26

Анонимен

преди 4 години

"Само в три чушлета има витамин С колкото в един лимон"..."Три люти чушлета съдържат толкова витамин С, колкото цял килограм лимони!"мхм

25

Анонимен

преди 4 години

В заглавието им пише че 3 чушлета имали витамин Ц колкото един лимон, в ***..лоу..мната им статия - колкото 1 килограм лимони. Ве 'нясажии, вие нов сорт лимони ли открихте ве, по кило единия?

24

да ги е яд

преди 4 години

Заради руските туристи и уврудуните с аркогол стомаси на цоциалистите се опитаха да отучат българина да яде люти чушки. Ама прирадата не прощава социалистите си отиват, Българите оставаме.

23

plamen

преди 4 години

mnogo tupa statia. a tiq deto sa s qzva,kolit i gastrit kvo pravqt s tiq chushki posle. polovinata nad 40 godini sa s tezi zabolqvaniq

22

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 21Ти да виждал доктор да показва как се пият лекарства???Доктора ги предписва.

21

Анонимен

преди 4 години

До нмсЯки чушки са защото са поливани с вода от канала.Като малки плувахме там .Ходих изрусен 10 години.Цялата таблица на Менделеев съдържа водата.От девненската химия.

20

Анонимен

преди 4 години

До Да амаНаправо направи едно показна. Ще дойда да гледам. Ако е интересно, ще го препоръчам на определени писатели тук :)))))

19

Да ама

преди 4 години

Трябва да знаете как да ги употребявате.За да убият вируса трябва да се употребяват в обратно направление.Напъхват се от към изхода. Или както някои му казват задния вход.И поне 3-4 счукани чушки.И вие може да се гътнете ама вируса със сигурност.

18

Чадо

преди 4 години

Освен с лютите чтшки, всички да си напишат с перманент-маркер по един червен кръст на челата, ама по-дебеличко - да се вижда и надпис, че забранявате на Короната да ползва организма Ви по какъвто и да било начин! И можете да се разхождате където си искате. Я вижте нашия Крали Марко, дето съди държавата, че му забранява да се разхожда. Оня, биволога от телевизора при Ризова...

17

Еко

преди 4 години

Освен това се използват за допълнителна мощност при превозни средства с една или по-малко конски сили, като добавка за двигателя.

16

Анонимен

преди 4 години

Да не забравяме че при изяждане на три люти чушки,болките в стомаха са сигорни на 100%!

15

нмс

преди 4 години

До Анонименприятел това си е реклама за фабриката от село страшимирово,а не че сега откриват полезните вещества в чушките..за което евала на хората от това село..лятото съм си поръчал от тях наи лютата чушка в света каролина реипър...имат хубави сосове,,за почитателите на лютивото,тяхната ферма е раи за тях

14

Дино

преди 4 години

Изключително полезни са лютите чушки, има една особеност, червените са най-добри. Има един сорт, хората им казват "Прътени", дълги и с много резки като чертички по тях. Уникални са!

13

ммм ..!

преди 4 години

Аз имах проблем с хемороидите и ..; всяка вечер преди лягане си пъхах в дупето по 3 люти чушлета, сорт аугучи, донесен от един мой братовчед преди 27 години от Перу. Всичко ми изгориха, всичко ... Вече нямам хемороиди ...!Много добре се чувствам ...

12

до 4

преди 4 години

а най-добре направо от клона да се ядат, докато висят, за да не се изпари витамин Цвъ

11

Анонимен

преди 4 години

Най-доброто е нектар от кило лимони и три люти чушки-пукници.

10

Анонимен

преди 4 години

Днес.бг......Открихте Америка!

9

Анонимен

преди 4 години

Що за глупост? Така сте го написали, като че ли лимонът е с размери на огромна диня. Колко хора могат да изядат наведнъж три много люти чушки, докато един лимон не е невъзможно даже и за децата.

8

Анонимен

преди 4 години

Да особено за черният дроб са мн. полезни

7

Анонимен

преди 4 години

До пияница мистикТака е!