14

Анонимен

преди 4 години

Първият месец е към края си, а според слънцето през третата седмица щеше да е страшно мазало. Така ли е? Дай още един месец плашилки и да влезем в чакалнята на ез, за да могат да усвояват, уж икономиката да спасяват. Сега плашенето продължава за след Великден. Ей така си живеем от ужас към следващ ужас.

13

Анонимен

преди 4 години

Ум под фуражка не вирее.

12

12_5

преди 4 години

След като МВР дава брифинг по медицински темиУтре министерството на здравеопсзването ще даде за битовата престъпност !! Каракачанов ще емне худ гимнастика!! Лъчо мозъка- ще подхване образованието , Барни...социалната дейност..и....Бойко- всичко

11

До 9

преди 4 години

Еми извънредното положение е ,,милицио.,..,пардон,.,полицейско положение,другото е ,,военно положение.,,

10

стига бе

преди 4 години

Първо, какво е брифинг? Аналог на кратка пресконференция, инструктаж и т.н.Баце прави "брифинг" като в продължение на часове изнася монолог като ни се кара подобаващо. А после вика, че два часа е отговарял на въпроси.

9

Анонимен

преди 4 години

Да затворим всички Вуз ове!! Да остане само симеоново ?!То всички начело , най умните са завършили там !!Бият и оксфорд !!

8

Анонимен

преди 4 години

Ако народа се издъни на Великден, такива мерки ще има, че и до тоалетната ще трябва да ходите с разрешение и декларация. Тия мерки няма да ги влачим цяло лято заради една група безотговорни маргинали, които не могат да се кротнат за 1 месец.

7

Уонко Нормалият

преди 4 години

Масовата психоза, че мутрата ще ни оправи е по страшна от Чума. Мутрата няма идея за коя путна мара иде реч. Докато матряла те първа ще мре от глад и лечими болести. Като например Самоубийство, поради отчаяние, самозапалване. И така натам Палави неща!

6

House M.D.

преди 4 години

Какво означава думата "брифинг"?"Професионалното ръководство на МВР..."Фалшива новина! Ръководството на Механата на Висшите Разбойници е аматьорско!

5

Анонимен

преди 4 години

Голям страх, чак на молби го удариха! Страхът не е за здравето на вярващите, които ще отидат на черква, а да не би гладните и ядосаните да решат да наминат към черквите по едно и също време! Е, тогава каква "молитва" ще падне!

4

Анонимен

преди 4 години

Шофьорчето на мето, шуреят на маджо, дясната ръка на маргините, девера на черепа, те няма ли да дадат пресконференция.

3

АКО ТИЯ СА ПРОФИ

преди 4 години

значи всички в СИК са професори

2

ПРОФЕСИОНАЛНОТО

преди 4 години

ръководство на МВР поне да бяха включили и някой професионалист

1

Уонко Нормалият

преди 4 години

Защо мутрата джитка със Джипа? И събира тълпи? Аре ***, питайте!