5

Анонимен

преди 4 години

Tака се прави, а у нас преговарят със светия синот срамота. Нямали право да затворят църквите. Ами да не ги затварят да въведат полицейски час за 72 часа и никои да не може да излиза абсолютно никъде по никакъв повод. Движение само за линейки полиция пожарна и армия.Всички полицаи и всички военни на улиците в гадовете през сто метра по един и отворили се врата на жилищна сграда директно арестуват. Така се прелага изолация а не с пожелания.Защо трябва да се стигне до положението на Ню Йорк за да се предприемат адекватни мерки?

4

Питащ

преди 4 години

Значи, даже в С. Македония може да се затворят църквите по празниците, но в България - не! Защо се позволява на БПЦ и нейните фанатизирани служители да въртят на пръста си правителството и да застрашават здравето на целия народ - вярващи и атеисти? Защо премиерът-популист се прави на свръх-набожен и не наложи на БПЦ да спазва законите в страната, вкл. Закона за извънредното положение?!

3

Анонимен

преди 4 години

Ако беше до комунистите от ОП това щеше да е и тук.

2

Филипс че

преди 4 години

Господ е навсякъде, вируса също.

1

Анонимен

преди 4 години

Господ да ми прости и тук така трябваше да се направи.в Израел има по 1 червана линия на 100 м пред къщите.никой няма право да влиза и излиза.а за Великден,Господ е навсякъде,не само в храмовете.