101

Циник

преди 4 години

А аз направо се подмокрих от ЕДИНСТВЕНИЯ ТРИКРАТЕН ПРЕМИЕР МИНИСТЪР НА БЪЛГАРИЯ! Ама...вие всичките сте по-умни от него!

100

Циник до 103

преди 4 години

Тонка, ти сигурно си изключително умен, щом се кефиш на личност като Бойко?Завиждам ти, голям късмет е да се родиш така!--------Странно ... Всички сте по умни от Бойко... Но той е ЕДИНСТВЕНИЯТ ТРИКРАТЕН ПРЕМИЕР МИНИСТЪР НА БЪЛГАРИЯ след 89!Ама...вие всичките сте по-умни от него!

99

Красимир

преди 4 години

Уффф, вече няма ден без статистика, проучване, изследване, прогнози...

98

Анонимен

преди 4 години

Не им вярвайте!Вдигнат ли забраната тръгват на море в Гърция?!Българите сме най лъжливото племе!

97

Анонимен

преди 4 години

Аз ще изкарам едно 6 месеца скромничко, ако ме уволнят. Нямам кола, кредити, скъп телефон и разни луксове.

96

Анонимен

преди 4 години

Смятай колко му е финасовата култура на българина. Оправданията са ясни, но преди кризата реално нямаше безработица, всеки разумен човек би трябвало да му е ясно че нямаше винаги да е така, и трябвае да натрупа малко резерв. Ама то беше ядене пиене по гърция по кръчмите, нови айфони, 10г Е60-тки, цигарки, алкохол, дрешки от мол-а. Нищо по добре, аз чакам ся евтино да купувам имоти, и апетнитни коли на 1/3 от цената.

95

Циник

преди 4 години

Винаги съм казвал, че капитализма в досегашната му форма, е изчерпан строй.Няма такова нещо - като безкройно растящ профит.Главния въпрос е какво ще дойде след него? Един по-хуманен (едва ли), или още по-голямата концентрация на пари и власт в ръцете на шепа *** (което е по-вероятният вариант). Глобално индустриално робство със "социална" маскировка.Печатане на пари - не струващи хартията на която са напечатани.

94

Анонимен

преди 4 години

Тонка, ти сигурно си изключително умен, щом се кефиш на личност като Бойко?Завиждам ти, голям късмет е да се родиш така!

93

Тонката

преди 4 години

Еваларката на Бойко.Е сега го гледах на живо и направо ги изкърти:):):)"Дъртата свекърва"с кви очи пак ше се покаже направо не знам:):):):)То е много лесно да ръсиш акъл пред Хикимян и да отговаряш на селектирани въпроси,които уж са задавани директно от зрители:):):)Абе ташкент пълен:):):)

92

Анонимен

преди 4 години

Да му мислят тези без апартамент в Барселона, на мен не ми дреме ...Боко, 2020

91

Анонимен

преди 4 години

Ами да са си правили сметката... Лошото е, че повечето хора или не искат, или не могат да го правят. Познавам и такива, които от 1000 лева заплата, са спестили да си карат спокойно със същия стандарт поне година напред. И не са някакви мизерници. Значи може...

90

Анонимен

преди 4 години

Тея да не са питали само хора от софето? Защото в другите градове не е добре работата, обикалям и виждам за какво иде реч.

89

Анонимен

преди 4 години

Vajno e vsichki da sa klienti na internet po 24 chasa vseki den.

88

бай мангал

преди 4 години

вие да му мислите прости българи!нас ромите държавата иска-не иска пак ще трябва да ни оправи и да взима заеми за нас,които вие да плащате!ха-ха-ха пак ги прецакахме българите!

87

АНТИ

преди 4 години

Дали сте пари назаем, на познати ?Сега дълги месеци наред, няма да може да си ги вземете !

86

внимание нср

преди 4 години

Въоражавайте се и се молете на Бог да ни помага .Масоните вече са задействали плана си за поробване на целия свят с ваксини и чипове . За капак идва и нова икономическа криза и масови безредици и бунтове !

85

Анонимен до Тонката

преди 4 години

Ами ти познаваш и един дебел *** пожарникар който с глутницата си изпапка 7 милиарда за нула време.

84

Анонимен

преди 4 години

А мис Бикини колко време ще оцелее? Женицата си затвори магазина в Барселона и сега е без доходи,

83

Анонимен

преди 4 години

Спестяванията в една инфлационно-кредитна икономика са малко шантава идея.

82

АНТИ

преди 4 години

Българи, имате ли пари за черни дни ?Ще ви трябват за черни месеци, обаче !