22

Анонимен

преди 4 години

Обясни после на едно дете, как да излезе ама да не пипа всичко, което има на света и после да не си ьавира ръцете по очи, в уста и къде ли още не. Уважаема та, със становището, се помисли за много по-умна от световни експерти. Тук в Испания, няма да се види едно дете на улицата, защото после ще го отръскат родителя с такава глоба, че ще я плаща с години. Но вие си изведе те децата, водите ги болни на ясла и детска градина, със смешни извинения, че имало задна хрема и какво ли още не.

21

Мими

преди 4 години

Само за няколко месеца в къщи,на децата нищо няма да им стане.И за кучетата,трябва забрана!

20

Анонимен

преди 4 години

Е,нема да миряса тоя народ докато не заприличаме на Италия !И сега си разхождат децата по цял ден , поне една кърпичка на устата да сложат от Солидарност да не заразят възрастен - ама Не ! Като разбраха ,че децата не мрът и не им пука за другитеДругия път като ревнат по телевизиите за болно дете и аз ще си викам кво ми пука !

19

кучкар

преди 4 години

Аз нямам проблем с излизането, но действително е крайно време да пуснат децата навън. Въпреки че обикновено кучкарите се противопоставят на майките с децата, гадно ми е като гледам как докато аз разхождам кучетата си на поляната, майки с деца с маски вървят напред-надзад по тротоарите и се правят, че тъкмо се прибират от магазина. А полицаите си обикалят с патрулката и си търсят занимание, не закачат всеки - така е, избират си.

18

House M.D.

преди 4 години

Другарко Петрова, ще ли бъде необходимо децата да сложат на реверите си и шестограм?

17

Васил

преди 4 години

До АнонименНикой не те е спрял да излизаш - можеш спокойно да се разхождаш по тротоарите или междублоковото пространство. Никой няма да ти направи забележка, ако не минаваш през паркове и градинки.Всяка вечер излизам и си правя една обиколка на квартала - около 40 минути, срещали са ме полицаи и само са ме предупреждавали да не ходя по места, където могат да се съберат повече хора, но по тротоарите свободно може да си се разхождам.

16

Някой

преди 4 години

До Анонимен 5Говори само за своите, явно затлъстели и обездвижени деца.

15

Анонимен

преди 4 години

Всичките им мерки са двусмислени...Карантината изглежда железна заради думите. Масовата психоза е страшна работа със страшни последствия. Рискът да загубим здравия си разум е огромен. Ако някой се е съмнявал в силата на пропагандата, сега е моментът да прозре опасността.

14

Анонимен

преди 4 години

и аз съм против, парковете са само за кучета и нагли кучкари

13

никой

преди 4 години

против съм.съвремените деца в 90 процента от времето навън цъкат по телефона

12

Анонимен

преди 4 години

У булгарско много малко заразени и смъртни случаи я да пускат народа да оди спокойно че така коронавируса се обезсмисля

11

69

преди 4 години

До Анонименщо, много си специален и не ти отива да пасеш крави ли? Хем социална изолация, хем ще си правиш разходки....

10

Мишо

преди 4 години

Разбира се, че ще си разхождаме децата. Какви са едни 300 лева вместо доброто прихично здраве. Все едно съм платил за частна разходка в парка :)Хайде до скоро.

9

Анонимен

преди 4 години

Който иска да се крие като зайче няма проблем.

8

Анонимен

преди 4 години

До 69Въобще не излизай, но не давай наклон на другите.

7

69

преди 4 години

Аз предлагам всички разглезени градски лигльовци , които не могат без слънце и разходки, да им се осигури безплатен транспорт и да вървят на село да помагат на земеделските стопани. Може да се осигури и работа на открито по пътища, мостове и магистрали.

6

БатБой Ко?

преди 4 години

Турски учени от град Батман в южна Турция откриха връзка между човека прилеп известен като Батман и леля Назифе от *** махала!

5

Шишо Бакшишо

преди 4 години

Светла му памет на светлия коридор и на адвопляските глупости. Скоро и за тези няма да има работа и прегарят бушони.

4

Анонимен

преди 4 години

Абе в кой свят живеете бе, децата са по-добре от всякога, в нормално време не можеш да ги помръднеш от компютъра камо ли да ги изкараш навън, какви градинки, какви 5 лева....

3

Анонимен

преди 4 години

Ако ще има светъл коридор да има за всички, всеки има нужда да излезе на слънце.