40

ИстоРик

преди 4 години

Не са само лекарите... а също учени... писатели... журналисти... обществени лица ... Независимо как се казва социалния строй това се случва . Остават само лакеите и желаещите да слугуват на новата власт . Другите биват унищожавани. Единствената разлика е че при комунизма ги избиваха в концлагерите а при "Демокрацията " ги оставят да умрат от глад или ставаха жертви на "случайни инциденти" . Но крайния резултат е същия . Всяка власт толерира само слугите си .... другите не живеят дълго .

39

Адам Опел

преди 4 години

От най-пресните примери е България с обвинената проф. Асена Стоименова!Позор за тази прокуратура!!

38

Анонимен

преди 4 години

До АнонименА лекарят е умрял от вируса, защото по това време никой не е ползвал защитни средства и се е заразил. За съжаление лекарите обикновено биват ударени от по-голям вирусен товар, защото са близко до болните, и може това да ги кара да го преболедуват по-тежко. В Италия над 60-*** лекари умряха от вируса, но в Китай трябва да е виновно правителството някак си. Ако се беше появил нов вирус в друга държава, и то такъв, за колко време щяха да разберат изобщо и да го изолират?

37

Анонимен

преди 4 години

До АнонименПрез тези 2 седмици в лаборатория са изолирали вируса, което е изключително трудно, и само няколко дни по-късно след случката с въпросния лекар, съобщават, че става дума за нов вирус и публикуват генома на вируса. Още няколко дни по-късно поставят под карантина 10 милионен град. През това време останалият свят си щрака с пръсти и си мисли, че това е проблем само в Китай, който няма как да ги засегне. Някои държави чакаха 3 месеца, преди да вземат мерки.

36

Анонимен

преди 4 години

Хайде стига глупости за Китай, моля ви се! При тях се появи нов вирус по време на грипния сезон, може би в средата на ноември. В началото на декември им е първият случай, но по това време никой не знае, че е нов вирус. Към средата на декември почват да се усещат, че има нещо нередно и почват изследвания. Към края на декември са помолили един лекар да мълчи, преди да стане ясно от лабораторията за какво става дума. Също, той е написал, че това е SARS (вирусът от 2002 г.), което не е вярно.

35

Анонимен

преди 4 години

Рудолф Вирхов,този е със славянска фамилия,сигурно е бил руснак или поляк.А що се отнася до убийството на учени и днес се извършват убийства на учени,преди няколко месеца четох такава статия за избити европейски учени и то не в миналото,а в последните години,изброяваха им имената и откъде са.Четох и за две убийства на световни учени ,именно заради епидемите и коронавируса.Живеем във варварски времена!

34

Анонимен

преди 4 години

Убиха го китайския лекар, защото знаеше прекалено много.

33

Или/или ...

преди 4 години

Или махаш подслушването или получаваш тежък инсулт ... Избирай!

32

да-да, ама не !

преди 4 години

До От лекар до лекарот лекар до лекар има разлика дотолкова доколкото има разлика от полицай до полицай !дворните кучета на власт имащите са еднакви по целия свят !ако се намери свестен полицай или свестен лекар или го убиват или го вкарват в затвора !!!

31

От лекар до лекар

преди 4 години

Има разлика. Всяка професия е компроментирана. Китайският лекар дето биеше камбаните рано си отиде и рано. Повечето *** са противни същества, които работят за интересите на корпорациите и богаташите. Те нямат собствени мнениея, нито интерес да помагат. Има много малко журналисти, които са заслужели да бъдат наричани такива. Те не стават водещи по БТВ. Много от тях изчезнаха или бяха убити публично. Полицаи, лекари, журналисти са слуги на властта, а не слуги на хората.

30

Лекарите

преди 4 години

са слуги на власта като полицаите и банкерителекарите са били и ще останат част от репресивния апарат на всяка държаваи най-безобидния лекар убива много повече хора и от най-злия полицайтова мерзко, алчно, корумпирано и мързеливо племе се ползва със спецялни привилегий във всяка една държава - случаен човек не може да стане лекар, така както случаен човек не можеше да влезе в комунистическата партия едно временагледен пример е как лекарите подкрепиха безрезервно измамата наречена пандемия

29

помисли

преди 4 години

До fКво лекуват по болниците като още не са измислили лекарство за COVID-19?"СТОЙ СИ В КЪЩИ. У М Р И ЗДРАВ"

28

f

преди 4 години

оспамоксът не лекува ли?

27

Анонимен

преди 4 години

Той и Вирхоф е умрял сто години преди датата в "статията" на Нелчето.

26

Един от Северозапада

преди 4 години

Не знаех, че 1948 година Германия я управлява Ото Фон Бисмарк, благодаря за информацията.

25

бивш студент

преди 4 години

оправете годините в статията. Ото фон Бисмарк не е живял през 1948!!!

24

не е същото

преди 4 години

До Анонимен23Според вирусолога Академик ИгорьГундаров епидемия няма,а политиците са"психо био терористи".В закона има текстове за тероризъм и би трябвало Гешев да се самосезира!Интервюто в ютуб:Академик Игорь Гундаров: "Коронавирус - это, скорее, психотерроризм"Съмнявам се Академик вирусолог да лъже публично.Май има доста генерали и политици за затвора?Не гледай умно ами свали каскета и се самосезирай,а не да гониш мишки по улиците!

23

към к.16

преди 4 години

Професорите от Щаба показаха информация от сериозни медицински изследвания, че грешката при бързия тест е 60% , доц.Мангъров изпадна в немилост и покрай него целият Съвет се разтури. А там имаше опитни пулмолози и вирусолози. Да, ама рейтингът на проф.Мутафчийски превиши този на премиера с 11%.Преди няколко дни ББ извика доц.Мангъров на среща и обяви, че той не се е карал с доктора, нещо повече - сестрата на ББ, лекарка, работи при д-р М.Това май че беше указание проф.М. да внимава с рейтинга...

22

ffffffffff

преди 4 години

Сега гледам референдум! За водещата, моме, при положение че са ти толкова добре оформени, можело да ги изложиш повече на показ!

21

Анонимен

преди 4 години

До: И при нас е същотоДлъжностната характеристика на ниско порасналото генералче е благодарение на Плевньо Джендърлиев, на когото пък Боко му дърпаше ушите.Борисов не изтълкува правилно думите на доказания вирусолог доц.Мангъров и, побърза да го унижи публично в нац.ефир. Така е когато, егото надделява над знанието!