28

Бау

преди 4 години

ейййй, много загубени тези военни ...

27

Анонимен

преди 4 години

Най-после ще покажат защитните маски.

26

Касапин

преди 4 години

Като всеки парад на 6 май но Явно без публика Ще се гледа на телевизора ...Воените си имат организация и нужните мерки за защита Дори и при бактерилогична война .А и са под медицински надзор

25

KamKam

преди 4 години

Хай де бе!Казано е, че празника ще се отбележи със съответствие с епи обстановката.Че ще има парад = желанието на журналиста за попюларност.

24

Анонимен

преди 4 години

Парад на какво?! На руска военна техника, извадена от сметището ли?! Айде няма нужда на гол тумбак чифте пищови. Като пликаджиите спрат да взимат под масата мижавите си заплати и спрат да крадат ежедневно от държавата, може и да мислим за армия.

23

Анонимен

преди 4 години

Какъв парад нали е карантина,броди ужасен вирус?! Значи Великден и разходки по парковете не може,а парад на 5 танка, и 10 гаубици може?!

22

КоВиД НЕМА

преди 4 години

Щамът H1N1 не е зоонозен свински грип, тъй като не се предава от *** към хора, а от хора към хора по въздушно-капков път.Най-честата причина за смърт е ДИХАТЕЛНА НЕДОСТАТЪЧНОСТ.

21

Анонимен

преди 4 години

Ей това вече ,ако не е пълен фалш и демагогия...ще стана на Батман леля му!!!!!

20

Анонимен

преди 4 години

Относно г ей парада.

19

Анонимен

преди 4 години

Да им нахлупят противогазите лошото е, че не се знае колко ще устискат до края на парада.

18

Ще бъде интересно

преди 4 години

Основните подразделения на парада ще са от Химически войски.С машините заРХБЗ те ще пръскат с дезинфектанти насъбралото се множество.Ще бъдат раздадениза проба противогази и индивидуални средства за защита.Ще се отработят команди:"Газ,чорапи,наметало","Атом отляво","Коронавирус отдясно".Самолетът ни ще пуснецветен пушек и средства за имитация на бомбардировка.На оцелелите зрители щебъдат раздадени паметни плакети и по консерва "Русенско варено"с подпис отултрасуперхипер главнокомандващия.

17

Анонимен

преди 4 години

Къв парад бе да не сме Съветския съюз

16

Бубето

преди 4 години

Вчера по новините казаха, че депутатите няма да си замразят заплатите на ниво от 2019 г. Напълно съм съгласна с президента, че решението на депутатите да даряват заплатите си ежемесечно до края на извънредното положение е "цинизъм и популизъм".

15

SS

преди 4 години

Щом може да има военен парад,защо да няма и гей такъв.Ограниченията и глобите са само за простолюдието.Не го ли разбрахте?

14

тъй тъй

преди 4 години

За пореден път се убеждавам,че нашите управници ги избират с конкурс!Няма да казвам какъв,че ще ме баннат!:)

13

Анонимен

преди 4 години

Чудят се как да го проведат така, че Радев да бъде скрит някъде, властимащите изпитват ужас, че има поне един, който може да им каже истината в очите за икономиката, а не могат да го пипнат. Другите са Демократична България, ама тях до микрофон не ги допускат лесно. Като цяло и аз смятам парадите за отживелица, а и нали трябва да си седи по къщите и да няма тълпи. Седя, спазвам изолация и предпочитам да я спазват всички.

12

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 4 години

Е то точно от двама души се състои армията на България !И понеже в тази обстановка, много спортове преминаха на виртуално ниво, предлагав парада на 6-ми май също да бъде виртуален ! Така може и новите самолети Ф-16 да бъдат показани в целият си блясък !

11

Анонимен

преди 4 години

Ко? ХАХАХАХАХАХА

10

Анонимен

преди 4 години

Шкембо войвода ще представи Ф-16 блок 70.

9

Пияния помак

преди 4 години

Може да преминат и "100 каба гайди", препасани с чифте пищови, стари ятагани и калъчки