18

Анонимен

преди 4 години

Всяко лекарство е токсично.

17

НЕ САМО ТОВА!

преди 4 години

ПО ВРЕМЕТО НА СОЦ-а , В ТКЗС-тата СЕ ИЗПРОБВАХА МАСА ПРЕПАРАТИ ВЪРХУ ЖИВОТНИТЕ , И КАРАНТИННИТЕ СРОКОВЕ НА КРАЙНАТА СУРОВИНА ИЗОБЩО НЕ СЕ СПАЗВАШЕ , НО СМЕСЕНИ С ДРУГИТЕ СУРОВИНИ , ОБЩОТО МУ КОЛИЧЕСТВО В ХРАНИТЕ , ЗНАЧИТЕЛНО СЕ НАМАЛЯВАШЕ И НЯМАШЕ ВИДИМИ ПОСЛЕДСТВИЯ ОТ ТЯХ.МОЖЕ И ДА Е ИМАЛО -НО ПРИ Т.Н. "НАРОДНА ВЛАСТ" , СЕ ИЗХОЖДАШЕ ОТ ПРИНЦИПА-- "КАКВО ТУК ЗНАЧИ НЯКАКВА СИ ЛИЧНОСТ"..ХА,ХА,ХААА...!В СВЕТОВНАТА ФАРМАЦИЯ --НЕЩАТА ТРЯБВА ДА СЕ ИЗПИПВАТ ДО СЪВАРШЕНСТВО!/иначе глоби и затвор/

16

АМИ , ДА...

преди 4 години

ВСИЧКО ВЗЕТО В НЕСЪОТВЕТНИТЕ ДОЗИ Е ОТРОВА!ДОРИ МЕСОТО КОЕТО ЯДЕМ ЕЖЕДНЕВНО Е ОТРОВА И ПРЕКОМЕРНАТА МУ УПОТРЕБА , МОЖЕ ДА ПРЕДИЗВИКА БЕЛТЪЧЕН УДАР ИЛИ ПОДАГРА!В КНИГАТА "ХРАНЕНЕТО"-НА МОРИСЪН, ЯСНО СЕ ПОДЧЕРТАВА , ЧЕ ВСЯКО НАРУШЕНИЕ НА ТОЗИ ПРОЦЕС"ХРАНЕНЕ" , МОЖЕ ДА Е ФАТАЛНО ЗА ОРГАНИЗМА!ТОВА ВАЖИ , НАЙ-ВЕЧЕ ЗА ЛЕКАРСТВАТА И ВСИЧКО ЗАВИСИ ОТ ДОЗИРОВКАТА.НАПРИМЕР---ЗМИЙСКАТА ОТРОВА , СЪЩО Е ЛЕКАРСТВО В ОПРЕДЕЛЕНИ ДОЗИ!НИЩО НОВО!

15

Ханс

преди 4 години

Ами много ясно, не може некъв лек за жълти стотинки да попречи на оня очилатия да стане трилионер от ваксината дето "разработва".

14

Мхъм...

преди 4 години

Бе я стига-ивермектина се съдържа в няколко български противопаразитни препарата,а във ветеринарията се използва повече от 30 години.И навремето се третираха овце/цели стада/ и *** ,чието мляко на следващият ден заминаваше за сирене.А карентните срокове си бяха за мляко над 20 дни.Правете сметка,колко ивермектин е имало в млякото,щото като го даваха на прасетата и те изхвърляха глистите,ако имаха...А отровени от мляко и сирене нямаше...

13

Анонимен

преди 4 години

Ахаха лекарството е сигурно ваксината нищо не е този рнк вирус е толкова изменчив че обезсмисля създаването и.

12

Анонимен

преди 4 години

Тука си трябва ваксина стига с лекарства и други глупости.

11

Анонимен

преди 4 години

Че и човешките лекарства се изпитват първо на плъхове и мишки а това щом е на пазара значи е минало този етап и сега го изпитват и на хора нормално.Но това е в Австралия а не в бантустан БФ и учебници на Земиздат.

10

Анонимен

преди 4 години

Лекарството го изпитват точно върху хора в Австралия които са на светлинни години по научна комоетенстност от нас.Така че не виждам проблем.Кой ще ти плати 2 пропилени години от живота примерно.Ново лекарство от нулата колко се разработва знаеш ли и колко още ще се бият за патентни права.Те почнаха вече между другото.Или викаш седи си у вас ти ли ще ми върнеш годините.Или ще платиш възстабовяването на икономиката.

9

Котки

преди 4 години

Висококвалифицирани австралийски учени са открили, че препарат използван за лечение на краста при животни може в строго регулирани дози да помогне при борбата с коронавируса при хора. В продължение на месеци интензивна изследователска дейност те ще проведат всички възможни научни тестове и експерименти, за да намерят безвреден начин за неговото използване. Ето какво има да каже един селски ветеринар по темата.

8

До 7 коментар

преди 4 години

А ти готов/а ли си само заради едното излизане да си от тези "ора" на които ще бъде изпитано така нареченото лекарство само защото било изпитано на бозайници.То и космическата радиация убива много от вирусите ама никой не се е залетял да ходи в космоса без защити.... не се вижда и наплив към Фукушима или Припят(Чернобил).Лесно се говори когато, не е на собствен гръб.. Лошото, е че в момента хората ще се опитат да се лекуват с това което е за животните и нямат идея за последствията....

7

Анонимен

преди 4 години

Щом е на овце начи е минал ин витро клинични изпитания.Пак е по напред времево от изцяло нов препарат още не тестван.Овцете са бозайници нищо не пречи да се тества на ора.Изцяло нов медикамент ще трябват 2-3 години докато стигне в аптеките.Готов ли си да пропилееш толкова време у вас?

6

Анонимен

преди 4 години

А стига глупости няма нетоксично лекарство.Една година а даже две три няма да можеш да излезнеш от градът си ли?Да се стопли малко и да видите как целият свят ще се изнесе на вън.Да пеопиляваш хубавите си години особено младите хора що за глупост.

5

Анонимен

преди 4 години

Не може с препарат за овце да лекуваш хора,поради простата причина,че метаболизма при животните и хората е различен.Ако някое лекарство за животно,случайно се окаже с лечебен ефект и при човека,то при всички случаи трябва да се определи дозата.Но не само това е важно.Важно е и какви странични ефекти може да има върху човека и какви симптоми предизвиква в случай,че не съответства на лечението.След първите дози може да има малък ефект,но в последствие да се окаже,че има фатален изход за пациента.

4

Супер експерт

преди 4 години

Това не е коронавирус короните произлизат от RaTG-13 вируса. Коронавируса е известен от поне 1960-а година със всичките му разновидности и сигурно има и ваксини, тъй като първо е бил намерен във стомасите на прасета във Бразилия и фермерите са си лекували прасетата. Това е някакъв нов вирус, който наподобява Корнавирусите, но този е със по-голяма заразност и все още неизвестен на науката, а симптомите са като при облъчване с радиация.

3

Анонимен

преди 4 години

Понякога е по-добре да замълчиш пред това да се изкажеш.... За какъв... сте написали кое точно е лекарството... Нали сега ще има хора, които никога не са чували за него, но хукнали да го купуват... Ще направите така, че да се направят изпитвания направо в реална среда с нещо непредназначено за хора. Отчаяните хора взимат отчаяни мерки, а така им наливате бензин в "огъня".

2

Анонимен

преди 4 години

Всички лекарства са отровни по-принцип.Предозирането дори и с витамини може да ви убие или увреди бъбреци,черен дроб.Все важни и нужни неща.

1

Зозо

преди 4 години

Мда, както за СПИН има кондоми за члена, така и за Коронавируса да направят за другата глава кондоми и готово :))))))))))))))))))))))))))))))))