64

Тъпото тъпо

преди 4 години

На информационния фронт дори и сега няма почивка.Само да питам - нас кво ни дреме за мечтанията на опозицията на текущатат валаст на Рашата?

63

Анонимен

преди 4 години

До Христо ХристовБГ - свърши, това е ФАКТ!

62

Христо Христов

преди 4 години

@51"Руснака ако не вярва на царя-самодържец не е руснак." - същото важи за всеки млад ес демократ.

61

Христо Христов

преди 4 години

"... предприемачите не вярват в ... Владимир Путин, пише онлайн изданието "Свободная преса"." - а в демократичен ес "свободните" медии даже не могат да си помислят да кажат подобно нещо за лидерите си, предлагащи стадна имунизация и обясняващи как маските не помагали.Факт.

60

Анонимен

преди 4 години

"изгубено поколение деца" заради няколкоседмична карантина?Или това си е изгубено поколение по съвсем други причини свързани с неефективната социална и образователан система?

59

Анонимен

преди 4 години

От тая статия не разбрах нито една полезна информация. Нито една.

58

Йово

преди 4 години

Русия дезинфекцира улици Италия, Испания, Франция също. В България не само че не дезинфекцират улиците а дори и една вода не им пуснат да ги поизмият. Иначе се гордеем че сме европейци. Като европейци измиете улиците че са прашни ако пари за друго няма поне за една водоноска с вода не може ли да намерите от общината, за какво се плащат тия данъци!

57

Анонимен

преди 4 години

Русоробите си мечтаят как Путин имал ваксина и цял свят ще дойде да им се моли за дозичка.И как матушка ще се изправи с цялата си скрита мощ,рублата ще стане по скъпа от долара и в Америка ще построят паметник на Альоша.Мога да изкарам още от мечтите на психопатите,но за начало толкова.

56

Анонимен

преди 4 години

Да бе,имали са *** ваксина.Затова Путин се беше опаковал като зелка с пиндостански защитен костюм и сега се е скрил в някоя хралупа.Значи за него американски защитен костюм,а за народа пак ватенки.Клоуни.

55

Сата Н

преди 4 години

Страхотни маски, но щеше да е по-ефектно ако бяха ги направили розови.

54

Анонимен

преди 4 години

Зато кримнаш.ГА ГА ГА

53

ПЕНКО

преди 4 години

С МОДЕРНИЗИРАНАТА РАКЕТА "СЪЮЗ" ВЧЕРА /ОТ БАЙКОНУР/ ИЗЛЕТЯХА КЪМ МКС -2 РУСКИ И 1 АМЕРИКАНСКИ КАСМОНАВТИ / АСТРОНАВТ/ .

52

Анонимен

преди 4 години

Не ги мислете руснаците. Путин още преди два месеца рече, че имат ваксина. Даже две! Това с мерките там е само за съпричастност с братския италиянски народ и братската италиянска ***-фи-я.

51

Анонимен

преди 4 години

Наистина напоследък всички рублажии са на амбразурата.Увеличиха им броя и заплащането.Понеже бащицата трябва да го коронясат.МЪКА

50

Анонимен

преди 4 години

Те са си винаги пияни.Ама сега един месец ви е бедна фантазията какво ще стане.Някои от тях няма и да разберат от какво са умрели - от вирус или от препиване.

49

Непукизъм навсякъде

преди 4 години

И в Русия е като по света. Малко са насила дисциплинираните страни като Сингапур, свикнали не само с жестоки глоби за всичко, но и с ефективни присъди. Познат от Волгоград ми обясни с кисел смях какво видял в супермаркет - 70-75 годишна баба се провиквала към касиера "Нали важат намаленията за пенсионери до 13 часа?" А носела в кошницата две половинки водка и мезе. Никой нямал маска (и персоналът също), никой не спазвал дистанция на опашките. Ще си го изкарат масово като повечето страни.

48

Анонимен

преди 4 години

Защо "се превръща"?

47

Анонимен

преди 4 години

Руснака ако не вярва на царя-самодържец не е руснак.Дали ще се казва Николай Първи, Ленин, Сталин или Путин няма значение.Ама че му одират 10 кожи от гърба и дебелеят олигарси и пр. - няма никакво значение.Руснака пак ще се напие и ще се търколи на улицата.

46

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 33 В Украйна положението винаги ще е като българското, защото те са си стари българи. Терминът "братушки" визира точно украинците и българите. Проблемът им е, че са значително по-близо до Матушката.

45

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен - Смях!!!!