51

Анонимен

преди 4 години

До 4epaМа ти и това не си, а Нинова не я мисли, на светлинни години си.

50

Гост

преди 4 години

Точно БСП да малчът. Да не се правят ,че не са управлявали до сега,всички са едни и същи маскари.

49

ognyanz

преди 4 години

Накратко, ГЕРБ за пореден път ще направят това, което БСП е предлагала преди, а те са го отхвърляли. Крачка напред-две назад. Това е пожарникарското гербаджийско управление. Мярката 60/40 работи, ама ще я коригираме. Пак работи, ама ще я допълним с.... Това им е нивото.

48

Анонимен

преди 4 години

*** взимай си Радеф -кръгом и марш от землянката,ЯСНО!!!

47

4epa

преди 4 години

НИНОВА ПРЕДСЕДАТЕЛ ТКЗС !!!!!!!!!!!!!!!

46

Реалист

преди 4 години

До Анонимен Всички знаем ,че това са празни бръщолевения . СЪРП / ГЕРБ,който унищожиха зеленчуко производтвото преди 5-6 години заради големите вериги ,заради които кошарите и дворовете са празни ,забраниха да си отглежат животни за месо ,сега ще възстановяват производството. АБСУРД ! ОТНОВО ЛЪЖИ И ПАРА В СВИРКАТА .

45

Мутафчия

преди 4 години

До Анонимен Извозват трупове ??? Айде пак Мутафциищините ,трупове! А кой извозва 700 ооо х.починали италиянци за година . По 2000 хилади на ден. А 108 00 х. починали средно за година българи ,кой ги извозва ?

44

ГЕРБ & ЧУК

преди 4 години

До аман от тез 2009 г-родени 82 хиляди деца .....отрицателен пираст -27 000 х.....2019 г-родени 60 хиляди ,отрицателе прираст 58 хиляди

43

Анонимен

преди 4 години

Всичко е ясно от години Нинова и Радев правите забележки,но касата е в Барселона.Кучетата лаят,кервана върви.Само си говорим и нищо,трябва да си много глупав да не разбираш.Няма промяна има скандали в парламента за ПАРИ и заплати.

42

Бубето

преди 4 години

Та така...депутатите няма да си замразят заплатите на ниво от 2019 г. Президентът е прав, че решението им да даряват ежемесечно заплатите си до края на извънредното положение, е "цинизъм" и "популизъм".

41

Анонимен

преди 4 години

В продължение. Тук взеха решение ЕВЕНТУАЛНО армията да помага при по-тежка ситуация.Червените ревнаха, че това е погазване на демокрацията.В Италия военни камиони извозват труповете!В Шотландия месец преди нашето решение бяха изкарали армията на улицата, не готови!Италия, Испания и Франция буквално изгърмяха!Англия също. Швеция и тя разбра, но късно. Само ние с германците устояваме. Не. Вегенин иска служебно правителство назначено от техния президент.ГЕРБ бяха вече опозиция и не се държаха така.

40

Анонимен

преди 4 години

Как така не са и приемали предложенията?Приеха ги и техния президент им наложи вето.А за популисткото раздаване на пари на калпак,как да се съгласят?Икономическия им колос Гечев, каквото и да даваше за пример преди кризата направено от други държави, тези примери доведоха до провал в съотвените държави!Независимо от изхвърлянията на Тръмп,не чух от демократите някой да си е отворил устата.Както и в другите държави.Тук,тези се чудят как да провалят мерките,само и само да очернят управляващите.

39

Анонимен

преди 4 години

ПРИВАТИЗАЦИЯТА си беше добра и такава имаше и в другите соц страни.Само, че нашата се проведе мутренски и резултатът е налице.БКП си беше и винаги е била мутренска партия , каква `приватизация` да извърши - мутренска.

38

Анонимен

преди 4 години

Нинова, ако иска да помогне, да прокара закон, с който се разрешава и на обикновените дребни производители да си изнасят продукцията, без да минават през прекупвачи.Защото с тия български прекупвачи цената хвръква до небесата.

37

Българин 1

преди 4 години

Най големите пороци в политиката ги показа ПРИВАТИЗАЦИЯТА,а най порочни се оказаха тези дето я извършиха!!!Рзарушиха и съсипаха всичко!!!

36

ало

преди 4 години

До До алоспоко приятел, живял съм и в онова време, но вместо да се занимават с незначителни нещица и да търкат напразно банките в парламента, може да отправят по-значителни питанки...

35

Анонимен

преди 4 години

Имаше нещо като "призрак броди из Европа ,призрака на комунизма".Той пък се установил в България , че и в парламента.

34

пери

преди 4 години

"Кризата показала много от пороците на политиката в България" - Не само в политиката, а и в икономиката. Да видим след кризата кой ще е навит да работи без осигуровки или да го осигуряват на минимална. Сега би трябвало да лъснат задниците на всички работодатели, които са спестявали от осигуровки и сега бившите им работници ще получават мизерни обещетения от борсата, ако получават въобще. И да почнат да ги гонят за тая работа, аман от алчни работодатели, ще има влизане в правия път.

33

До ало

преди 4 години

Ооооо не само тези да не са коректив ,че става страшно.Ти със сигурност не си живял във времена на техния управления.Не да са коректив а изчезването им завинаги е най благоприятния вариант за България.

32

Анонимен

преди 4 години

Това е популизъм. Внасям през границата домати и пилешки бутчета на временен внос в хладилници. Там им сменям опаковките и с друг превоз разнасям като моя продукция, нали съм прекупвач. А празните камиони изнасям по фактури.