11

Анонимен

преди 4 години

В бедност са и 3-4 милиона в България. След коронавирусът, ако сме живи, ще са 5-6 милиона.

10

дедо Ташунко

преди 4 години

Отпусканите финансови "помощи" от отделните държави са пари без покритие, казвам го без да съм финансист. Инфлацията ще бъде страшна, бандитизмът неуправляем, а от глад ще умрат повече хора, отколкото от корона вируса. Дано не се сбъдне този ужасен сценарий.

9

анонимна

преди 4 години

Животът та нашата планета е такъв, че винаги е имало бедни и богати. Наистина всеки трябва добре да си прави сметката колко деца, какво жилище, кола, и т.н., а не да врещи от сутрин до вечер как държавата му била длъжна. Тя пък да си спазва задълженията за повече справедливост - напр. какви са тези условни присъди за тел. измамници? И нямало било механизъм за конфискация, защото чичо му от Италия му дал пари, имаше такъв случай!

8

Анонимен

преди 4 години

Местя, който е глупав и няма мозък ще е беден. Завърших университет в чужбина защото исках да постигна нещо в живота си, започнах средно платена работа и постепенно се издигнах. Правя повече от един наш депутат и за разлика от тях си изкарвам парите без кражби. Спя спокойно.Хайде сега кажете какво ме интересува за пиловин млрд хора който нищо не са направили с живота си, пили са кафета, барове и екскурзии?Има една стара поговорка - кой както сам си го направи

7

Анонимен

преди 4 години

До 4: Не е точно така, за Домусчиев се намериха и тестове, и болница, и лекарства. Човекът оздравя и забрави. Бедните чакат на опашки и ги приемат в болница само ако са в критично състояние

6

Ива

преди 4 години

кой ще храни черните в Африка ?кой ще храни Арабите?Да се научат да работят и да се изхранват сами...Ако правят по 5-8 деца -да се научат да ги хранят щом ги правят...Комшията не ми храни децата..

5

Анонимен

преди 4 години

А така! Още карантини налагайте, умници... да може да стане анархия другия път :(

4

До 1

преди 4 години

Вируса не избира бедни-богати,капиталисти -комунисти! Такова тълкуване е глупост и не виждане на фактите.Заболяват премиери,министри,олигарси ,богати и бедни!

3

Анонимен

преди 4 години

Застрашени да изпаднат от системата целяща да ги пороби и да се научат да мислят сами.

2

анонимен

преди 4 години

Ще се развъждат ударно......точно поради бедността.....

1

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

капиталист и олигарх емпатия не чуства нито жал