18

Дайте да се разберем

преди 4 години

Когато Европа говори за помощи, трябва да разбираме кредити. С други думи помощ от лихвар.

17

Анонимен

преди 4 години

@1"Защото в Европа са най-образованите и отговорни хора на света" - още един ***. ПП. Доказателство са действията на ек в началото на кризата, когато се скара на Австрия, че иска контрол по границите и липсата на каквито и да е мерки, докато тръмп не обяви спиране на полетите на 12 март.

16

Христо Христов

преди 4 години

До Уточнение/6"Българите сме интелигентен , и способен народ И това се знае в Европа" - пак не си пил хапчетата!

15

Анонимен

преди 4 години

540 милиарда, ама то 40 милярда пари ли са за днес. Бг?

14

анонимен

преди 4 години

Разбира се, че сме били колония, и то дълго време. Може би роби не сме били. Но аз смятам, че българинът съвсем не е толкова лош, колкото се изкарва. Ще се справи и сега. То другите едни теменужки?

13

Анонимен

преди 4 години

Това са средства за спасяване на икономиката. Какви начини за борба с вируса се предприемат, защото ако хората си стоят в къщи, то парите, които ще се дават, ще са кухи. Парите имат смисъл единствено ако зад тях стоят стоки.

12

Анонимен

преди 4 години

Гледай го тоя 11, пак тръгна да се тръшка като малко дете. Мисли, че като той е на дъното и не можело другите да са по-добре от него, просто нямало начин.

11

до 9

преди 4 години

Какво си супер бе , ако не са еврофондовете, заемите и парите на мигрантите с този акъл ще умреш от глад. Българина чака да дойде западняк да отвори завод, да направи фирма и на готова да му даде работа. Ти да знаеш просперираща българска фирма (изцяло българска) в която всички да е наред? Казваш "Нито сме били колония Нито пък сме на дъното." а какви сме, като изцяло зависим от тях?

10

Смех

преди 4 години

Европа били образовани.Ахаха Пи Ар мениджъри и психолози.

9

Анонимен

преди 4 години

До 8Българите сме си супер. Знам, че това изключително много те дразни, защото не си българин и завиждаш и затова искаш да злобееш и да излизаш обиди. Но както сам каза, истината боли ;))

8

до Уточнение

преди 4 години

Българите сме един изключително недисциплиниран, ментално увреден, корумпиран и НЕ много образован народ. За съжаление истината боли. Пишеш "безродниците некадърници от бсп/бкп" ми тези хора са от народа бе! Защо тогава народа не се надигна и да ги омете! Много просто - защото и народа е същия!

7

Скептик

преди 4 години

Съгласен съм че Приватизаторите може да са и в десятката. Неприватизсторите - някъде към място 160.

6

Уточнение

преди 4 години

Нито сме били колония Нито пък сме на дъното.А на първите 3 места по БВП на Балканите и в педесетицата от 160 държави в света И това го постигнахме само за последните няколко години.Българите сме интелигентен , и способен народ И това се знае в Европа.Лесно можеш да си представиш, как щеше да изглежда БГ ако не беше управлявана 20 години след 1989 от безродниците некадърници от бсп/бкп.А иначе браво на ЕС с това решение се отново се доказва че ЕС е най доброто място за живеене в света.

5

анонимен

преди 4 години

Наивни сте. На Земята е така - голямата риба изяжда малката. При хората това не е буквално, начини хиляди. Един от от най-разпространените - империите, скубещи всичко, което им попадне, а за другите колкото да са живи, та да блъскат до живот. Как ще ми обясните факта, че всички бивши колонии, вкл. ние, са на дъното? Типичен случай - Африка.

4

noFreeman

преди 4 години

тия само раздават някакви милиарди и накрая се вижда колко е ялова европата... как за 1 месец рухна кухата икономика на мнозина страни от богата европа... богата на говорене...

3

анонимен

преди 4 години

Това е така поради факта, че не сме читав народ - един краде на едро, друг на дребно. Много от моите познати масово се осигуряваха на минимума с аргумента да не били гл.паците. Други пък крадоха с милиарди. Не знам дали ще има лъч в тунела с подобно мислене.

2

анонимен

преди 4 години

Добре, но излезе по-рано информация, че ние няма да получим нищо, тъй като не сме в еврозоната. Не знам дали етака, може и да не е. Дори и да получим, тежката бюрокрация ще усложни нещата - безкрай условия, документация, накрая един господ знае къде ще отидат парите и какъв ефект ще има. Тука сме скептични поради горчив опит - тоз крал, оня крал, едва напоследък пипнаха някои олигарси?

1

Илиев

преди 4 години

Ето го отговора на ЕС. Со-ли-дар-ност. Защото в Европа са най-образованите и отговорни хора на света. Само там е и нашето място. А на който на душата са му разни евразийски посоки - прав му път!