди 4 години

до 95. съгласен съм. още Нобел.лауреат Ж.Алферов - мобилна връзка.

90

Анонимен

преди 4 години

Павел Николаевич Яблочков(роден 1847 - починал 1894г.)-изобретил първите лампи,преди Едисон,той създава първата бубина и трансформатор,открива как да се разпределя ел.енергията,както и много други изобретения в електротехниката.(И не спорете с мен,защото това учих и ми беше специалността преди години!)Руски учени работили за САЩ,не ми трийте линка,руски учени откриват телевизора, въртолета,ядрената енергия други изобретения на които се радва света -https://youtube/watch?v=IVqlWBBZEhw

89

крал мас

преди 4 години

До ИванМного е приятничко да си прогресивен "комунист",да си отглеждаш прогресивна брада и мустачки,да си взимаш прогресивната тлъста заплатка на Запад,и с чаша уиски в ръчичка да обсъждаш живота на пролетариата!А съвсем друго е да си ЗЕК в Далечния изток във волфрамовите рудници,да ядеш чорба от рибешки глави с две филии черен хляб,и от НКВД да са ти определили живот от 3 до 12 месеца!Между другото не забравяй,че и нацистите са били идейно подковани!Изобщо въпроса с идеите не е толкова ***!

88

оракъл

преди 4 години

До Рамзан Кадировти не си Рамзан Кадиров. Ти си румен пидиров.преди малко ще бъдещ също в зАда.

87

Рамзан Кадиров

преди 4 години

Спокойно, другари! Тя в момента е в Ада - мястото отредено за всеки комунистчески ***!

86

Иван

преди 4 години

Такива хора от двете страни на барикадите ми харесват. Те са работили за едната или другата кауза, защото са вярвали, а не в търсене на богатства и власт. За съжаление обаче безочливите и от двете страни стигат до властта. А те рядко са направили нещо за държавата си.

85

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНе е имало държава Полша,когато Мария Склодовска,по мъж Кюри се е родила,немците и руснаците са имали обща граница и такава държава Полша все още не е съществувала!Мария Кюри е рускиня по произход.

84

антрополози

преди 4 години

до хан крум. Откъде ханове са? Те са монголци и татарци и булгарци.Истински европейци са.

83

Патладжан

преди 4 години

до 88 "Реално дори Пушкин не е руснак!!!!!!!!!"

82

Κажете цела

преди 4 години

Привързаността на Мелита към комунистическата кауза не е случайност. Родена е като Мелита Сърнис на 25 март 1912 г. Майка й е суфражетка, а баща й е емигрант от Латвия.....оппа май мирише на чифутчета.

81

Анонимен

преди 4 години

До Хан КрумРусия не е реагирала на асимилирането на славяни от немците през късното Средновековие, защото самите царе на Русия са били от руско-немски произход.А нация "украинци" също е създадена с много насилие и кръв,с немски(австрийски) концлагери през 19 век,така немците превръщат руснаците от днешна Украйна в новоизмислената нация "украинци".А Полша изобщо не е съществувала,когато Мария Склодовска Кюри е родена.

80

Анонимен

преди 4 години

До Хан КрумПолша е била Русия,а населението - руснаци,Полша се създава откъсвайки се от Русия,дори столицата им Варшава е бил руски град и създаден от руснаците.Те са като украинците - откъснати от Русия и с насилие превърнати в нова нация от немците,същото правят и немците с българското население на север от Дунав,като австрийците напечатват през 17 век новоизмислен румънски език във Виена и сто години по-късно асимилират българите, превръщайки ги в новоизмислената нация "румънци".

79

Хан Крум

преди 4 години

До АнонименМария Сальомеа Склодовска - Кюри си е жива полякиня. това, че тогава агресора Русия е владяла чужда територия не прави от Мария рускиня. До смъртта си на 66 години възпитава дъщерите си във полско самосъзнание и ги учи на полски език.

78

Анонимен

преди 4 години

До До 76Мария Склодовска е РУСКИНЯ!А Полша тогава изобщо не е съществувала,тя и самата Варшава е построена и създадена от руснаци.

77

Мая Манолова

преди 4 години

Комунист и предател е едно и също. Погледнете нашите коминтерновци и нека да не коментираме. За тази *** няма ли Новичок? Не харесвам въобще ингилизите ама как са и простили че не е паднала без да иска под гумите на някоя кола? Или просто дъ.р.та.чката си измисля историята щото е самотна и е гледала много шпионски филми. Ама ако е вярно всичко това скоро очаквайте да е със корона вирус или нещо подобно.

76

>>>

преди 4 години

и от там за идеята на Мао за тотална война срещу САЩ!Там пък сметката я плаща Пенковски,офицер от ГРУ,на когото подхвърлят нужните материали!Американците му обещават 1,000,000 $ и убежище в САЩ,но не го изпълняват и него жив го изгарят в крематориума на ГРУ!Така че това което се показва обикновено крие същността!

75

не си в час

преди 4 години

До ТеоСъпрузите Розенберг са използвани от ЦРУ за прикриване на реалната доставка на ядрени технологии за СССР!За разлика от политиците ЦРУ са били наясно с опасността от едностранна ядрена война!Бил е нужен паритет!На тях е подхвърлян материал,който са предавали на руснаците!Те са обвинени в предателство и са осъдени!След време КГБ връщат жеста!Те дават на САЩ формулата за твърдото ракетно гориво на САЩ за да откажат Хрущов от идеята за постройка на 100 завода за гориво за една година ..>>>

74

До 77

преди 4 години

Руски заводи през 16 век? Закъснял си с лечението!

73

До 76

преди 4 години

Кюри е полякиня, неграмотнико!

72

Анонимен

преди 4 години

До ТеоПървите лампи също не са изобретени от Едисон,а от руския учен Яблочков,който открива не само лампите,но и създава трансформаторна бубина,с която може да разпределя енергията,т.е. е изобретил и лампите и трансформатора!Руснаците още през 16 век имат заводи,много преди другите държави да пристъпят към машинизация и механизация на производството!