19

Киро Х

преди 4 години

Да напишеш "великобританка" си е жива излагация. За смях си!

18

AllesMueler oder was

преди 4 години

Оживя.За да умре от друго. Смъртта е част от живота. Последната част.И от нея отърване няма.

17

Христо Христов

преди 4 години

Извод: Една вероятна хипотеза, изследването на която никога няма да се финансира от либералния ес - плодовете и зеленчуците са вредни!ПП. Добре, че бабето е било на острова, а не в холандия където политиците и "специалистите" на държавна хранилка съветват старите да не се лекуват в болница.

16

Някой си

преди 4 години

Евала на жената. Мислела е,че ще умре и решила да си хапне за последно от всичко. Хората,които изобщо не ядат сладко,са доста раздразнителни и сърдити като характери. Това важи най-вече за диабетиците. Дано жената да доживее 100 години и да се почерпи пак с торта. Дай боже, всекиму.

15

Анонимен

преди 4 години

Сега, ако говорим за някоя баба скелет съм съгласен, че захарта е помогнала за повече енергия и така повече сили за борене с болестта.Обаче да ми твърдите, че захарта е полезна това граничи с безумство.Да не говорим, че хората с диабет са в рисковата група + хората с наднормено тегло, които имат високо кръвно.Ако някой има постоянно кръвно 140/110 и ако го дигне под влияние на болестта на какво може да се надява?

14

Анонимен

преди 4 години

В същия сайт dnes.bg вчера или сутринта имаше статия как яденето на сладко уврежда имунитета. Вземете да се разберете кой каво пише и не ставайте за смях, не че вече не сте де.

13

Така е ..

преди 4 години

На който е писано да умре от старост , няма да умре от корона вирус.

12

Светулка

преди 4 години

Какво чудно е станало?!Бабата има отпуснат кредит от Господа и толкова..Годините нямат съществено значение,все едно дали си на 9 или 99 години.Дори и имунитета не играе съществена роля при този вирус,ако някой може да не разбере!

11

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

БРАБО на БАБАТА а хейтърите да духате супата

10

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 9В последните години станаха за пълно посмешище и доказаха, че не са способни на елементарен разсъдък.........Щом го е казал българския коронен лайню, от държава *** значи няма как да не е така!:))))))))))))))))))))))))))))

9

Анонимен

преди 4 години

"вярва, че любимите й сладкиши са й помогнали да преодолее болестта" - ключовата дума тук е "ВЯРВА". Те британците си унищожават вече мобилните клетки, защото мислят, че разпространяват коронавируса, та за едни сладкиши ли няма да се хванат. Както се казва - падението на едно общество. В последните години станаха за пълно посмешище и доказаха, че не са способни на елементарен разсъдък.

8

ето ти научно открит

преди 4 години

До АнонименХората, които ядат повече сладки храни имат кисела среда в организма. Тя принципно не е полезна, но явно мори вирусите?

7

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЗа кога да се пази. Няма да живее вечно.

6

Ямболски цървул

преди 4 години

Как тъй ли уздравей ва?!? Вий луди ли сти? Я виднага я пишети в графата " умряла *** Курона вирус"....

5

Анонимен

преди 4 години

Тази баба направи на пух и прах нака нареченото здравословно хранене. С кексчета и тортички до 99 години.

4

Анонимен

преди 4 години

Този вирус излезе по-голям фейк от кацането на луната.

3

Е, ши.бани диетолози

преди 4 години

Отивам да се наям на воля със сладко. Май-ната им на диетите. И без това след тая карантина, май всички ще сменяме вратите с по-широки...

2

Анонимен

преди 4 години

учените стигнаха до извода, че пациентите с COVID-19 могат да преодолеят болестта самостоятелно.-----Браво, досетиха се най после.

1

оу

преди 4 години

Роднина на Кралицата?