11

Анонимен

преди 4 години

До Бай 100янЗначи се радвай че е дошло модерното време, защото ако си заминеш от грип, а те пишат че си си заминал от Паркинсон и лекаря и патоанатома са за затвор.

10

Бай 100ян

преди 4 години

Крият се разбирасе. Баби със по 100 боелсти ,алцхаймер и паркинсон в напреднал стадии , хванали коронка и вече всички короната била виновна!!! БАба ми умря на 83 , хвана някакъв грип или настинка беше, за 2-3 дена си замина .В смъртния и акт, като причина за смърта беше написано паркинсона от който страдаше 20 г!!Ако беше хванала коронка , щяха да впишат коронката като причинител а не паркинсона !!!

9

popa ot razgrad

преди 4 години

какво значение има за моя живот негативната статистика?...едно време през социализма всичко се криеше и живеехме по спокойно...затова особено статистиката за трагедиите не трябва да достига до народа...достатъчно е истинските данни да се знаят от тия които би трябвало да ги знаят и да вземат необходимите мерки...

8

Анонимен

преди 4 години

Преди време бях писал че имат болни повече от Австрия, Дания, И Швейцария взети заедно сега имат повече от Белгия починали.

7

Вербална аутопсия

преди 4 години

Ще задават въпроси на починалия и ще чакат писмо от умрял.

6

Анонимен

преди 4 години

Снощи ги гледам от ухапан било свършило пък всички с маски и на два метра? ????

5

Ковидий XIX

преди 4 години

В такива моменти може ясно да се види колко ги е страх диктаторите от собствения им народ и как като малки деца крият, че са се наакали...но миризмата издава и най-упоритите.

4

Биргюн

преди 4 години

*** на пкк

3

Анонимен

преди 4 години

На Китай, Русия, Турция и Северна Корея не може да им се вярва за нищо.

2

Анонимен

преди 4 години

Естествено. А ако искате да разберете какво се нарича УКРИВАНЕ на това какво се случва вижте Русия, която при 8 хиляди плюс случая има за денонощие 5 смъртни и 8 критични (критичните си стоят 8 от дни, тва значи че няма нови критични за денонощието, медицински феномен и рекорд). Ето на това му се казва диктатура, Ердоган има още да папка докато настигне оня ниския.

1

Бау

преди 4 години

Като знам Ердоган какъв е, 100% крият....