30

Анонимен

преди 4 години

Италианците пак обидени, като техния министър председател измамник, който също беше обиден, че го обвиниха, че е имало дай ми- на ти с рашките при тая "помощ" срещу ходатайство заа отпадане на санкциите. Много обиден, милия.

29

Христо Христов

преди 4 години

@18Ти не, но 2008-2010 г. всички ес банки поискаха и държавите и ецб пуснаха печатниците и им платиха борчовете.

28

Анонимен

преди 4 години

Италия май ще е втората държава, която ще напусне ЕС.

27

😀&#1

преди 4 години

И тук така.И нашата чака евро пари, само където я наричат правителство.

26

Рамзан Кадиров

преди 4 години

Значи корумпираното левичарско правителство, взимащо подкупи от китайските *** и активно подпомагащи ги в разпространението на болестта изведнъж много се били обидили?

25

Анонимен

преди 4 години

Германия да не се прави на ощипана ученичка. Винаги, ама винаги повече печели големият. Иначе нямаше да разширят ЕС, а щяха да си останат само Германия и Франция.

24

ivailo

преди 4 години

E то едно от първите неща които ми изникват в главата като чуя Италия е - мафия. Добре са им го казали германците, щото най-много пари дават те в бюджета на ЕС.

23

Анонимен

преди 4 години

Това с пълна сила важи и за нас не случайно Белгийския премиер Шарл Мишел каза: спрете парите от ЕС за България, храним мафията на Борисов.

22

дедо Ташунко

преди 4 години

Вестникът Die Welt е казал прекалено меко истината. В Италия 75% е сенчеста икономика и затова държавата няма пари за здравеопазване, ремонти на пътища и мостове и т.н. Всичко, построено по римско време се присмива над вековете, всичко ново е само отбиването на номер. Както при нас - ремонта на Графа. След близо 4 десетилетия живот в Германия и стотици екскурзии по Италия съм се убедил, че по корумпиран народ от италианците няма. Е, гърци и испанци също не им отстъпват...

21

А ТУК КАК Е ?

преди 4 години

А тук как е ? Парите от евро съюза дали са постъпвали в ръцете на обикновените хора у нас ? Каква ли е разликата спрямо нас ? И дали и ние да искаме извинение при това състояние на действителността ни ?

20

Анонимен

преди 4 години

Живея в САЩ ,всичко е просмукано от корупция всичко само дето е по завоалирана ..Станаха епицентър от части заради кофти здравеопазване ..24 трилиона дълг само с много честни политици се постига

19

Преброител

преди 4 години

Прави са си германците. Смъртността в Италия миналата година е около 1589 случая средно на ден. До момента за 2020 година е с голямата COVID-19 истерия 1600 случая на ден...

18

Козяк

преди 4 години

До 5, Извинение!

17

Анонимен

преди 4 години

Преди вируса външния дълг на Италия беше 2.3 трилиона евро..сега ше стигне близо 3 трилиона.Бах тая наглост ...да обвиняваш всички че си пробил държавата и да очакваш някой да те спасява .Аз мога ли да отида да изтегля 100 000 евро и след това да се сърдя че някой не иска да ми помага да си платя борча ?

16

Анонимен

преди 4 години

Не съм живял в Италия, но като виждам що корупция се е вихрила в Испания от края на 90-те до първите години на новия век.... и то при положение че тук няма мафия, само мога да си представям какво е в Италия

15

Анонимен

преди 4 години

Италия винаги ще се свързва с изкуство, архитектура, туризъм, качествена храна и хубава време. Германия винаги ще се свързва с 2-ра световна война.

14

Козяк

преди 4 години

6 До АнонименНие българите имаме един кусур: винаги вярваме че другите са лоши.. А ние? В Италия падат мостове А в България се ремонтират постоянно току що построени магистрали! А за ремонтите само на Дондуков а и на безброй многото знайни и незнайни тротоари, улици, тротоари, междуселски пътища из нашата мафиоинфицирана родина? Парите не миришат, дали са дошли от Брюксел или от бюджета, те се "усвояват" по наш си тертип. Да си мълчим за Италия а да се погледнем в огледалото.

13

Mister Cro

преди 4 години

От истината боли!

12

Факт!

преди 4 години

Мусолини беше съюзник на Хитлер и окупант окупирал френските градове Мантон Гренобъл и тн.Та жажарите да не се обаждат.

11

Анонимен

преди 4 години

Който не играе по свиpкaтa на Брюксел е мафиот и популист и комунист и фашист и терорист. Aко не е такъв то кокошките му не са щастливи или се движи по лятно часово време и ръфа криви краставици. Няма пари за вас дорде не влезете в пътя, ***.