19

nemo

преди 4 години

САЩ,смело напред, стискам ви палци и тия на краката.

18

Анонимен

преди 4 години

Нека учените не ми казват неща с които всички са наясно.Нито един досега открит грипен или какъвто и да е болестотворен вирус не е изчезнал. Въпросът е че за повечето от тях има лечение докато за този няма. Нека се съсредоточат върху това а не да откриват топлата вода. Карантините се направиха най - да се даде възможност именно на учените да си свършат работата, но засега май не им се получава много. Посланията са все двусмислени или никакви.А това е най - важното. Другото...

17

Анонимен

преди 4 години

ако ще намесваме конспирациите, нека не забравяме, че онези, които искат да подчинят света , дори и да са американци не се интересуват, кой ще умре и дали това, ще са също американци.

16

Анонимен

преди 4 години

Поредната фалшива новина!В сайта worldometers info дават едва 9 случая за последните 24 часа.

15

Рикиджия Северозапад

преди 4 години

Да не умират !

14

Totenkopf

преди 4 години

А Тръм разправяше в началото, че това са глупости и никъв вирус няма. Каквото са си надробили това и ще сърбат, те все пак ще се оправят, ами ние с гайдите?

13

аз-ът

преди 4 години

Куомо е един от най-големите либерастични бо.клуци, след *** гавин нюсъм. Където либерастите управляват, всичко е с главата надолу, престъпността се шири, нелегалните имигранти им се дават всички облаги докато на гражданите не, броя на бездомниците се е учетворил, това е тъжната истина кога демоНкрат управлява. Само Тръмп може да избави тая страна от сатанинското зло, наречено Демократс.---тръмп ще им разплаче играта на тая проказа либерастака. 2 мандат в кърпа вързан. тръмп форевър !

12

преди 4 години

Поредната манипулация на статистиката.Смъртността БЕЗ vivid-19 в САЩ е средно 7700/ден - от старост/рак/спин/катастрофи/Най-вероятно 95% от жертвите на covid-19 дори не са тествани и с цел създаване на паника, са обявени като такива.Всяка година от грип и предизвикани от грипа усложнения умират 650 000 души, което е почти 20 пъти повече от сега обявените жертви, дори с изкривената статистика.Да covid-19 е опасен, както е всеки подценен грип. Но, мерките срещу грипа вече са по-опасни.

11

Анонимен

преди 4 години

Бърни Сандърс вчера им каза, че са страна от Третия свят.

10

Анонимен

преди 4 години

Белите се грижат за страдащите афроамериканци от вируса.

9

Коментар

преди 4 години

Империята на злото САЩ създаде вируса ама бумерангът се завръща по тяхните кратуни!

8

Анонимен

преди 4 години

Ами ако загиват всеки ден по 2000 души ще са 700 хиляди души, но това е при строги карантинни мерки, да охлабим мерките да се преболедува от 100 процента и 5 процента да загинат минимум, 15-20 милиона ще се дадат жертви само за САЩ. Охлабвайте мерките, също като при сезонния грип е, не четете ли анонимните математици по форумите. От Русия, през ЕС и Китай до САЩ никой не може да сметне, че няма пробл.

7

Анонимен

преди 4 години

Преди време глеах еин филм за САЩ и там се казваше, че от катастлофи годишно загиват 43 000 души.Какво от това, че са загинали за ден 2000 от 350 000 000 население.

6

Анонимен

преди 4 години

Като чете човек бройките за умрели, ще рече че до сега никой не е умирал от нищо, или пък в момента броим за умрели от вируса броим всички починали през периода, без оглед на това от вирус ли, от старост ли, от друга болест ли или от катастрофа. Дайте една статистика колко са били починалите през същия период на миналата година, та да видим повече ли са или .... всъщност може да се окажат и по-малко :))

5

Анонимен

преди 4 години

"Създателите и разпространителите" на коронавируса са китайските оризници, не САЩ. От мизерията им дойде тая зараза. До сега всички световни епидемии да тръгвали от там. По едни и същи причини. Тая оризна *** си е сама по себе си зараза за човечеството

4

Анонимен

преди 4 години

1, 330M са на хартия след отдавнашното преброяване. С имигрантите които демонократите продължават да внасят, по-ралната цифра е 350-360М

3

СС

преди 4 години

Поне 10% ги очакват ...

2

Анонимен

преди 4 години

Куомо е един от най-големите либерастични бо.клуци, след *** гавин нюсъм. Където либерастите управляват, всичко е с главата надолу, престъпността се шири, нелегалните имигранти им се дават всички облаги докато на гражданите не, броя на бездомниците се е учетворил, това е тъжната истина кога демоНкрат управлява. Само Тръмп може да избави тая страна от сатанинското зло, наречено Демократс.

1

Анонимен

преди 4 години

На 330 милиона население някой да сметне процента