29

баба мара

преди 4 години

30 години минахме без агнешко ще минем и тази година ако оцелеем

28

Анонимен

преди 4 години

То кога е излизало евтино

27

до 33

преди 4 години

Много добре казано! Ние също хапваме агнешки рак, но обожаваме и дроб сарма с пресен джоджен- разкош. Великденското ядене е нищо по-различно от който и да било ден. Ама си прав за ***- ще тръгне сега по софри, ще стане касапница по пътищата (както винаги) и ще изпозарази цели села с новия вирус. Абе, страшно ще стане, именно поради тази простотия, която си описал.

26

Анонимен

преди 4 години

Трапеза?! За Великден си взимаме 10 яйца, 1 козунак и агнешки котлетчета, които ги правим обикновено с хрупкава коричка и някакво пюре и салата. Какви трапези, какви простотии?! Виж, *** ще тича по селата сега да яде престарели овце, на които им викат там "агнета" и да се надлъгват по огромни софри за коронавируса, правителствтото и световните конспирации. Това е ***- сеирджия, бедняк и слуга в ЕС. Сега ще е по-страшно- слугите от ЕС се върнаха, изгонени, защото са много ценни.

25

м-да

преди 4 години

Празниците не са само яден, пиене, плюскане на корем, но и духовно пречистване!Колко от нас се отзоваха и подадоха ръка на бедни, страдащи ..?Колко от нас поне за миг спряха омразата към малцинствата, нестандартните, хора с друга сексуална ориентация ..? Колко ..?Спрете да палите в църквите и манастирите скъпи свещи, спрете!Ако си наистина чист, но даже свещичка (!) от 20 ст ще освети Дyха на Вашите починали близки, роднини, приятели ...Не изпадайте в суетата, Църквата няма необходимост от

24

Анонимен

преди 4 години

Естесвено , че ще е по скъпа, нали ни увеличиха заплатите и пенсиите - да пенсиите от 01.07.2020г. ще ги увеличат с по неколко лева.

23

Az

преди 4 години

Обяснете ми как хляба е левче, а козунака 7? Въобще няма спекула тука.

22

Факт

преди 4 години

Напротив! Всичко е наполовина по-евтино за семейството! Няма гости, няма пътуване! Ще се убедите, когато търговците ревнат, че не са продали агнешкото! У не само него!

21

Анонимен

преди 4 години

и кой отприщи спекулата по време на чума ??? кръщавам кюфтетата за агнешко и търговците да си пълнят складовете ама за по друга година

20

da

преди 4 години

да, ще бъде по-скъпо. нема да ходим при ротителите си в селата си,където всичко при тях е ол инклузив

19

Бойкот

преди 4 години

Не купувайте!!!!!Да си го ядът алчните търговци и прекупвачи!!Рафвайте се на ветото!!!То е ваше за вас!!!

18

Анонимен

преди 4 години

Аз агнешко за 15-17 лв. няма да си купя и български домати, ако и те да са единствените в магазина, също няма да си купя!

17

Анонимен

преди 4 години

Не е възможно това. Нали отвориха фермерските пазари и накараха веригите да продават българското. Защо ни мушкат наште сънародници тогава. Аз очаквах да е по евтино заради българското производство

16

Анонимен

преди 4 години

то е ясно ,че алността е най-страшия вирус,по-лесно е да бъде скъпо,от колкото прилично по цена

15

Анонимен

преди 4 години

Великден не се празнува и не се измерва само с яденето!Козунак, червени яйца - това е традицията! Другото са глезотий, без които можем.

14

от Варна

преди 4 години

Уохоооууу...17 лева във Варна кило размразено 10 годишно агнешко от Нова Зеландия.Трябва да си ненормален, че да ги прежалиш тия пари за такъв бoклуk.

13

Анонимен

преди 4 години

Бе яжте си агнешкото, бе...ако искате и 30 лева килограма го направете.

12

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен1Ако ти беше производител, друга песен щеше да пееш.

11

Анонимен

преди 4 години

До ЕДИН НОРМАЛЕН ЧОВЕКНа теб целият свят ти е враг, но най-големият ти враг си ти самият.

10

Анонимен

преди 4 години

Алкохол не пия. Цяла бутилка олио ще карам поне 1 месец с нея. Изкуствени домати и краставици не ям, имам си маруля в градината. Козунак ще си направя. Така че сметките не ви излизат, ще ми излезе много по-евтино.