144

д-р Иванов

преди 4 години

Преди 20-тина години имах шанса да бъда на Лос Рокес /скалите/-един коралов архипелаг-рай в Караибско море. Тогава Клуб Мед имаше туристи там /имаше и на Русалка в предбаневата епоха/. По онова време имаше летище с писта, от трамбован пясък и 8-10 местните самолетчета спираха на педя от водата. Летеше се час от международното летище /в центъра имаше друго за баровците/, което също е на час с автобус от столицата. Преди Мадуро също имаше неравенство, но поне имаше тоалетна хартия.

143

Марчо

преди 4 години

Ха ха,където се появи петрол,в големи количества,там веднага се появява ЦРУ и КРАВАРИТЕ.Докато не сложат техен "демократичен" ръководител , няма да МИРЯСАТ!

142

Анонимен

преди 4 години

АФторката, мое ли да ни каеш от къде черпиш достоверната информация, която ни предоставяш?Лично си присъствала, прочела си я някъде (къде), каза ти я накий (на женския пазар)...?Ще сме ти много признателни, а ти ще се издигнеш в очите ни, като журналист.Защото сега не си!

141

Богомил

преди 4 години

До Анонимен 147 и 146Уважаеми, защо трябва да се информираш само от този сайт. Ако не вярвяш на сайтове защо не си пуснеш предавания на живо от Венецуела, където е трудно да се скрие истинатаУверявам те, ще бъдеш ужасен.Ще бъдещ отвратен от нивото на мизирията и терора, до който наркодиктатора социалист Мадуро е довел страната си.Най-богатат на нефт страна, сега внася бензин и дава по 40 литра месечно на автомобил с купон. Това ако не ти говори нищо, значи ти не си човешка същество!Провери!

140

Анонимен

преди 4 години

аз съм на 62 год не съм чул в бг власта да не объне внимание на болните през соца дори с насила с полиция вкарваха майките с бебета в болница а сега в венецуела не вярвамна сайта този сайт от време на време пуска лъжлива информация лично аз знам как се живейше през соца това е недопустимо стига спрете се с ваща пропаганда ставате за смях

139

някой

преди 4 години

До Богомила твоите "идоли"са бедни като църковни мишки?

138

някой

преди 4 години

До Анонимендо там ги докараха(ако е вярно това,което пишеш)не някой друг,а САЩ-"островът на демокрацията и свободата,страната на възможностите",която не може да си излекува гражданите и ги погребва в общи гробове,защото....не си плащат?...

137

някой

преди 4 години

До другари и другаркиах,да...да не забравя-така наречения МАДУРКО сложи мъдята си на всички вас,***

136

някой

преди 4 години

До другари и другаркии всичкото русофоб да застане на тръмповата амбразура....може ли да си толкова ....вдлъбнат?

135

Браво

преди 4 години

Имало е изцепки, но има гласност, а полицията взима мерки. С тези материали се опитват да плюят върху Мадуро, но показват, че има доблест.

134

Тео

преди 4 години

Ами от това, което виждам, Венецуела е на светлинни години пред България. Кога в България ще разтурят купон на някой с(в)инче на някой от елита? Това не го виждам как ще стане. При нас някои хора живеят в паралелна вселена, в която законите за обикновения човек не важат. Дори и някой посредствен артист-косъм да си, брат ти да го хванат надрусан с дрога, шофирайки няма да го вкарат в затвора. А такива са от средната класа, какво остава за депутатските с(в)инчета?

133

Анонимен

преди 4 години

А в пиндостан какво става?За Венецуела лъже маже поедин начин, а за пиндостанпо обратна рецепта, зелката намерила на хляба мекото.

132

Иво

преди 4 години

Браво на Модула и компания. Така трябва. Супер са си хората.

131

пецата

преди 4 години

Там където няма еврейски медии ,коронавирус не вирее, просто го няма, няма извънредни положения и хората си живеят нормално

130

Дремят му на Мадуро

преди 4 години

Говедарите му завиждат на лайфстайла. От яд и завист ще се пукнат.

129

другари и другарки

преди 4 години

Всичкото русофил в карантина на абразурите да защитават другаря Мадyрко

128

Анонимен

преди 4 години

тази статия е за проверка на общественото мнение-дали,аджеба се увеличиха българите,които вярват на сащ.Но едва ли.

127

фащ

преди 4 години

това се отнася за Кравария-ню йорк.

126

Някой

преди 4 години

Откъде пък точно "Асошиейтед прес" ще е информирана за събитията и положението там? Шменти капели......

125

Гротеска

преди 4 години

Смешно е комунистите как пищят от това,че не могат да пътуват,рестрикции по магазините,ограничена им била свободата,не можело да гледат английски и испански футбол...Еми да си припомнят поне малко положението при Тошово време.Според мен трябва да им пускат и телевизия само по 3-4 часа и то пленуми от парламента!А ток през 2 часа!