13

Georgi Karakolev

преди 3 години

Аз затова си ползвам безизвестните Софияпост. Доставят от онлайн магазини в същия ден за 10-12лв.sofiapost.bg/

12

Колев

преди 4 години

Не знам вечер две седмици какво и кой проверяват, ама в Е-маг@ още искат незаконно пари за доставка заради опасността от някаква невидима заплаха.

11

Анонимен

преди 4 години

До ТозиКакво са ви виновни клиентите, че от тях ще си избивате загубите?Нали те също са потърпевши? Да ви компенсират Тиквите!

10

Ani

преди 4 години

Въпреки проверките Ви обаче все още си начисляват ,това е ЕМАГ и куриерска фирма СПИДИ

9

ха ха

преди 4 години

Абе, нали куриерските доставки не са задължителни? Щом са си обявили тази цена към услугата, то клиента е информиран и или приема, или отказва. Преди половин година си търсех документ от някогашна работа и хоп смс за куриерска пратка за над 8 лева. Аз я отказах, щото документа ми го праща друг и не ме е питал съгласен ли съм за такава цена на доставка. Разходих се през цяла София, щото картата за цял ден е 4 лева и свърших и др.работа. Но така както е в статията, не виждам кое е незаконното.

8

Този

преди 4 години

Вие всички много разбирате...тези дезинфекции, маски, ръкавици и цялата организация струва мноого пари. Работя в голяма международна фирма и виждам, че са потрошени хиляди лева в закупуването на читави маски, ръкавици и дезинфектанти. Постоянно се дезинфекцира сградата и всички куриерски автомобили.

7

Анонимен

преди 4 години

Вчера от еконт ми взеха 3лева такса ковид 19 жк Дружба1

6

Анонимен

преди 4 години

ха.ха няма ли да проверите клона на Инвестбанк Варна за същото таксуване от 3лв.ако физическото лице не присъства лично .а внася пари по сметка на бюджета ситуиран в самият НАП Варна?всички плащания на физическите лица към бюджета са без такси.но не признават това.

5

Анонимен

преди 4 години

До АнонименВярно е, че създателите им през 90-те са били само проверени другари, ама не трябва да се отрича факта, че в момента са една добре смазана машина с оптимизирана логистика и мрежа из цялата страна, която улеснява живота на стотици хиляди българи.

4

Анонимен

преди 4 години

Дайте им имената.

3

Анонимен

преди 4 години

Налго, по-налго, най-нагло, куриер на Е.онт.Такава е градацията!Тези ги закрих отдавна от списъка със слугите ми!

2

Анонимен

преди 4 години

Ами добре че ги има куриерските фирми и онлайн търговията. Реално функционирането им сега е от значение за националната сигурност. Вече дори и да отшуми коронавируса, ще съм забравил какво е да ходиш в магазин.

1

Анонимен

преди 4 години

Аз си им оставям бакшиш на момчетата които ми носят, заслужават си го.