10

Татул

преди 4 години

Искам да попитам бедните ресторантьори, колко от тях осигуряват работниците си на пълен работен щат. Повечето им са на половин щат, и само от осигуровките им на месец пестят по 400-500 лв от това . А и колко от тях си водят нормално счетоводство. А иначе като влезеш в ресторанта - прас салатата 15 лв. Алкохола с незнам колко си процента надценка. Мръвките пък за тях да не говорим. Изобщо не са за жалене. Защото съм сигурен че уволнения работник ще е в пъти по зле от тлъстите ресторантьори.

9

Татул

преди 4 години

Едно нещо не мога да разбера, няма един месец още, откак сме в извънредно положение и половината бизнес фалира. Ай сик'тир бе долни изнудвачи. Търсят изгода дори в положение като това. Не мога да се съглася, че половината бизнес няма една стотинка заделени пари. Освобождават хора, които до скоро ги хранеха. Толкова не могат да им платят една или две заплати. Това си непочтено към държавата и обикновения данъкоплатец.

8

Анонимен

преди 4 години

хаха бай баллгар чорбаджи рушветчийски великия рентиер

7

13

преди 4 години

На мен наема в магазина ми е намален наполовина. Последната ми продажба е в първия ден от извънредното положение..

6

Мавродиев

преди 4 години

До АнонименС тия заплати от 30 хиляди на месец Мавродиев може да си позволи и по-голямо апартаментче. Това беше човекът с най-голямата заплата в България.

5

Анонимен

преди 4 години

Не рекетира, а си оптимизира разходите. ;-)

4

Анонимен

преди 4 години

моят наемател работи нон стоп .в хранит.бизнес и искаше намаление на наема.по 3 пъти дневно получава стока .лъже и рекетира сега..

3

Ужас

преди 4 години

И на фона на тази катастрофа,няма намалени заплати и съкратени чиновници и държавни служители пр.търтей?!

2

Анонимен

преди 4 години

Мавродиев не е от тези, защото не плаща, а ползва безвъзмездно апартаментче от над 170 кв.м. с два гаража и две мазета.И той ли има кръстник като Горанов или е нещо друго?

1

Зозо

преди 4 години

А не бе........