80

Анонимен

преди 4 години

до 76Тази информация сигурно си я получил лично от роско банев, нали?

79

До 76

преди 4 години

На света му е известно вече къде е произведен вирусът и кой или кои са имали интерес да бъде пуснат в САЩ. Вирусът е произведен руския град Новосибирск и заинтересуваните да бъде атакуван САЩ са Русия заради Крим и Китай заради мощната американска икономика която е номер едно в света. Така , че твоята кремълска теория не преде в случая.

78

Рашко

преди 4 години

До 90Факта, че кмета е пил от водата показва, че при Фукошима са подценили ситуацията и не са ескалирали навремевни мерки. Докато факта, че 86' другарите масово се бяха покрили и УБО им разнасяше чисти храни и напитки показва, че същите тези другари много добре са знаели какви могат до бъдат последствията за нас, обикновенните хора!

77

Анонимен

преди 4 години

До РашкоТо и сега така реагираха във Фокусима. Даже един тамошен смелчага -кмет дето пи вода си отиде от левкимия.Та тоя признак е еднакъв и за сега и за тогава и за тук и за там.

76

НИЩО НЕОЧАКВАНО

преди 4 години

Който си играе с вируси - от вирус умира.

75

Анонимен

преди 4 години

Пуснаха 5G мрежите и резултатът е налице!

74

Анонимен

преди 4 години

"По същество опитваме всичко при тези пациенти", каза лекарят от Презвитерианската болница в Ню Йорк. -------После не се чудете защо толкова народ мре. Когато лекарите са некадърни, оправдават се с невероятните свойства на вируса.

73

Еди кой си

преди 4 години

То там напрактика няма здравна система, без осигурителен номер си никой... а така са много много хиляди там....

72

KamKam

преди 4 години

Планетата е пренаселена и изнемогва.Климатични промени,замърсявания и т.н.В същото време природата е безумно интелегентна.Създава епидемии,но те са и шанс за пробуждане Трябва да се променим и ако не го направим и след тази епидемия ще дойдат други.Крайно време е ,ако се бавим си е за наша сметка.Уважавайте природата(другото име за Бог)

71

Рашко

преди 4 години

До СкептикДа, спомням си колко бързо и адекватно реагираха при аварията в Чернобил през '86. Веднага информираха населението, отмениха всички мероприятия на открито и осигуриха безплатни доставки на незаразена храна и медицински прегледи на цялото население. Друго беше едно време...

70

Велес

преди 4 години

..."Вече го прекарахме вируса в цялото семейство, без особени проблеми.Нещо да кажеш?"...- Хм... нищо... Толкова ти е умствения багаж! Спомни си за сега след 2 месеца... Когато хората огладнеят... И ония, *** тръгнат по делата и малките градчета... Ти де живееш... На луната ли? Е там няма да имаш проблеми!

69

Скептик

преди 4 години

Само си помислете как беше преди 40 години. Здравната система се грижеше за масовото здраве и пренебрегваше изключенията. Бяха обхванати всички. Имаше еднакъв здравен стандарт по цялата страна. Със сигурност е имало и военновременен или епидемиен план и осигуреност. Сега е съвсем различно по западен модел. Тези, които наложиха това имат голям грях.

68

Анонимен

преди 4 години

До 75 АнонименНа света му е известно вече къде е произведен вирусът и кой или кои са имали интерес да бъде пуснат в Китай. Вирусът е произведен в английския град Солзбъри и заинтересуваните да бъде атакуван Китай са Англия заради Хонконг и САЩ заради мощната китайска икономика която е номер едно в света. Така , че твоята сороска теория не преде в случая.

67

555

преди 4 години

Вируса удря там където медицината се беше насочила към козметиката. Търговците в медицината са най-опасния вирус!

66

Не извратен тип

преди 4 години

Всичко е въпрос на стъкмистика и мнения на анонимни лекари.Стъкмистиката за Китай не мърда вече трети месец подкараха със 81 000 заразени и нито един починал или излекуван хахаха

65

Анонимен

преди 4 години

за мое съжаление го предсказах това преди седмица,съчетанието на посредственост и недисциплинираност е ужасяваща комбинация при епидемия,определено над 80%от американците са *** и с високо самочувствие.Това,което очаквах след бума на пандемията там е война за продукти и храна,все още това го няма,дано не познах съвсем,защото всите са въоръжени и ще е голяма пукотевица,точно дивия запад

64

до 75 от славянин

преди 4 години

Каква е връзката между Новосибирск и Ухан!? Никаква! По-скоро потърси връзката между седмите международни военни игри проведени в Ухан през 18-27 октомври 2019-та!

63

славянин

преди 4 години

Достатъчно е да се види какво прави един микроб с прехвалените хипер хай технологични държави и общества, за да се разбере какъв въздух под налягане са те, а когато започнат и големите земетресения, наводнения, суши, глад, граждански репресии и войни, защото те ще започнат, ужасът ще бъде пълен! Когато строиш къщата си на пясък, както е казано в Библията, т. е. когато построиш битието си на материалистична основа, то задължително се срутва! В момента изтича затишието преди голямата буря!

62

Анонимен

преди 4 години

На света вече е известна първопричината за корона-вируса: на 6-ти септември 2019 г избухва експлозия във виросо-логична лаборатория в Новосибирск, а след месец започва епидемията от пневмония в Ухан, после всичко е известно...

61

славянин

преди 4 години

Както е предсказал Учителят Беинса Дуно: Земята ще премине през катаклизми от всякакво естество, един от друг по-силни, през целия 21-ви век и няма да остане по нея място незасегнато, но където са по-близо до Бога, по-леко ще минат! Под ''по-близо до Бог'' се има предвид по-доброто познаване и по-стриктното спазване на духовните, космическите и природните закони, а не редовното и стриктно спазване на религиозните догми и ритуали, религията с нищо не може да помогне!