122

голямата лъжа

преди 4 години

Сори!От 2020 заведенията станахте излишни!Лъжата върви но лъжичка на час.Първо ни излъгаха до 13.04 после до 13.05 а накрая ще иде до СЕПТЕМВРИ!Да в Китай където в пъти по добре се справят с вируса след 76 дни карантина/тук сме още на 28/ пуснаха хората да си тръгнат по градовете.Никакви дискотеки кафета и чалга кръчми не мислят да отварят поне още 3 месеца.Лято тук също няма да има!Курц каза:почивки в чужбина след ваксинация т.е. най-рано лятото на 2021г. Гларусите пеят над Слънчака- Глааааааад

121

SS

преди 4 години

спасяване на "заведенията" не е приоритет в момента.

120

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен Този народ много се възгордя.Едва ли ще изчезнат в небесата сред ангелите... Виж в ада може да ги приемат наглите бакшишовци....

119

те

преди 4 години

Ресторантьорите и шофьорите на таксита получаваха солидни бакшишии и е било редно да заделят бели пари за черни дни, не че парите от бакшиши са бели, те са мръсно бели...

118

Анонимен

преди 4 години

Много ревете от бранша, ама така е. Държавата да помогне на секторите, които са жизнено важни. Много важно, че ще фалирате и без вас можем, то щото голям кеф да пиеш кафе и вода за 7кини, сереирани от нацупена фльорца.

117

фен

преди 4 години

до жителите на ГРАД ЛОМ съграждани жив ли е бай БОЙЧО ПОЛИТИКАТА

116

Анонимен

преди 4 години

Този народ много се възгордя. А ми се струва, че отново иде времето, в което тези с хладилниците за зреене на стекове и сомелиерите ще бъдат ритани от кални войнишки ботуши в посока от ресторантите със звезди Мишлен към някакви трудови лагери.Разбира се, възможно е и да не съм прав и да се възвишавате до безкрайност, докато изчезнете в небесата сред ангелите...

115

Анонимен

преди 4 години

Зарежете кръчмите с чалга . На мен ще ми липсват най вече малките сладкарнички в които човек се чувства уютно на по една хубава пастичка и ароматно кафе ....дано те не фалират !!!

114

Боко ваш вожд

преди 4 години

Няма билетчета за търкане. Надежда тука всяка оставете да станете милионери. Племе трябва някой да полива и магнолиите иначе ще счупите даржавата.

113

Бойко обяснява

преди 4 години

Ами като фалират,ще садят картофи. Да пробват и ИТ специалистите. По цял ден са клекнали на компютъра. Я малко на чист въздух! Време е да се научат как се дои крава.Ъ-ъъ що не вземат станат асфалтаджии? Тъкмо ще знаят по колко асфалт да слагат на шосето да няма дупки.Смятат кат' калкулатори,нали са учили висша математика! Тъкмо работа за тях

112

Анонимен

преди 4 години

Споко.Без кръчми няма да останем.В нашето село са останали 100 човека, средна възраст 65 години и пак има 3 работещи кръчми.Баш за кръчмарския бизнес няма защо да се притесняваме.

111

Анонимен

преди 4 години

fake news

110

Аз

преди 4 години

Някой да е виждал осчетоводен бакшиш?

109

Анонимен

преди 4 години

Га продавахте Девин 0.750 за 3 кинта ви беше гот , а ( в квартално кръчме ) !? А , ся пийнете си ......

108

Анонимен

преди 4 години

И докога ще си говориш сам със себе си?

107

Анонимен

преди 4 години

Прочетох последните коментари и какво да видя- един човек явно с успешен бизнес дава акъл как да се намали падението от кризата и моментално го нападат. Това, което е написал, е доста вярно за маркетинга. Действително няколко заведения в София започнаха много агресивна маркетинг кампания из социалните мрежи и явно е повече от успешна. Даже мисля, че едното заведение на човека се сещам кое е- май е в Лозенец. Преди нямаше онлайн поръчки, но сега има след агресивен маркетинг. Адмирации за вас!

106

Анонимен

преди 4 години

Гледам се е зародил някакъв спор за стекове- да кажа и аз като фен :) В София отдавна качеството съществува и не е това, което беше. Наистина има редица заведения в списъците на Мишлен- някой по-долу беше писал, които предлагат качество на 1/10та от цената на подобно нещо в Европа. Да, за българите е скъпо, но действително тези заведения са препълнени от редица хора, които имат възможност да си го позволят. Аз не смятам, че има как подобно заведение да фалира.

105

Анонимен

преди 4 години

Шменти капелли! Я дайте справка колко данък печалба е внесъл Вашият сектор в държавния бюджет?! Келнерите си взимат заплатата и бакшишите!? Осигурявате ги на минимална заплата, ако изобщо имат договор! Сега са на опашката пред бюрата на труда. За какво ли чакат като добре си знаят колко са допринесли в държавната хазна!?Вие от кило свински врат - 8,00 лева, сервирате 5 пържоли по 9,90 лв, е как да излезе сметката че сте "вътре"!?

104

до 113

преди 4 години

Ми ей така, за мое си удоволствие си казвам от кое колко имам. Радвам си се на хладилника просто- от скоро го имам. Не се фукам с него, това не е нещо скъпо, а обикновено хоби, породено от познанството ми с близък мой приятел и мой мениджър, който живее в Сан Франциско. Там ядох зрял аржентински стек, такова нещо не бях опитвал в живота си. Така се запалих всъщност. Та и от там ми носят стекове редовно и знам кое с какво качество е от тукашните меса.

103

Анонимен

преди 4 години

Скучни сте. И бавни. Оттеглям се... Бааай!