9

vandim

преди 4 години

Нелка, искаш ли да дадеш линк към оригиналната статия?Щото аз съм в Германия и си излизам по улиците без маска, карам колело и кола. Е ако някой иска да си сложи, никой не му пречи. Може дори и противогаз да си сложи. Не знам дали ще го глобят ако е самоделен. :-)

8

някой

преди 4 години

Да бе, наистина, като си сам в колата (или със семейството), кого ще заразиш при затворени прозорци? Дори климатикът има филтър, тоест, все едно колата да си е сложила маска.Винаги ми става смешно като гледам шофьори сами в колите си и с маски.Отделно, досега поне, ако влезеш в банката маскиран рискуваш да бъдеш арестуван.В САЩ например има много строги закони - има камери които записват. Ако нещо се случи всеки трябва да бъде разпознаваем. У нас вече май не важи това правило?

7

Анонимен

преди 4 години

За *** маската в колата трябва да е с начелник за през деня, при това включен, да блещи. Че фаровете по икиндия са недостатъчни.

6

Sd

преди 4 години

Носенето на маска в колата особено докато си сам е като мастурбиране с презерватив !

5

До 2

преди 4 години

Изпъди я, не я бави!После ще съжаляваш повече.

4

бай Миле

преди 4 години

За чий му е на някой да носи маска в автомобила си.. особено пък ако е сам?!?!

3

Анонимен

преди 4 години

по устав!

2

Анонимен

преди 4 години

В англия няма проблем, собственика на автомобила носи отговорност ако го заснеме камера, жена ми за малко да я изпъдя че ми писна да и плащам глобите

1

.

преди 4 години

Тия съвсем изтрещяха! Хайл Хитлер!