46

аnonime

преди 4 години

дочу се, че при топло време и висока влажност, на вируса не му пречи, ако е топло и сухо време - не знаем!. В коментарите пишеше , че щом има вирус във Флорида, а там е топло и веднага лепнали извод? Който не е бил във флорида и си мисли,че там е жега -жега е , като да влезещ в използвана баня обаче, а не суха шега при която земята се напуква. А за ваксина не чакайте. Дори да се намери такава, ще трябват години за да се тества върху човека дали ще е безопасна.

45

Анонимен

преди 4 години

Лятото ще има все още хиляди заразени хора и вируса ще си бъде в тях без да му пука за температурата навън...Единствено бързо ще умира, извън човека и това вероятно ще намали скоростта на епидемията. Това е.

44

.

преди 4 години

Отговор: НЕ!

43

Анонимен

преди 4 години

пекАни гълъби, нова българска дума от бургаско......

42

Анонимен

преди 4 години

В Бургас на плажа на черния пясък няма вирус да може да оцелее повече от 10 секунди лятото. Ние там лятото нахвърляме малко трохи на плажа и гълъбите като се пробват да ги ядат и направо се пекат като кацнат на пясъка, та ядем пекани гълъби.

41

мЪмЪлигЪ, фрате...

преди 4 години

Кво мрънкят тия, нали си купиха няколко самолета мамалигари...Аман от техния хроничен глад на пазара за роби, аман!Нямат надънване на роб-отна ръка!Фашисти!

40

БГ

преди 4 години

19,347 заразени458 починали,Това са данните от Флорида, нали не забравяте че там е вечно лято, в момента е 28С . Надай ми се надай, слънцето да го ликвидира.

39

HMLF

преди 4 години

Уважаеми Вселенски Немойковци(убеден съм, че ми се обидят точно тия, които трбва), спрете да се правите на вирусолози, квантови физици, политолози и разбирачи по всичко! Много по-умни хора от вас, ще намерят решение на проблема, а до тогава спрете пиянските чалга купони, даването на акъл, без дори на вас да ви стига за повече от това за да няма събуване на *** през главата. Посадете дърво, помогнете на болен или възрастен човек. Направете нещо с безмисления си консуматорски жалък живот.

38

Еdna

преди 4 години

Аз мисля, че карантината трябва да е стриктна само за хората над 60 г. При пандемия, извинявайте, че ще прозвучи цинично, но това е естествен подбор-който оцелее, оцелее. За младите и активни хора не би трябвало да има проблем от умиране, не може заради възрастното население, младите да гладуваме. Така е, и аз имам родители над 65 г., но в момента мисля повече за сина ми, който е на 16 г. и гладува, защото майка му няма работа заради мерките.

37

Edna

преди 4 години

Днес температурата във Варна беше 20 градуса и бях с маска! Тъй като носех очила, те бяха постоянно запотени от издишването ми и имаше опасност да ме блъсне някоя кола, защото нищо не виждах. В Лидъл бях надули онзи ден климатиците до 25 гр и при тези температури хората с очила е невъзможно да носят маски, защото стъклата са постоянно потни! Не ми се мисли при 30 гр как е възможно да се носи маска, на 42 г. и едвам дишах днес, та при изобщо не ми се мисли...

36

15

преди 4 години

И в подкрепа на това което казах по-долу идва следната новина:"Мрачна прогноза от Макрон: Границите на Европа затворени досептември"П.П. Между другото преди една седмица като казах на жена ми какво очаквам да се случи с туризма и т.н. не ми проговори цял ден щото съм бил черноглед.

35

Уонко Нормалният

преди 4 години

Гражданския Ви глас, няма да е от значение при Купени избори. Ние сме просто Роби. Останките от България ще ги помни доган или шиши. Хаххахх

34

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!И как лъчите на Слънцето ще убият вируса който е в тялото ти... умнико...? И в телата на милиони хора?

33

Анонимен

преди 4 години

Ще се разчита на ЛЕКАРСТВА, а не на ваксина...Ваксина по-рано от края на 2021 не може да се пусне... Има сиизпитания и тестове.Единствено ефективни лекарства могат да успокоят и лекарите иобществото.

32

Уонко Нормалният

преди 4 години

Без ваксина, чакай лято. Ествено ваксина няма да има. Целта е Тотална Робия. Ама ни сме свикнали, нема грижи. Банкя стайл Робе!

31

Handel

преди 4 години

Това ми прилича на DW - слагат заглавие за коронавируса, и веднага запчоват да ни омайват за глобалното затопляне... Стоп... това настина било DW.Няма да се учудя и ако рекламите на гейпарадите от български ученици в Youtube са тяхна работа (ако смятате чепреувеличавам, поцъцкайте малко из ютубето от български IP адрес.

30

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЮжните страни са по-бедни и не могат да пътуват и разнасят зарази.

29

чичо

преди 4 години

Въздухът се изчисти и Грета може да се върне в училище, най-сетне.

28

имунолог-китарист

преди 4 години

Светът ще намери да се отърве от тази зараза, но дали ще може да намери начин как да се отърве от проказата българска?!

27

Анонимен

преди 4 години

В по топлите страни определено вируса са разпространява по трудно това е факт като знаем гъстотата на населението и хигиената до сега трябваше да са пламнали.