12

Абе

преди 3 години

Всичко е пълна пумия ,карат хората да се скупчват пред кабинетите за рфин подпис българоубиици по време на чума.

11

Анонимен

преди 4 години

Хаосът е характерен за ГЕРБ. Има ли изненадани?

10

мхм

преди 4 години

очевидно авторката е пропуснала някои съществени часове по БЕЛ в училище, щом гордо е написала - фармацеФти. След това спрях да чета...

9

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 5печелбарите са други при цялото ми уважение, сам си отговори кои са те и защо

8

за

преди 4 години

Аз пиех хлорохин, но миналата той внезапно изчезна и сега нищо друг не ми помага

7

Анонимен

преди 4 години

Има много глупави указания на НЗОК по отношение на извънаредното положение. Първо изпълняват се служебно рецепти на пациенти вземали същите лекарства преди не повече от преди 3 месеца, а има много случаи когато са изписани лекарства зя повече от 90 дни т.е. не могат да бъдат дадени, другата глупост е че се удължават протоколи за животоспасяващи лекарства с 1 месец, но само ако те изтичат през периода 16 март до 16 април което е несъобразено с положението че рецептите имат 15 дневен срок за изпъл

6

АнонимеН

преди 4 години

ПЪЛНА НЕУРЕДИЦА ЕАКО ЛЕКАРСТВОТО ВИ Е ИЗПИСАНО В КНИЖКАТА ПРЕДИ ПОВЕЧЕ ОТ 3 МЕСЕЦА НЕ ГИ ДАВАТ!!!ЕДНА ПОЗНАТА Е БОЛНА И ВЗИМА ЛЕКАРСТВО НА 6 МЕСЕЦА И НЕ И ГО ДАДОХА БЕЗ РЕЦЕПТА ВЪПРЕКИ, ЧЕ ГО ИМА ИЗПИСАНО В РЕЦЕПТУРНАТА КНИЖКА!

5

Анонимен

преди 4 години

До Dr. Knowтака, е! но в такъв случай докторите губят потребителската такса!

4

Анонимен

преди 4 години

Аптеките...печелбарите,не изпълняват правила,една позната каза че я върнали че няма рецепта,и се наложило да го купи,при наличието че има протокол и рец.книжка,какво ще каже касата и имали санкции за печелбарите???

3

House M.D.

преди 4 години

Лентички те винаги са се отпускали само с рецепта от личния лекар след заверка в РЗОК. Ерго, последният абзац е *** ло умен.

2

Здравна каца

преди 4 години

Разработва се мобилно приложение, на базата на лов на покемони, само че с аптеки.

1

Dr. Know

преди 4 години

Аз очаквам да въведат най-накрая една единна система за тези лекарства и пациентите да могат да си ги вземат само с рецептурна книжка АКО НЯМА промяна и не се налага да ходят до личния лекар. Това висене пред кабинетите (особено в грипните месеци) е убийствено за хронично болните. Това ще облекчи и работата в кабинетите и излишното разкарване и чакане пред личните лекари! Пиша го това като лекар, но с мислъта за по-доброто на пациентите!