28

Анонимен

преди 4 години

По десет бона заплати за тези хрантутници - още по бай Тошово време, тази класа винаги е била привилигирована. Не плащат осигуровки, всичко се поема от държавата и накрая по 20 заплати ли вземаха. Ми да им слагат мораториум и да не ги бавят

27

Въпрос

преди 4 години

Извинете, г-да от прокурорската колегия към ВСС, съдиите към вас ли се водят? Защото вашият шеф поиска и съдиите да сторят същото като вас - замразяване на заплатите. Само че Чолаков и Л.Панов дали са съгласни? Та те всяка година искат ДМС, а вие им го отнемате. Засега са се надули като пуяци, ама скоро ще проговорят.

26

Анонимен

преди 4 години

Този трябва да бъде осъден за вредителство срещу държавата.

25

Анонимен

преди 4 години

Относно ББРКакто каза Бойко Горанов не знаел той не знаеше и за Божков, че има да дава данъци!А Главния прокурор също не знае много неща така е най добреНи чул ни видял ни може да говори!

24

Съдията

преди 4 години

Ще има ли бонуси за нова година

23

Анонимен

преди 4 години

И без това са натрупали по 200 дена отпуска да си ги взимат , че после ще искат дъражавата да им ги плаща .

22

Анонимен

преди 4 години

korum piranata sad ebna bg sistema iade ot korum piranite si do hodi?!

21

Аптал!

преди 4 години

А бе дайте пари на хората! Не им замайзвайте очите с вашите уж замразени увеличения!

20

ЦРУ

преди 4 години

БРАВО ГЕШЕВ ! Поддържаи форма ..защото след пандемията те чака МНОГО РАБОТА !!!!!!! ..В СРС-тата има данни за искане и даване на подкуп за лобиране за " ГРИПЕН " без въоръжение !.....ЗНАЕМ .как " ПОГРЕБАЛНИЯТ АГЕНТ " искаше от служ.правителство на Герджиков ...БЪРЗО ДА СКЛЮЧИ ДОГОВОР !......ИМПИЙЧМЪНТ !

19

Отговора е лесен

преди 4 години

Двама мъже единия с каскет другият с генералски мундир от месец окупираха всички медии. Това ли ще са новите президент и министър председател?

18

Пародия на държава

преди 4 години

Гешев държавната банка харизала на мутрите 75 МИЛИОНА по време на чума вместо да се дадат на болниците, консулите събират такса Корона, а ти си фанал на дедовия си парашутните *** да оправяш.

17

Анонимен

преди 4 години

Браво Гешев!На всички фронтове си на ниво!!!

16

До кога?

преди 4 години

Половин България е в фалит но готованците на държавна издръжка и служба криза и уволнение не ги лови,това е позор и обида към страдащите.

15

Анонимен

преди 4 години

Да взимат тройни заплати, ако искат, ама да върнат откраднатато, комисионните и взетите рушвети.Половината депутати и министри даже НЕ знаят колко им е заплатата. Какво им дреме за някакви си 2759лв в картата, като сега прокарваме поръчка за милиони. Същото важи и за поръчките във ВМА, прекарването на "наш човек" за по-бързо и качествено лечение... Помните ли го покойния ген. Тонев?

14

Факт

преди 4 години

Такива привилегии и пари каквито има у нас в съдебната система няма никъде в ЕС,на фона на огромното НЕ доверие към системата от народа.

13

Цирк

преди 4 години

Поне прокурори и съдии да дарят част от подкупите,все пак е нещо....

12

Анонимен

преди 4 години

Гешев, смешен си... СМЕШЕН. Цяла България ви гледа и ГЕРБ и ББ и тебе - какво става с ББР ? Какво ми ги "разпуска" ББ тия престъпници, окрали милиони. И на мене ще ми е удобно така да бъда "разпуснат". Май ще си е винаги мафиотската *** с мотото "за милиони няма закони". Затворите кога ще почнем да ги пълним ?

11

Анонимен

преди 4 години

Каскета печели палмата на първенството по най-мал.оумен пр...

10

да внимават

преди 4 години

някой магистрат да дари случайно заплатата си за борба с вируса, и това да повлече и други. Сакън.

9

Герберастче

преди 4 години

Браво. Така работи всеки истински юрист от пуца за милиционери.