9

Анонимен

преди 4 години

Много безработни много нови открити места за администрацията -това ли е решението на Б.Б

8

Брутален до 1 вия

преди 4 години

Бях срещал данни, че през 2018 година в Западна Европа с древният занаят го практикуват около 100 000 ........ виждал съм британско инфо , че колежките им в Китай са поне 10 000 000 .... грандомания.....

7

Анонимен

преди 4 години

До Статистикпочти всички са изритани от европата безработни,които не са вкарали и лев българия в последните десетина години!

6

гост

преди 4 години

До АнонименНие сме служители в Държавната администрациия! Не сме никакви хранилки! Да повечето сме с връзки, но гледаме да си изпълняваме задълженията.

5

Анонимен

преди 4 години

имам един приятел,който миналата година си купи бмв на старо за 18 000 лв.колата не е нищо особено,но въпреки съветите ми да не я купува той в крайна сметка я взе.и след това започнаха проблемите...преди седмица основен ремонт на двигателя-3 000 лв.,500 лв.за това 800 за онова.само разходи и тази кола се оказа голяма трошка!защо ви давам този пример?да ви кажа,че българинът е ЦАР в пазаруването на лъскави ***.след това му идва акъла ама малко късно.след дъжд качулка!

4

От агенцията

преди 4 години

И за депутати има още работа.

3

Анонимен

преди 4 години

след като софия и ще два-три големи града просмукаха населението на българия и превърнаха страната в ромски резерват,евросредствата спряха,търговията се сгромоляса,а жадните за офисна кариера младоци фалираха се получи това нещо.и единственото,което ни остана е панелката и гипсокартонката купени с кредит от 100 000 евро...а мама и тате в провинцията се споминаха,но не от корона вирус...и вече няма кой да отделя от пенсийката та да плаща ипотеката на синчето си столичанин!

2

Анонимен

преди 4 години

Те и без това нищо не правят киселите чиновнички.Била съм три пъти регистрирана на бюрото. Никаква полза. С образование бях и някакви надути връзкарки ме гледаха от високо. Повече никога няма да се възползвам от услугите им.Един съвет към безработните. Стегнете се . Не изпадайте в паника и отчаяние. Работа все още има. Търсете и ще намерите. Не се затваряйте вкъщи!Късмет.

1

о, да ..!

преди 4 години

... на околовръстното също може да се врътне един офис! Бях срещал данни, че през 2018 година в Западна Европа с древният занаят го практикуват около 100 000 българки.