72

Анонимен

преди 4 години

Постигнахте целта си, нещастници! Заради МНОЗИНСТВОТО МАЛОВЕРЦИ псевдовярващи СВЕЩОПАЛЦИ, идващи в православните храмове само за да си запалят свещичка за здраве и да пипат с гнycнитe си ръце светите Икони ( въпреки, че е грях да се докосват и пипат с ръце Светите Икони) и заради медиите- истинските и редовни вярващи християни и миряни българи ще бъдат прецакани, а на тази Цветница няма да има и върбови клонки за вярващите, няма да има и донасяне на Благодатния Огън ( в случай, че падне)

71

65

преди 4 години

Току-що прочетох че наистина, няма за има,,нов" благодатен огън.Парите са много и щяли да отидат за борба с вируса.Е това ми идва в повече.Колко хил.лв. струва?Ами помолете Д.Пеевски,Домуза,Р.Овч. (особено той) да дадат някой лев.Е та и Нинова 'И нея я сърбят милионите.Нека измие малко от срама на БКП-то

70

Здравомислещ

преди 4 години

Нека не измерваме вярата си по този начин - дали ще се заразим по време на пандемия, ако на Великден се съберем на едно място, та било то и в църква ! Писано е: "Не изпитвай Господа Бог твой !"

69

Анонимен

преди 4 години

Върбите тази година ще бъдат пощадени

68

65

преди 4 години

Никой досега не е казал, че благодатните огън няма да дойде у нас.

67

65

преди 4 години

Ако Бог беше толкова сръдли ,никога нямаше да прости на комунистите ,които бутаха църкви,забраняваха Коледа ,Великден,биеха хора.А Добри Джуров целуваше ръка на Максим.Тъй че спокойно хора.Бот вижда и чува надалеч.Достатъчно е да сме добри .А ако някога ни е трудно да бъдем добри ,то поне даде бъдем зли.

66

ivailo

преди 4 години

80 Всичко добро се постига с помощта на Бог, така че не отхвърляме "целия труд на човечеството", каквото и да значи това. А твърдото отстояване на православието е задължително, защото това е Христовата Църква, в която е Бог и Неговото учение. И никой не искаме да колим заради вярата си, напротив , православните християни са гонени и убивани през цялата история на Църквата.

65

Анонимен

преди 4 години

Направете си труда да прочетете за благодатния огън. В година, в която не падне на датата и не се разнесе по света на вярващите, тази година се счита за началото на края на света, което ще дойде с Второто пришествие на Христа. Натам отиват нещата. И тези, които измислиха този мор точно да на датата на Възкресението на Христа ще си платят с лихвите.

64

65

преди 4 години

Дезинфекцията в църквата е измамна. Става въпрос за това,че хората са възможно най-близко.Те като пеят,дишат може да се заразят един от друг.Мисля ,че след 13-20 май ще се види по ясно картинката. Кой слушал и кой не.А Великият пост е велик затова ,че подлагаш на изпитание,смирение и подчинение душата си ,тялото си.Така ,че дори и най-вярващите могат да минат без служба и причастие.Това е един вид смирение.ИСУС няма да се разсърди ,почти няма да има хора.Той знае че го обичаме и ще ни помогне

63

Анонимен

преди 4 години

Трябва заразилите се на Великден да ги настаняват в църквите и поповете да ги лекуват със светена вода

62

анонимен

преди 4 години

След като и църквата стана слуга и митрополитите започнаха да говорят глупости за възхвала на царя слънце как да им повярвам, че са искрени. Аз на очите си ли да вярвам или на това какво ми говорят?

61

Georgiev

преди 4 години

Църквата да затвори!

60

Анонимен

преди 4 години

Църквaтa щe дaри пaритe cпеcтeни oт Блaгoдaтния oгън нa Здрaвнoтo миниcтeрcтвo, т.e. нa бoриcoв. Прeдcтaвeтe cи кoлкo e oшушкaнa хaзнaтa oт тoя, кoйтo ХВЪРЛЯШE ПAРИ OТ ПРOЗOРEЦA НA ДЖИПКAТA!

59

ivailo

преди 4 години

До АнонименПърво измоли за себе си, после се грижи за мен тьпчо...

58

ivailo

преди 4 години

св Константин-Кирил философ е измолил от Бог азбуката, ако за вас това не е чудо - добре.

57

Анонимен

преди 4 години

Църкви попове и попадиики какво добро дело са свърши ли. Подадоха ли парченце хлебец на гладните болните и на онези с 300 лв пенсии. За тях е по важна свещоливницата кадилаците и ролексите. Аз съм набожен човек но при попове и попадиики не ходя. Исус Христос е казал. Вярващият в Бог човек може вкъщи в ъгъла пред Иконата да се помоли на Бог. .Нее нужно да ходи в църкви и да парадира с вярата си. Вярата е вътре в душата и сърцето с нея не се парадира. Тя нее гейпарад.

56

House M.D.

преди 4 години

След като Св. Бойко Магистралостроец вярва в Бога, защо полковникът от Партийна сигурност Изгавриил не Му цитора 1 Лет. 21:1-7?На език какъв в тази статия на първото изречение словоредът е?

55

Аз

преди 4 години

Да го направят виртуално молене, онлайн литургия, както играят актьорите сега! Или ще секнат милионите за свещи на БГ черквата?

54

Айде бе ....

преди 4 години

Неа почитаме Локи. К'во е станало бе некав здрав разум .... Ония ***и поповете даже огънче няма носят да си палим цигарите .... Малииииии революция!

53

пияница мистик

преди 4 години

"Православните славяни" с ниски челца на ***, с *** кожа и тъмни очи е добре да целуват иконата, дори да я облизват. Той Господ ще ги предпази, а ако са болни от короната, дори ще ги излекува чудодейно :))) Но задължително трябва да целуват ръка на попа, да ядат нафори от ръката му, да целуват иконата и да пият светена вода от една чаша