145

Анонимен

преди 4 години

За да можеш да постигнеш житейските си цели, трябва първо да си жив. Явно само 23% от българите смятат, че са безсмъртни. Повечето от тях като стигнат до спешното, или недай си боже ,до интензивното отделение на някоя болница, са пълна паника, обаче.

144

Поручик Ржевски

преди 4 години

Изглежда професор Иво Христов много точно ги е оценил, респект.Това да ти харесва казарма, да ти харесват шапкари налагащи вечерен час и да ни гонят от планините не е съвсем нормално.

143

Анонимен

преди 4 години

До Анонименсъс сигурност, не са да споря с 80%-те процента по обективни причини.

142

Анонимен

преди 4 години

До АНТИЕ, не е хубаво като в социалистическите Куба, Венецуела и Северна корея.Ама едни помощи за безработен в БГ са повече от годишна заплата в Куба.

141

Анонимен

преди 4 години

До КостоваМислиш ли, че ако България отмени карантината ти ще си намериш работа?Целият Свят почти е спрял.Не казваш какъв ти е отрасъла, ама ако поръчките от чужбина са спаднали, как си представяш да работиш както преди?

140

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 145А целите на добрите 20%, в частност твоите какви са?

139

Анонимен

преди 4 години

По-добре без работа от колкото перманентно под земята.

138

Анонимен

преди 4 години

Борисов и щаба са длъжни да осигурят онлайн терапия за тези 22% хора с лабилна психика в България...Дори след кризата с епидемията.А за Свекървата е нужен екип от чужбина.

137

Анонимен

преди 4 години

колкото е по-*** един индивид, толкова повече целите му в живота са да се размножи или оцелее. 80% е дори малко за нашето скотонаселение

136

Костова

преди 4 години

Да въведат карантинни мерки само за хората над 60 г.! Защо трябва всички останали, при които рискът от смърт е 3 % да страдаме? И аз имам родители над 65 г., единият от които рисков, но не съм съгласна да стоя месеци наред без работа и да разчитам на техните пенсии(заета съм в туризма).Сега веднага някои ще кажат-ами смени си отрасъла!Опитвам не,но никой не ми се обажда, а съм подала CV-та на 10 места за 1 седмица.Не може да подлагат на глад и липса на движение младото,активно население...

135

Анонимен

преди 4 години

В Западна Европа заразата се разпространява вътре в държавите, а в България се внася от чужбина. Пита се в простата задачка защо строгите мерки са копирани от Германия, а не се спре вноса на заразата от чужбина? Вече почти три месеца няма мерки против вируса.

134

Анонимен

преди 4 години

Строга мярка може да бъде обезглавяването на целия народ на България и тогава тук вирус няма да има. Толкова за строги е не толкова строги мерки.

133

Анонимен

преди 4 години

Аз съм за адекватни мерки, а не за строги мерки, но никой не ме пита.

132

Светъл бизнес

преди 4 години

Докато олигархията тържествува и прибира парите ви от една банка (държавна), в която се наляхя 700 млн. от вашите пари..Никой от вас нищо няма да получи.. но пък ви захранват с ей такива глупости.. да се радвате!

131

Анонимен

преди 4 години

глад ще мори добитъка

130

онбаши

преди 4 години

най- накрая народа да прояви разумност. Дано управляващите да не се подведат и да разпуснат мерките, хората трябва да разберат , че трябва да бъдат търпеливи поне година! Нищо няма да ни стане ако си поседим на задниците!

129

LCW

преди 4 години

70% от населението са с IQ >70. После, защо България е в това положение.Причина>следствие.

128

славянин

преди 4 години

77%!!!??? Покрай моите близки и приятели не познавам нито един, който да одобрява тези ''адекватни'' мерки - половината останаха без работа, другата половина ще останат най-късно до края на месеца! За лъжата винаги се е плащало добре!

127

Вирус

преди 4 години

Вирусът е като любивото нещо на детето, което ме забраняват родителите. Колкото понеме го ограниманаш, толкова като излезе на вън прави щуротии. Така и с вируса, държиш го заключен и като го отключиш става необуздан. Другото е промиване на мозъци

126

Анонимен

преди 4 години

Ей тия 77% *** ще ми е интересно след една година, какво ще кажат.