54

Честно

преди 4 години

То пък едни набожни българи.И след комунизма няма такива. Никога българинът не е вярвал в Бог,а след тая криза направо не знам кой ще ходи по църкви.

53

Анонимен

преди 4 години

Гешев защо не го е прибрал този?

52

se

преди 4 години

Къде да хукваме като големите градове са затворени за излизане.Единствено селата и малките населени места са свободни без пропуски и си ходят напред назад.Май забравят вече какво са разпоредили.

51

Атеист

преди 4 години

Това е може би единствения призив с който мога да се съглася. И то не защото партията на вярвашия Тиквун ми го казва а защото и без това в църква не съм стъпвал още от времето когато прогледнах !

50

Анонимен

преди 4 години

Не хуквайте към нанастирите. Сложили сме полиццаи на пунктовете, които да ви заразят.

49

Пипи Чорапчето

преди 4 години

И целият този калъбълък за едни 10млрд. евро, да се раздадат на "нашите" хора помощ. Теглете ги, дали ще има КОЙ да ви ги отпусне?!! Тъй или иначе маа'галите ще ги плащат. Можеше да не продавате респираторите от Държавният резерв, и тези 75млн. да ги дадете за медицина, не на колекторските яничари.

48

марко

преди 4 години

Празен *** насреща,крайно загрижен кой и къде ще пътува!Побъркахте хората от актове,глоби,фишове и всевъзможни тескерета,декларации и бележки.На никой в държавата не помагате,никой не улеснявате и само хабите ресурса!

47

Hchvucucu

преди 4 години

Къв си ти да ни казваш какво да правим бе ! За 600 болни затвориха държавата!

46

вили

преди 4 години

Чудя се и се питам,много загрижени тези над нас.Да не бягаме,да не хукнеме и даже да ненаправим нещо забранено.Този Младен Маринов,Маджо не вижда ли,че гоним вече 70% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО ЖИВЕЕМ С ДОХОДИ НА ПЕНСИОНЕРИ.При 90% хукването ще е тотално,за всички!

45

rusnak

преди 4 години

Само колко са "загрижени" за възрастните, които от 30 години вегитират като изсъхнали кактуси в саксия с по 200 лева, безаналогичен геноцид в света..

44

Анонимен

преди 4 години

Голяма загриженост изведнъж за възрастните родители..., питате ли ги какво ядат, как си плащат сметките, ако ние не отидем да им занесем храна и да им платим сметките, да им купим лекарства ...отдавна вече нямаше да ги има

43

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЛеко с квалификациите за "крайните" квартали, "кореняко"..... Идея си нямаш за хората живеещи в тези "гета".

42

Анонимен

преди 4 години

slushaite si mvr ministara, pazete si profi personala ot mvr...sledvastite generacii v mvr ste sa ot migrantskoto mnozinstvo v bg i negrite hich niama da vi cepiat basmata! :-)

41

Анонимен

преди 4 години

Махни КПП спаси ушев

40

Анонимен

преди 4 години

ей голяма загриженост изведнъж за тез въсрастни родители бе....нищо че от 30 години гладуват с мизерни пенсии, по болниците ги оставят да умират без да полагат кой знае какви грижи, изведнъж голяма загриженост. Чиста проба класическо лицемерие

39

Тесла

преди 4 години

Махайте тези безумни кпп-та, ве п.едал. И кажи на шефа си боко, че в Германия НЯМА кпп-та. Не го знам схсой канцлер е говорил ама там кпп НЯМА ясен ли съм ве, гербер.уги

38

Анонимен

преди 4 години

Деветима полицаи са преболедували без признаци на заболяването. Те са контактували със страшно много хора, поради естеството на работата си. Възниква въпросът контролът на създадените по пътищата пунктове за какво служи - да ни предпазва от заразата или да ни заразяват. Един такъв полицай на такъв пункт може да зарази стотици докато ги проверява и попълват декларации. Ако не гарантираш, че служителите правещи тези проверки са здрави, тези проверки имат точно обратния ефект.

37

Анонимен

преди 4 години

*** от парковете, горите и градинките да излизат ли? Инфантилните велочички и велолелки да излизат ли? Ще им се спихнат гумите.

36

2021-ва година

преди 4 години

2021-ва годинаОт Щаба!Няма болни и умрели,последния зомбиран е умрял у тях от глад преди месец!

35

Не е шега

преди 4 години

ще я снимам!*** се гестаповците!във входа на блока има обява да се докладват на домоуправителя всички кашлящи сигурно ще ги растрелят сега е момента да топя комшиите!