26

Анонимен

преди 4 години

загубили препитание заради епидемията от коронавирус вече са над 61 хил.половината са се върнали от чужбина. От 30 хил съкратени 10 хил са си намерили нова работа. Голяма трагедия :)

25

Зозо и СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Идвайте при нас. Тук няма безработни. Тонката ще го потвърди.

24

към безработните

преди 4 години

Набираме кадри за *** на ГЕРБ. Кандидатите да имат най-малко начално образование. Заплащането е много добро и гарантирано.

23

Анонимен

преди 4 години

ха, че вчера бяха 67 000 , а днес 61 000 - да не би 6 000 да са си намерили работа ? или Стакмистиката пак се е объркала

22

Д

преди 4 години

Важното е, че министърката на труда викна полиция да я пази от безработните!

21

БАНко

преди 4 години

мярката " МУ " 60:40 на СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ отново цели да прецака "де що свари " !Сега се оказва " депутките на ГЕРП са гласували 60:40 да се плащат и обещаните 100% осигуровки " лапай .....мухи българино !!!ХАЗНАТА Е ПРАЗНА !!!

20

До1234

преди 4 години

Типично!!!Браво бе юнак ! Как точно е бил прав ? Със грандиозната мисъл,,Правилно е правилните мерки,да се приемат правилно във правилното време".Алабализми докато някои наистина правят всичко за хората с действие а не с локуми .Вие комунистите цял живот с лозунги и лъжи заблуждавате този народ ,другарю! Аман от езуити!!!Нито сме слепи,нито глухи ,нито *** или с чугунени глави!

19

1234

преди 4 години

След време кризата ще остане в историята като далеч не най смъртоносната, но пък от всички военни които я управляваха, прав е бил един, ген Радев. А армията от безработни да ходи да си търси баш генерала...

18

Зозо

преди 4 години

Хахахааа, в момента по ТВ атака пак пуснаха атомните бомби и разпадането на НАТО и ЕС :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Търкалям се от смях тук :))))))))))))))))))))))))))))))))))

17

1234

преди 4 години

Лошото е че ако се вярва на сгатистиката 70 пр от матриала одобрява мерките. Може и да е така, защото 1/3 са пенсионери другите са техните деца. Ше има кажа само, че който е за карантината нека той да плаща за обезщетенията за безработните. Така е справедливо и всеки ще понесе последствията от решението си. А можеше да се премине към решението на Краси Кюркчиев, но не ще слушаме високопроизводителните шапки.

16

Анонимен

преди 4 години

600 болни и 60 000 безработни.

15

Брех

преди 4 години

13-ка... 61к от началото на тъпнята... общо 250к...

14

Гого

преди 4 години

Това е по-страшната епидемия

13

Анонимен

преди 4 години

Коректно би трябвало да се напише "регистрираните безработни у нас достигнаха 61 хил. души". А колко още чакат пред вратите на бюрата по труда, за да се регистрират?

12

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

как ще връщат хората кредитите ще ни притесняват бият чси колекторитемутри амутра ръв повръща пари не връща а политици капиталисти не чувстват жал състрдание милост емпатия към обикновените хора

11

Зозо

преди 4 години

Мдааа, 61000 за един месец. Точно както прогнозирах. Сега като съберат до 14-ти април 0,00лв. ДДС и осигуровки от фирмите и Боко ще хвърли кърпата. Той два мандата не изкара, та третия. Много са ми смешни руските *** от Атака - плюят и лъжат, ама в парламента гласуват с ГЕРБ :))))))))))))))))))))))))))))))))))

10

Елемаг

преди 4 години

Много повече са...Не махнат ли мерките частично и първо КПП-тата, края на април ще е страшно..Г-да управляващи,имате 2 седмици!!!

9

Анонимен

преди 4 години

Здрави да са.От глад не се умира.

8

Брех

преди 4 години

65к от сега общо станаха към 250к безработни, дали до края на карантината ще ударим половин милион, е за сметка на това имаме стабилно заразени... достатъчно, за да се обяви грипна ваканция във Враца. Горе нависоко се завъртяха едни свежи милиони от кредити, които ние ще плащаме...

7

Газдов

преди 4 години

Някой осъзнава ли, че това са много хора. Реално са 1% от населението. Ако извадим пенсионери и деца излиза плашеща цифра. Това е все едно в Германия 700 хил. или в Америка 3 млн.