63

Силвия

преди 4 години

Жалко колко жестоки коментари има тук .... Най-хубавото на трудните времена е че изплуват на повархността и свалят маските си всички зли хора....а блясъка на добрите и състрадателните грее като Божия благословия! Време е Бог да отсее едните от другите ...Мога само да се възхитя на Италианците за подкрепата , която си оказват. Знам , че и в България има такива добри хора . Вярвам в тях, моля се за тях , възхищавам им се!!! Радвам се и за злите хора, защото е дошло времето в което да молят за ми

62

Беееее яяяяяя

преди 4 години

Не ми пука за Италия и за хората живеещи там. Защо да ми пука? Аз досега като живеех с 300 евро на месец и плащах цени по техните стандарти, че и по високи, на тях да не би да им пукаше за мен и как живея с 300 евро? Сега ревът. И аз рева ама никой не ме чува мен. Особено италианците. Тъй че - не ми пука, да се спасяват, както аз се спасявам. Да се научат да ядат хляб и сло ако трябва, не само хамон и пици да бухат по цял ден. Аз както ям хляб и сол и те да ядат. НЕ МИ ПУКА ЗА ТЯХ. Точка.

61

63

преди 4 години

И хиляда минуса да цвъкате, теа е картинката.

60

Анонимен

преди 4 години

Щом не са тръгнали с вилите и брадвите, значи или не са гладни, или са страхливци.

59

Анонимен

преди 4 години

До Бойко БългароубиецСтрапончо мамин

58

Анонимен

преди 4 години

Никаква жак не изпитвам за западняците - те не знаят какво е криза - това е някаква детска приказка дотук - с елементи на комунизъм (не работиш но взимаш пари). Въобще това да живееш в държава с 3-4 евро средна заплата на месец и да нямаш пари за храна един месец напред не го разбирам...

57

До 57

преди 4 години

Сорос е дарил милиони за благотворителни цели. Путин какво е дарил. Или приятелчетата му, на които подари руските ресурси?

56

Бойко Българоубиец

преди 4 години

До Ферлитой (сорос) не дава срещу, а за ... чуди се как да изкара повече пари от страданието на хората, без да си дава сметка че тази нощ може да му изискат душата и да отговаря пред създателя за всяко страдание което е причинил на хората ... то и за нашия важи същото де...

55

Онзи

преди 4 години

Каква е тая масла бре... Странно изглежда.

54

Анонимен

преди 4 години

Когато живеят ден за ден и с мотото, след мен потоп така се получава. Старите умни хора са казали. Бели пари за че, рни дни. А защо така са казали ли. Защото са преживвяли две войни и знаят че не се живее ден за ден а се мисли за много дни и години напред. Днешните поколения нямат тази нагласа за утрешният ден. Те живеят с мисълта днес да си поживея пък утре какво му дойде.Пиене ядене дрога коли жени и накрая средния пръст у г, з.

53

Анонимен

преди 4 години

То в Италия било по-бедно от Русия, бе.

52

Анонимен

преди 4 години

То ако живееш от днес за утре и си на една вноска за колата от фалит - корона вируса ти е виновн да, а и държавата ти е длъжник, същата която излъга като си декларирал доходи.

51

Анонимен

преди 4 години

До АА дано, ама надали

50

до всички трольове

преди 4 години

Вижте Беларус , управляван от гения Лукашенко - преди 5 дена имаха под 100 заболели, днес са над 1200.

49

Анонимен

преди 4 години

Много просто, също като нашите "италянци" чакат на държавата, само че там наистина помагат...

48

Bad Company

преди 4 години

Ще посъветвам авторката на тази сърцераздирателна статийка да изпрати някой свой познат в който и да е супермаркет в Италия. Нека да види как СЛЕД КАСИТЕ има препълнени колички с надпис: "Който има-дава, който няма -взема". Думичката е "солидарност". Та... не ги мислете италианците. Замислете се за българите. В тази пандемия печеливши няма. Игнорирайте тролвете!

47

A

преди 4 години

Да отворят фирма за бързи кредити

46

Анонимен

преди 4 години

До МайнаТо ако не беше Годжи щяха да са 2400 сега. И щяхте да пишете по милион постове, че правителството не е взело мерки.Ако не вярваш виж статистиката за Италия! 17 000 до сега! Пет малки български града от типа на Нова Загора и Котел ги няма! Нали, тролчев?

45

Анонимен

преди 4 години

На някой многому се иска да дойде нова октомврийска революция начело с Лилипутин, ама няма да стане. Помощите в Италия са гарантиране и всички си хапваме чудесно.

44

Анонимен

преди 4 години

Много просто чакат на държавата, ама там дават...