43

Анонимен

преди 4 години

Продуктивността се увеличава, но сътрудничеството и кооперирането спадат. Този нов модел за работа от вкъщи ще остане и след пандемията. На мода ще са работници, които са самостоятелни, качествени индивидуалисти, които нямат нужда от много инструкции. На останалите ще им бъде трудно. Интровертите ще вземат превес. Големите офиси ще се изпразнят. Повече няма да има офиси с хиляди служители вътре. Поне половината смяна ще работи от вкъщи.

42

няма работа

преди 4 години

До ааАми нетрудовите доходи?

41

де да беше чудо!

преди 4 години

За три дни БКП да се затрие!

40

който работа не ще!

преди 4 години

До ааДа върви където ще, а пък всички до един Димитровград ще построим- песен на ДСНМ.

39

Кирил Стоянов

преди 4 години

Света се развива и ние с него.Истината е ,че всичко се променя от достъп до информация до това как се държим в обществото.AI е неизбежна революция ,която пък ще създаде нови сектори за развитие и работа.Това ,което се иска от нас е да забравим за миналия век и стереотипите развивани толкова много време.Всеки има избора си пред него.

38

Никога БСП

преди 4 години

Лъже и краде заедно с Герб!

37

виновниците

преди 4 години

До Българин 1Това са само комунистите дето знаят само да рушат това което, не са създали!

36

всяко чудо за 3 дни

преди 4 години

До АнонименА за комунизма колко дни ще са необходими? Де да беше чудо на чудесата???

35

един за всички вирус

преди 4 години

До след пандемиятаНамериха си най-после майстора кърваво-червените комунисти! Изгоряха и светят само

34

след пандемията

преди 4 години

Всички комунисти на бесилото!

33

Ужас

преди 4 години

След 2 месеца всичко трябва да си е както преди! Този вирус не е армагедон или нашествие от извънземни, да мислим как ще е след апокалипсиса! Стига вече стрес и паника! Сутринта ходих с колата до офиса, живота си кипи, времето се оправя, вируса ще затихва с всеки изминал ден! Есента и зимата може пак да се появи малко, но вече ще има доста имунитет, ако не е мутирал, не мисля, че ще се повтори сегашната ситуация! Живота ще продължи нормално, не се плашете!

32

Анонимен

преди 4 години

До 29. Забравяш липсата на социални контакти (говоря за лице в лице), за работа в екип, за това че в къщи човек се отпуска и започва да не обръща внимание на външния си вид и забравя да комуникира гласово. Ама на такива като тебе дай им фейсбук и сте до там.

31

MITко

преди 4 години

абе що програмистите си мислят че са фанали деда си за фанелката ? докато са млади и здрави и се мислят за божествени и като одъртеят им се изяснява картинката. Човекът е поставен на планетата за стопанин, а не за господар.

30

Анонимен

преди 4 години

Ако сте нечия секретарка - само тогава може да работите от вкъщи...Другите все още си ходим на работа като гламави !

29

Анонимен

преди 4 години

До ИванЗащо се връзваш на торла. Той е IT колкото баба ми е.

28

МКII

преди 4 години

"...без ясна перспектива кога ще можем да се върнем към някаква нормалност."В огромно заблуждение сте, ако смятате, че лудницата отпреди кризата беше "нормалност". Всеки бълва злоба и агресия към другите, която нарича "себеизява", всякакви психично болни изпълзяват да си демонстрират отклоненията и веднага стават "инфуленсъри". Бизнес отношенията са бяха станали набълно примитивни и античовешки и това било "конypeнция". Не, това не е нормално. Това е отрова и не трябва да се връща.

27

Анонимен

преди 4 години

До ITТолкоз 5 максимум 6 години. И посля AI ще започне да се "написва" сам и да се напива сам и после край армагедон.

26

Анонимен

преди 4 години

Отдавна се приказваше за тази концепция, добре че дойде вируса да се приложи на практика, има само положителни ефекти от работата в къщи - пестене на време при пътуване, по-малко натоварени пътища, по-малко замърсяване, когато поне единият член от семейството работи от къщи отпада нуждата от втори автомобил в семейството, хората просто трябва да се нагодят към новите условия - да се чувстват удобно с компютъра и интернета.

25

Анонимен

преди 4 години

до 15макс 5 лв за този пост ***

24

Анонимен

преди 4 години

до21заплатите от 600 лв на 3000 лв, ами за София например хич не е много, за провинцията е супер много, ама както казваш пей сърце,